Клвдияивановна | Aşk İlişkileri konusunda 7,7b görüş paylaştı.
Fenomen
6 gü
Mesela sana nasıl yaklaşıyor da bu izlenime varıyorsun Yani bu konuyu biraz açman lazım Yani sana neler diyor sana nasıl yaklaşıyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
5 gü
eskiden sevdiğimiz kisilerden konuşurduk ona kız ayarlamaya falan çalışırdım sonra buluşmaya başladık normalde abi gibi coziyim derdini kafasındaydı ama buluşmalardan sonra sanki biraz değişti daha kibar kırmamaya falan çaşışıyor gibi
samedjackson | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Samimiyetiniz var ve her konunun b*ku cikiyor mu yoksa onun hali baska yerde kisilerin yaninda daha boyle rahat senin yaninda daha sakin ve ozellikle sana karsi daha kibar gibi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56Mesela sana nasıl yaklaşıyor da bu izlenime varıyorsun Yani bu konuyu biraz açman lazım Yani sana neler diyor sana nasıl yaklaşıyor
eskiden sevdiğimiz kisilerden konuşurduk ona kız ayarlamaya falan çalışırdım sonra buluşmaya başladık normalde abi gibi coziyim derdini kafasındaydı ama buluşmalardan sonra sanki biraz değişti daha kibar kırmamaya falan çaşışıyor gibi
Samimiyetiniz var ve her konunun b*ku cikiyor mu yoksa onun hali baska yerde kisilerin yaninda daha boyle rahat senin yaninda daha sakin ve ozellikle sana karsi daha kibar gibi mi
ikisi de oluyo
Peki eskisi kadar arkadaslarindan uzaklastigini dusunuyor musun?
Bende böyle soruları soranları anlamıyorum. Daha kendin neyin ne olduğunu bilmezken biz ne bilelim dimi?
Ne iğrenç ilişkileriniz varya
yapiyorsaniz isler ilerlemis demek
Arzu varsa flörtsünüz
Kanka işi yalan
Mutlaka ilişki oluyor
çok b*ktan yola girmişsin hayırlı olsun
Kanka muhabbeti oldum olası beni sarmadı
Niyetini öğreniriz kolay ki
mevzu oldu mu