Erkek arkadaşıma önceden çektiğim nudelerimi attım. Başkasına attığımı düşünmüş müdür?

Merhaba
Anlayamıyorum bu fotoğraf atıp da ne zaman çektin diyenlere ne yapacaksın ne zaman çektiğin tarih mi atacaksın bir yere bak işte fotoğrafa senin için atılmış bir fotoğraf senin için çekilmiştir bir başkası için çekildiğini düşünüyorsan neden soruyorsun zaten anlamış mıdır anlamıştır bir süre sonra bunu soracaktır zaten sana ona göre cevap verirsin Sen de seninle aynı şekilde bir fotoğraf atılmış olsaydı düşünürdün yani bunu kimin için çekti de saklıyor bana attı diye
Yanlış anlamanı istemem ama hiçbir erkek kendisine nude atan bir kız ile ciddi düşünmez. Bana atıyorsa, başkasına atıyordur diye bir düşünce illaki aklında oluşmuştur. Ayrıca nude isteyen bir erkekten de hayır gelmeyeceğini belirtmek isterim. Eğer ciddi bir ilişki isteniliyorsa bu tarz hassas konulara dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
Günaydın,
Şimdi kendimi erkek arkadaşın yerine koyunca şahsen ben böyle düşünebilirim. Yani düşünmekle emin olmak arasında dağlar kadar fark var tabii ki. İnsan içine ister istemez bir kurt düşer.
Fakat böyle bir şeyi çok sorun edileceğini sanmıyorum. Sonuçta senin hayatında da ondan önce başka biri olabilir. Ya da sırf kendini görmek için bu tür fotoğraflar çekmiş olabilirsin. Baktığın zaman bir sürü mantıklı açıklaması var.
Merhaba, eğer ilk defa sana attım demediyseniz elbette düşünmüştür yani ben olsam ben de düşünürdüm ama ben mutlaka sorardım böyle bir soru zaten. Çünkü bu konu bence çok önemli yani öyle geçiştirilecek bir şey ya da sorulmayacak bir soru değil kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Düşündü ya da düşünmedi hiç bir şey farketmez aslında.
Şu nude olayı kadar saçma bir şey yok bana göre.
Sen kendine bunu nasıl yapıyorsun?
Nasıl karşındakine güvenip, her isteyene nude atıyorsun?
Bu kötülüğü kendine yapma.
Deli gibi sevip, istesen bile kendini kaybedeceğine nude yüzünden o'nu kaybet çok daha iyi.
Nude için sevecekse senin hiç sevmesin daha iyi..
Muhtemelen yaşın küçük v hiçbir şeyin farkında değilsin. OYLE fotoları erkek arkadaşına atman ne kadar büyük bir risk biliyor musun. Ayrildiginizda ya seni tehdit ederse o fotolarla? Mesela bir davranışına sinir olur fotoları yayar. Yanlis yoldasın kimseye tam güvenme.
Bak simdi sen onları atarak saten gözünde farklı oldun bu bunu attı acaba bana verir mi ya da başkasına attı mı sen sevgilini başkasıyla konuştuğunu yakarsan sürekli demekmisin başkasına yaziyor mu yalan mi diyor diye aynı şey keşke atmasaydın bide cocuk musun sen ne yani senin özel yerlerini görünce daha mi aşık olucak sanıyorsun
Ne fark ederki?
Sevgilin o olmayıp başkası olsaydı onada atacaktın.
Neden önceden çektim diyorsun yememistir emin ol
üf şöyle şeyler yapmayın be vücudunuz için sevilmeyi gerçektne istiyor musunuz :(
Erkek arkadaşın sana kendi eski çekim fotosunu atsa düşünmez misin bunu niye çekmiş olabilir diye
Evet düşünmüştür bence Tamam bu kız kıvama geldi en kısa zamanda şey yaparım diye de düşünmüştür
Evet düşünmüş. Zaten insan kendi çıplak fotolarını niye çekip saklasın ki benimde aklıma öyle geldi mesela
Garanti muhtemelen senle alakalı fikri neydi bilmem de en başındaki tavrı baskaysa şimdi başka hayallere yelken açtığı muhakkak
Daha önceden çektiğini söylediysen normal olarak bir başkasına da attığını düşünmüştür.
Sen olsan öyle bir şey denildiği zaman ne düşünürsün
Nude profesörü değilse o azginlikta anlamıştır bile sağ elini hasmetliye götürmüştür
neden kendi kendine nude çektin? empati kur bence :)
@cenk190327 bir insan kendi vücudunu neden çıplak olarak çeker :) aynada zaten kendini görüyorsun çıplak olarak. o anı neden ölümsüzleştirmek ister ki bir insan.
düşünmüştür kmse galerimde beklesin diye çekmez yani
Ben çıplak fotomu çekmek için telefonuma bile güvenmezken aman bir şey olur birine gönderir falan diye korkarken millet elaleme nude atıyor nasıl güveniyorsunuz yawww
Muhtemelen düşünmüştür
ben olsam düşünürdüm oda düşünmüş olabilir
Belki dusunmustur ama sen buna takilma. Ona kalmis
Sana bakısı değişmiştir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş