Kızlar evlenir miydiniz? Dürüst olacaksınız ama.
Evet , bence yeterli
Hayır yetersiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar evlenir miydiniz? Dürüst olacaksınız ama.
la niye evlenilmesin olm erkek 8 lira maaş alsa en kötü asgari ücret ile çalışan bir kız ile evlense veya bi gardiyan ile evlense 6 bin maaş alsa 14 milyar ayda eve para girer illa sadece erkek çalışacak diye bir kural mı var? 8 bin maaşı beğenmeyen kız o zaman gidecek kendi de çalışacak
Cevap
3Cevap
Knk yanlış anlama da 10 bin alıyorum ay sonu gelmiyor bana
Tek mı yaşıyorsun?
Bende çalışırım yeter nolcak
Mat öğretmeni misjn abla
Evet
Travmam geldi aklima of neyse sinifta sessiz iletisim kuramayan bi çocuk varsa uzerine gitmeyin nutfenn
Ben kazanmaya çalışırım sadece kötü etkilemem
Ben bile evlenirim ama şimdilik...
Kirada oturuyorsan sanmam
yetmez de üstünü bulak kolay değil
Senin meslek ne?
Kanka. Sen 0 sın. ama karşında üst düzey erkek istiyom. Neyine güveniyon?
Erkek istiyon*
Kısaca kız olmana güveniyon
Ne alaka kardeşim? İşsizsin sen. Güzel olman bir anlam ifade etmez. Ben henüz 18 yaşındayım, gelecekte fakir olursam kızlar benle evlenir mı merak ettim o yüzden sordum. Şahsen ben 10 binin uzerinde maaşlı biri olsam, işsiz kıza bakmam. İstediği kadar güzel olsun.
Uzun boylu yakışıklı felan demi kriterlerin
Olum sizdeki ego kimse de yok, kendini dev aynasında görme.
Erkekde boy olarak kaç cm istiyom? 190 mı 180 mı?
En az ne kadar?
Senin boy?
Güzel olabilirsin ama robotiksin. Sanki zihinsel yetilerin minimum seviyede gibi
Özür dilerim hakaret etmedim kiben , aşağılamak amacli demedim fikrimi söyledim. Biraz robotik gibisin.
İşin özünü söyleyim. Boyum 176 sen en az 180 deyince moralim bozuldu , ondan olabilir
Para sorunum olmadigi için evet
evett nerde hani
evet ben 4.250 alıyorum ahah
geçer geçer bana hediyeler alsın bak nasıl geçerde bu ekonemide 8 e de bişey almaz ki zaten
Böyle diyenler en az 20 bin maaş alan 190 boyunda erkeklerle çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?