Aşk İlişkileri 6 gü Sevgilimin karısı yazdı, ne yapmalıyım? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Sevgilimin karısı yazdı, ne yapmalıyım? 2510 Görüşünü yaz
Yoğunbakım | Aşk İlişkileri konusunda 650 görüş paylaştı. Yoda 6 gü İfşa olmuşsun. Tm diyince kabul ettin durumu adam ölür. Seni de dövmeye gelebilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ozelinianlat | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Yoda 6 gü sana kuma geliyorm de ayaklariminl yikatacam sana de Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Aşian-Vassal | Aşk İlişkileri konusunda 226 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü Bu nasil bir zihniyet para bizde de var allaha sukur a6 2 tanede evim var midem bulandi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
uyumamlazim | Aşk İlişkileri konusunda 510 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü Sizin gibilere fark etmeden bilmeden selam veriyor olmak çok b. oktan. Alnınızda ben p. içim yazsa keşke Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
zirkonn | Aşk İlişkileri konusunda 9b görüş paylaştı. Master 6 gü nie kadının kocasını çalıyon kız 😂😂 adammı yok 😂😂😂😂😂😂 bak kadın kıskanmış swinger sewmiyo işte😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 6 gü Basilmisiniz baska sugar dadyy istersen buralardayim:) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Zengin misin Görüş sahibi 6 gü Şükür ihtiyaçlarını karsilayabilirim en azindan Soran 6 gü Hım iyimis Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 6 gü Dusunur musun Görüş sahibi 6 gü Bir tane daha gerci bu bitti denir belkide
Izleyici1 | Aşk İlişkileri konusunda 178 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü onunla muhatap olmana gerek yoksenin muhatabın kocasıerkekler çok eşlidirbu normal bir durum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Alp3461 | Aşk İlişkileri konusunda 155 görüş paylaştı. Xper 5 5 gü Hicc birsey yapma kocan ile bitir daha da cok kavga edersiniz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
n123_ | Aşk İlişkileri konusunda 96 görüş paylaştı. Xper 4 6 gü bu gerçek mi ya “tm” ahshshaha bu nasıl bi umursamazlık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sefo_sefo | Aşk İlişkileri konusunda 163 görüş paylaştı. Xper 4 6 gü Piyasada o kadar çok bekar varken neden Evlilerle takılıyorsunuz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Zengin olduğu için Sefo_sefo 6 gü Zengin bekar da çok Soran 6 gü Denk gelmedi
Çapkınkurtt | Aşk İlişkileri konusunda 924 görüş paylaştı. Bilge 6 gü sanirim evli erkek sevgilin var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
priashairp | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Yoda 6 gü aynen devam et çok iyi gidiyorsun TM Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Aynen
_Bendis-_- | Aşk İlişkileri konusunda 668 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü Yapacağını yapmışsın zaten. Acınası.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Aman bananeee
Krank | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Yoda 6 gü Kurguya puanım 5 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Kurgu değil
axiakrep | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı. Yoda 6 gü sen evli misin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 gü Hayır axiakrep 6 gü biliyomuydun evli olduğunu Soran 6 gü Biliyorum Hepsini Göster Daha Az Göster axiakrep 6 gü bişiler yaşandı mı peki? sen bana bi takp atsa a
Memoo00007 | Aşk İlişkileri konusunda 5,3b görüş paylaştı. Master 6 gü sahip çıkaydın 5 çocuk ypacağına deseydin sdfsdfds Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Nükleerteori | Aşk İlişkileri konusunda 58,3b görüş paylaştı. Master 6 gü Kocana sor demek lazımdı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Larisse | Aşk İlişkileri konusunda 291 görüş paylaştı. Xper 7 6 gü flash tvden iyi denemez çalışılmalı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
İlhann06 | Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı. Guru 5 gü ayrıl Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
melcck007 | Aşk İlişkileri konusunda 153 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü Bune kardeşim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1025İfşa olmuşsun. Tm diyince kabul ettin durumu adam ölür. Seni de dövmeye gelebilir.
sana kuma geliyorm de ayaklariminl yikatacam sana de
Bu nasil bir zihniyet para bizde de var allaha sukur a6 2 tanede evim var midem bulandi
Sizin gibilere fark etmeden bilmeden selam veriyor olmak çok b. oktan. Alnınızda ben p. içim yazsa keşke
nie kadının kocasını çalıyon kız 😂😂 adammı yok 😂😂😂😂😂😂 bak kadın kıskanmış swinger sewmiyo işte😂😂
Basilmisiniz baska sugar dadyy istersen buralardayim:)
Zengin misin
Şükür ihtiyaçlarını karsilayabilirim en azindan
Hım iyimis
Dusunur musun
Bir tane daha gerci bu bitti denir belkide
onunla muhatap olmana gerek yok
senin muhatabın kocası
erkekler çok eşlidir
bu normal bir durum
Hicc birsey yapma kocan ile bitir daha da cok kavga edersiniz
bu gerçek mi ya “tm” ahshshaha bu nasıl bi umursamazlık
Piyasada o kadar çok bekar varken neden Evlilerle takılıyorsunuz