Madem gidecekti niye konuştu benimle? Niye hayal kurduk? Niye planlar yaptık? Kırılayım diye mi? Ona bağlanayım diye mi? Sebep olsa anlarım. Neden sıkılıp gidersinki? "olmuyor" demek ne demek. Olmuyoda başta da olmazdı. Neden girdin bi yola benimle o zaman. Ben neden şimdi bu hislerle başa çıkmak zorundayken o hiçbir şey yapmıyor? Evet sözüm erkeklere, yapmayın nolur. Kırılıyoruz siz eğleneceksiniz diye.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23Hemen kısa sürede inanmayacaksin sözlere.. zaman verip davranışlarına bakacaksın yoksa çok kandirilirsin.. maalesef yapıyorlar.. vicdan meselesi karakter meselesi
ilk adımı ben attığım için mi değersizim? O zaman belli etmeliydi. İlgi verip sonra yok olup gitmek nasıl bir karaktersizlik. Anlamıyorum. Yapamam ben. Kimseyle oynayamam. İstemediğim veya olmayacağını anladığım biriyle 3 gün bile konuşamam. Kendisini öyle düzgün gösterdiki sadece inanamıyorum ve kalbim kırılıyor çünkü çol değerli hissettirip sonra yokmuşum gibi hissettirmesine.
Bir insan en başında niyetini azda olsa belli eder o ince çizgiyi yakalamayı çözersen eğer üzülmezsin
Çocuk beni mutfağa sokmaya çalışıyordu sürekli. Yemek yapmayı öğrenmemi istiyordu. Sanki evlenecekmişiz gibi sürekli mutfağa gir, mutfağa gir vs. Nerden bilebilirimdimki gideceğini. İlk ilişkimdi diye de ayrı bi yoğun hissediyorum değersizliği. Arkadaşlarının evine gidince yaptı bunu. Gaza geldi ve bıraktı beni. 3 ay oldu ve hala dönmedi. Kafamı koparıp onu unutmak istiyorum bıktım artık
Hmm elbet unutursun hayatın yeni ve seninle ilgilenecsk insanlar al ilgi aldığın sürece onuda unutursun zamanla zaten
umarım.. ama böyle insanların yanına bir şeylerin kâr kalması canımı çok sıkıyor
Merak etme bir gün oda başkasını sever sana yapılanın aynısında ona yaparlar illa çıksrtır acısını bir kişi rahat ol 😂😂
hahahahha illaki ama başkası yüzünden üzülmesi bana hiçbir şey kazandırmıyor😂
dilerimki pişmanlıktan geberir bi gün👌🏼
Çok güzel bir fake hesap açıp onu elinde oynatabilirsin gerçekten intikam istiyorsan tabiki de
bunu düşündüm ama o zaman kızların hep peşinde olduğunu düşünecek diye korktum. Çünkü ona ilk adımı atan benim. Kendini nimet sanacak diye üşendim boşverdim
Bırak Allahından bulsun sen önüne bak üzülmeye sinir olmaya değmez böyle davarlar için
evet öyleeeee
her zaman en iyisine layığız o zaman napıyoruz, bizi kaybetmek isteyene yardım ediyoruz.
Evet aferin bak şimdi benim gibi düşünmeye başladın hahahaha
😂😂
Üzme kendini boşuna kendinede iyi bak hayırlı akşamlar
teşekkür ederimmm cansın sana da hayırlı akşamlar🌸
Teşekkür ederim sende cansın 🤗🤗
Gidişlerin cinsiyetle alakası yok seçimler yanlış, iş işten geçince anlaşılıyo sadece
İnanki her şeyimiz aynıydı. Yaşam tarzımız, inanç şeklimiz, ailelerimiz, memleketimiz, mizahımız vs. O biraz dağ ayısıydı ve ben oldukça ince ruhlu biriyim tek fark bu.
Kendisini çok düzgün biri gibi gösterdi bu yüzden hiç beklemiyodum bunu. Sebep olsa ayrılıklar normaldir. Ama sebep yok, arkadaşlarının evine kalmaya gidince fark etti heralde kendini inandıramadığını. Bu insanların ilişkilerine burunlarını sokup bozmaya çalışan arkadaş grubu kadar kardeşim bir arkadaş grubu var mı acaba dünyada.
Bi ilişkiye 3. Kişiler girdiginde veya girilmesine müsade edildiginde hep aynı son oluyo, kimse kendi fikirlerini, düşüncelerini, tercihlerinin önemli oldugunu düşünmüyo, bu kişiler anne babada dahil, hatalar yaparak ögreniyoruz işte...
Ayrıca sadece herşeyin aynı oldugunu düşünüyoruz yalan söylemek kolay, göz kararınca yalana inanmakta, ilişki içindeykrn sorgulama duygumuz yok oluyo, ne zaman bitiyo düşünmeye başlıyosun o zaman anlaşılıyo bazı şeyler
öyle evet. Aslında belkide hiç sevmeyecektim bile ama yaptığı muamele takıntı yspmama sebep oldu. Zamanla geçeceğine inanıyorum..
Kendine yediremiyosundur, yaşanıyo, yaşandı bu durumlar, geçiyo ama korkarak bakıyo insan ilişkilere hep bi kafada acaba sorusu oluyo, güvenemiyosun kimseye haklı olarak
herkes çok güzel olduğumu söyler. Bir ortama gireyim konu direkt güzel olmamdır. Aaaa ne kadar güzelsin, Çok farklı bi güzelliğin var, gülüşün çol güzel vs vs
eskiden bumları duymak tabii ki çok hoşuma gidiyordu doğal olarak şimdi duyduğumda ise eve gidip aynaya baktığımda ağlamaya başlıyorum. Bu kadar güzelsem nasıl bırakır nasıl bu kadar değersiz olabilirim diyorum kendime. Anlayamıyorum..
sanırım iyi, düzgün ve sadık olduğum için kaybettim
Yapıcak bişey yok kaybetmek belkide kurtuluştur sadece biz farkına varamıyoruz, sen yinede kendini bu kadar üzme sana değer vermeyip yarı yolda bırakan biri için, iyi düşün... çok kısa aynı zamanda çok uzun bi ömür var önümüzde değmez
teşekkür ederim yorumların içinnn kendime gelwceğim ve boş insanları umursamayacağımm
seninde harika bir hayatın olur umarım🌸
ric ederim, teşekkürler umarım öyle olur senin içinde aynı şekilde yüreği, karakteri temiz insanlar dilerim
dırdır
ona hiçbir şey belli etmedim. Unuttuğumu falan sanıyodur. Ama 3 ay geçti hala döner mi kafasındayım. Aynnnn
dönmez inş
senin bu sitemin kime
günah olm günah
tamam günah diye gitmiştir böyle kendimi kandırabilirim ırjejwjskdöşsödkd
gül gül cehennemde ustune kömür atarlarkende gülersin Allah korusun
e gelsin evlenelim kalmaz günah münah ortada aaaaa sanki ben oyun istiyorum
haci cok konuşuyonuz ya bide guzel yemek yapamiyonuz valla benim kriterlerimin basinda az laf guzel yemek stratejisi geliyor
o da sürekli beni mutfağa sokmaya çalışıp durdu sonra defolup gitti.
Kendinize bir mutfak robotu bulun. İçinde sevgi olmayan bir evlilik mevcut bile olmamalı. Ayrıca kadın konuşmazsa inan çok sıkılırsın aşko
sen şu devirde sevgi denen bi duygunun kaldigini saniyon mu😂millet 4k maad ile karnini doyurmaya calisiyo aşktan bahsediyosun Şu an birliktelik benim icins adece cikar iliskisidir yemek hazirlar ev islerini yapar bende eve para getiririm ölmeyi bekleriz bu
Sevmiyorsa gider
sonra insan diyorki benim sevilecek hiçbir tarafım yok mu, gelen değersizlik hissi vs
hep boş işler
düşününce ne saçma bir şey için kendimi yıpratıyorum diyorum ama hislere engel olunmuyor