Öyle bir şey olur ki,
Bir anda, ansızın...
Ne olduğunu bile anlamazsın,
Zaman durur...
Kimseyi görmezsiniz,
İşte o an aklınızdan silinmez,
Zaman geçer ama siz o andan çıkamazsınız,
Sizin için sanki hayat durmuştur...

Öyle bir şey olur ki,
Bir anda, ansızın...
Ne olduğunu bile anlamazsın,
Zaman durur...
Kimseyi görmezsiniz,
İşte o an aklınızdan silinmez,
Zaman geçer ama siz o andan çıkamazsınız,
Sizin için sanki hayat durmuştur...

Dayımlar ve teyzem hastaneye gitmek için arabaya bindiler. Bizi de haberdar edin deyip kapıdan uğurladım onları. Sonra büyük teyzemin telefonu çaldı. Babammış arayan. Bana verdiler telefonu. Sakın ağlama tamam mı dua et ağlama diyordu. Bir an ne demek istiyor diye düşündüm. Sadece ağlama sakın diyebildi belli ki o da ağlıyordu.
Zaman benim için orada dondu kaldı. Aldığın nefesi veremeyip, göğüs kafesinin ağrıması gibi bir durum bu zamanın donup kalması.
Sonra mı? Zaman tekrar akmaya başladı. Donup kalsaydı her an o acı ciğerime ciğerime batıp duracaktı. İyi ki geçiyor zaman. İyi ki...
Okurken buz kesildim, başınız sağolsun
Acı her insanı ara ara yokluyor. Evinden hiç cenazesi çıkmayan da ölüm bize yok sanıyor. İnsan olmanın neticesi. Gerçeği nisyan.
Amin. ALLAH ım razı olsun
Cevap
0Cevap
Tabiki öyle bir anım oldu dediğin gibi aylar yıllar geçiyor ama o an aklından çıkmıyor her şeyi saniyesi saniyesine hatırlıyorsun o çaresizliği o üzüntüyü çok kötü bir şey hala aklımda ve en kötüsü de şu bir şey söyleniyor sana ve o anı hatırlıyorsun yine çok kötü oluyorsun unutmak istiyorsun ama unutamıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?