uncertainlife | Aşk İlişkileri konusunda 449 görüş paylaştı.
Xper 7
2 gü
Ben hiç buluşalım diyip reddeden erkek görmedim sanki benim buluşalım dememi bekliyor gibiler ahshshd aradığım an tamam 15 dk ya gelirim diyorlar bence senin erkek arkadaşının ya bir sıkıntısı, derdi falan var ya da seni eskisi kadar sevmiyor olabilir bu konuyu bir konuşun
Ben degil senin yorumuna yaptim ayrica bir kadin ya da partnerim istediginde bulusmayarak ona bosluk yaratacak mallardan değilim once sorunuza yapilan yorumu kisinin hareketi olarak görmeyin...
Siz ne anlarsaniz anlayin bir erkek deger verirse kadina gelir beklentileri geçtim. Onemli olan birbirne karsi adim atmaktir. Biri her zman çagirilir iş bahane edilirsede bu kisiden bir cacik beklemeyin. Olan olay budur. Siz ne dusunurseniz dusunun iki kisinin istek arzusu birbirne olan etkilesimi birbirne olacaklari belirler...
lovbdy | Aşk İlişkileri konusunda 842 görüş paylaştı.
Ah canim 1 kere yatabilmek için kadının evlilik şartını kabul eden, 2 sene boyunca sürünen ben değilim Siz de namuslu kadın diye yersiniz bu ayakları da kim bilir dışarıda başka erkekle sevisiyodur sizle evlenene kadar Bitek sizle sevismiyodur
Saçma sapan bir önermeden saçma sapan bir sonuç çıkarmak için ne içtin sen? Kadınları öldürenler için katil demiyor musun yani? Veya çalana hırsız, tacizciye şerefsiz... Düşünmeden yazıp konuşuyorsun sadece...
Ben sevişene demedim zaten, sana göre iki yıl bekleyenle konuşup veya sevişip gidip başkasıyla da sevişene dedim. İki yıl yalanıp yalanıp sevişmeden buluşmak da ayrı bir saflık da, neyse. Bakire kızlara normal gelen şeyler bunlar.
Scobody | Aşk İlişkileri konusunda 242 görüş paylaştı.
Mal mısın paralari yok diyorum Gelişmek değil bu ekonomik kriz Deli gibj para harcatan kadinlarin go tne yapışıyorlar Ondan oluyor bunlar Bütün kadınlar da para yiyecek saniyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
314Ben hiç buluşalım diyip reddeden erkek görmedim sanki benim buluşalım dememi bekliyor gibiler ahshshd aradığım an tamam 15 dk ya gelirim diyorlar bence senin erkek arkadaşının ya bir sıkıntısı, derdi falan var ya da seni eskisi kadar sevmiyor olabilir bu konuyu bir konuşun
Canım bu arada hemen kötü düşünme eğer maddi olarak kötü bir donemdeyse ondan dolayı da gelmiyor olabilir
Bncede katıliyorum
Parkta otururduk
Canim parkta oturmak olmazki belki seninle birseyler yasamak ister
@olguncuvedoldolguncu eve arabası yok burada askerlik yapmaya gelmiş
Hadi yaa tüh ev kiralayin
Hiç o durumu yaşamadım ben desem bence mutlaka koşarak gelirler diye düşünüyorum
Böyle sadece kendini avutursun
Kırılgan egonu tatmin edersin
Deneyip görmen lazim
Denemem o ihtimal yok
Demekki sen sadece onun icin onun istediginde ulasilansin
Böyle malca düşündüğünüz için kezbanlara layıksınız hep
O süründüren kezbanlara
Ben degil senin yorumuna yaptim ayrica bir kadin ya da partnerim istediginde bulusmayarak ona bosluk yaratacak mallardan değilim once sorunuza yapilan yorumu kisinin hareketi olarak görmeyin...
Demekki sizi 1 kere buluşmak için süründürmek lazım ki çağırınca geliyor demeyin
Vay beee
Bu siteden daha çok şey ögrenicem😂😂😂😂
Siz ne anlarsaniz anlayin bir erkek deger verirse kadina gelir beklentileri geçtim. Onemli olan birbirne karsi adim atmaktir. Biri her zman çagirilir iş bahane edilirsede bu kisiden bir cacik beklemeyin. Olan olay budur. Siz ne dusunurseniz dusunun iki kisinin istek arzusu birbirne olan etkilesimi birbirne olacaklari belirler...
Bilmem canimiz istemio. 😊
İyi benim de canım istemiyor
Yarın buluşcaktim iptal ettim
Şaka saka yaw belki isi vardir.
Mesela ben uygunsam ne zaman istesen buluşurdum.
Boşversene madem ben isteyince buluşmuyor ben de gitmem
Sonra da Rus kızları çok değerli, niye acaba
Şu an bi Rus abla onunla buluşmak istese buluşurdu
Hmm anliyom.
Halt etmis rus kizi.
Sizin gibi büyük memeli bir hanfendi dururken ne bilim.
Ama haklisin sen de o isteyince bi bulusma anlar ozaman.
kafası yerinde değil demekki
Buluşmak istemeyen de ne bileyim
parası yoktur la belki
Sevişmek istemiyordur. Saygı duymalısın.
Sevisme buluşması deyil
O zaman buluşmaya değmez ki.
2 sene hem sevişmeyip hem de adamları kendine köpek yapan kız arkadaşlarım bu yorumuna çok güler 😊
Sokakta köpek çok. Git onlarla buluş 😂
Ah canim
1 kere yatabilmek için kadının evlilik şartını kabul eden, 2 sene boyunca sürünen ben değilim
Siz de namuslu kadın diye yersiniz bu ayakları da kim bilir dışarıda başka erkekle sevisiyodur sizle evlenene kadar
Bitek sizle sevismiyodur
O dediğin ben de değilim. İki sene boyunca qm bekleyemem.
Süt dilimleri ile sadece eğleniyorum. Evlilik gibi saplantım yok.
Onlara süt dilimi diyorsan sen de süt dilimisin
Kim için ne düşünüyorsan sen de osun
Mesela ben kimse için hiçbir şey düşünmem 😊😉
Saçma sapan bir önermeden saçma sapan bir sonuç çıkarmak için ne içtin sen?
Kadınları öldürenler için katil demiyor musun yani?
Veya çalana hırsız, tacizciye şerefsiz...
Düşünmeden yazıp konuşuyorsun sadece...
Kötü şeyler yapan Kötü şeyler dersin.
Ama sevisene süt dilimi demezsin
Sevismek kötülük degil
Ben sevişene demedim zaten, sana göre iki yıl bekleyenle konuşup veya sevişip gidip başkasıyla da sevişene dedim.
İki yıl yalanıp yalanıp sevişmeden buluşmak da ayrı bir saflık da, neyse. Bakire kızlara normal gelen şeyler bunlar.
E ülke gelişmiş
Hiç sorma
Vay be türk erkeği şaşırtıyosun
Parasızlık
Ne alakası var parayla mı görüşüyosun erkeklerle
Mal mısın paralari yok diyorum
Gelişmek değil bu ekonomik kriz
Deli gibj para harcatan kadinlarin go tne yapışıyorlar
Ondan oluyor bunlar
Bütün kadınlar da para yiyecek saniyorlar
Öyle bi ilişkim olmadı ondandır belki
Seninle buluşmayan erkekte bilemedim.