Burdan tanışıp görüşen var mı?

Uzun süredir burada saygılı sohbet ettim gercek adini bile sormadım biri vardı. Eğlenmeyi ve Kadıköy de takılmayı sevdiğini söylemişti. Arkadaşlar ile bizde Kadıköye gittik bir zaman sonra onlar dönmek istedi. Alkollü olduğumuz için araçları bıraktık herkes sıra ile taksi çağırdı bende araba geçtim biraz oturayım sonra giderim diye o ara buradan ona yazdım. Müsait isen gel. Kadikoyede eğlenelim diye. Fakat gelmedi guvenmedi. Sanırım bizde olmadı. Cesaret eden var ise tebrik ediyorum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!8 Arkadaşım oldu. Sadece arkadaşça topluca buluşup bir kafede sohbet ettik. Türkiye ye geldiğimde genelde arkadaşlarımızla topluca buluşuyoruz.
Arkadaş olarak görüştüm
Kendi açımdan buradan kimseye güvenip inanmıyorum inanmak ve güvenmekte istemem gerçek zaten varken buradakiler kalsın arkadaş kanka olunur ama ötesi olunmaz benim için buradaki çocuğu kişiye güven olmaz
buradan Instagram sonra WhatsApp sonra Görüntülü konuştuk hep kız istemişti çok şaşırmıştım. Daha önce hiç kızlarla konuşmamıştım garibime gitmişti. 1 ay falan konuştuk kız benden büyüktü ben pek ayak uyduramadım
Sevgili olanlar çok var , bildiğim bir çift var evlenen
Evet daha once görüştüklerim oldu. Ve evlenenlerde var
Sevgilim de oldu normal arkadaşım da eskiden daha bi güzeldi buralar keşke yine öyle olsa
Bir hafta görüşüp 2 gün aynı odada kaldık 😈
Burdan 3 kişiyle görüştüm. İkisiyle birlikte oldum cinsel anlamda. Biri ise ilkimdi..:))
sevgili olarak değilde ihtiyaç için buluştuk
Amacima uygun hareket ediyorum hayatta ciddi bir ilişkim olmadı istemedim ne burada ne başka yerde sadece sevisiyorum ve burada bir kaç kişi oldu
Evet görüştüm. Teklif mi var sana
Arkadaş olduğum biri ile görüştüm.
Kadın avcısıyım ben öyle diyorlar 😂
Sadece sevgili olduklarım oldu
Evet sevgilim olmuştu buradan
Var ilgimi çeken biri ama nasip olmadı henüz :)
Anladım seni ama yapma boş ver
Beni kim ne yapsın...
Azkaldı olcak gibi 🤣
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş