Aşk sence bir tesadüf müdür?

Hayatın tesadüf olmadığı bir yerde aşk da tesadüf değildir. Ben hayatın, aşkın ve diğer tüm yaşadıklarımızın aslında hesaplı kitaplı ayarlanmış olduğuna inanıyorum çünkü işin içindeyken farkında olmadığımız şeyler hiç aklımıza gelmeyecek anlarda fayda sağlayabiliyor. Bazı denk gelmeler gerçekten çok şaşırtıcı. Hani bu kadar da olmaz dedirtiyor. Bu kadar da tesadüf olmaz.
Evet olabilir neden olmasın ki hem hem seninde yazdığın gibi aşk tesadüfleri sever diye boşuna dememişler hiçbir söz boşu boşuna söylenmemiştir aşkta tesadüf vardır
Hayat başlı başına bir tesadüftür. Hayat içerisinde aşk da olduğuna göre o da bir tesadüftür. Aşkta plan ya da önceden öngörü olmuyor. Hiç beklemediğiniz bir anda sizi ele geçiriyor..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Alın yazısı
Kimine göre tesadüf kimine göre mantık kimine göre dostluk kişiden kişiye çok değişebilecek bir şey önemli olan ilişkiyi kırmadan kırılmadan yürütebilmek
Tesadüflere inanmam. Her şeyin olacağı bellidir, sadece sen beklemediğin için şaşırıp tesadüf diyorsundur. Bir insan arayarak aşk bulamaz bulursa bile keyifli olmaz. Ama durduk yere bir anda aklında yokken birinin çıkması ve duyguların yaşanması, kişiyi daha cezbeder. Olay bu
Aşk kesinlikle tesadüftür ummadığın bir anda başına gelen bir yanı güzel bir yanı berbat bir karmaşadır.
aşk tesadüfleri sevmese üzerine onca kitap, roman, film yapılmazdı herhalde.
bazen tesadüf bazen de bir tarafın diğer tarafa bir kurgusu olabilir
Tesadüflere bayılır. Aşkın kendisi pek tesadüf değil ama. Mekanikleri çok barizdir genelde.
Aşk gibi kiymetli bir duygunun tesaduf olabilecegine inanmiyorum. Tesaduflerin varligina da.
Lanet pardon Aşk tesadüfleri sever fakat o tesadüfler hiç bir zaman insana mutluluk vermez
Evet yani şimdiki sevgilimle kız bir arkadaşım sayesinde tesadüfen tanıştık. O kız arkadaşım olmasaydı o tesadüf olmasaydı hayatta kaşılaşmazdık.
Yolda yürürsün ve karşında yakışıklı bir erkek sana çarpar orada karşılaşırsınız ve bu karşılaştığın adam ileride hayatının aşkı olacaktır..
Aşk bence kesinlikle tesadüftür
Her kesin bi ruh eşi olduğuna inaniyorum ve şanslı olanlar ruh eşiyle karşılaşır…daha şanslı olanlar o kişiyle kavuşur, yola birlikde devam ediyor…bazilari ruh eşinin kim olduğunu bilmeden ölüp gider…
Ben daha şanslı olan ama kendini mutsuz hiss eden, şanslı olduğunun farkinda olmayanlardanim……
Seçimdir. Bu hayatta iki şey vardır, seçimlerimiz ve vazgeçişlerimiz
Dolmuşta üstüne düşmüştümmm😍 sonra ineceği yerde inmeyip benim ineceğim yeri beklemiştim. Cevabım aşk tesadüfleri sever🥰
Evet dersen zamanla aşık olduğun ne o zamn ilk görüşte aşkada inanmam o beğeni ve hayranlıktır boş işler bana göre değil
aşk abartılmış bir şey, biyolojik çok miktarda çikolata yemeye eş değer
kimi zaman tesadüf. kimi zaman avını izleyen aslan gibi izler izler sonra hamleni yaparsın
aşk yoktur seks vardır seks iyi olduğu müddetçe ilişki vardır
Kesinlikle katılıyorum nezaman karşına çıkacağını bilemezsin
tercihtir seçersin ya da seçmezsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş