Bana yardim eden ne yapa bilirim? zor bi durum benim icin?

Şimdi boşanmış olduğu için annen sevgiye aşka duygulara aç olduğu için bir erkek aklını celmiş annenin aklı başına gelmesi için sağlam darbe yemesi lazım şimdi kadın ile erkek Bir araya gelirde bir şey yaşamaması ihtimali yok illaki yaşanmıştır sen kendi yoluna bak derim
Yani adamı aramak karına söylerim demek işleri daha çıkılmaz kılabilir. Sen bı şey yapacaksan annenle halletmen daha doğru bunu da bir tehditl yoluyla değil çünkü inatlaşma her zaman daha da istenmeyenin peşinde koşulmasina sebep olabilir. Bıkmadan sıkılmadan yanlisalri tekrar tekrar anlatmak gerek anlayana kadar
Her sey soyledim. Ya ben bu yasima kadar. Hic yalnis yapmadim desem inanirmisiniz? Cunki beni annem terbiye ettim. Sevdigim biri vardi bana hep sen cok akilli kizsin senin gibi kizlar yok derecesinde derdi bende annemle gurur duyardim bana boyle terbiye verdigi icin simdi kendisinin yaptigi bu size yazdiklarimi onun kendisine bile normal soyledim ama anlamiyor iste sanki biri buyu yapmis annemi taniyamiyorum. Dinlemek bile istemiyor ((
Yani ama olaya böyle bakma sende insanız ve elbette hata yaparız annende bu durumda şimdi sana yakışan da elini çekmemek. Tabiki bir ilişkisi olabilir bu adamda istiyosa bosansin sonra istediğin gibi yaşayabilirsin evlenme demiyorum ya da bu kişiyle iliskine karşı değilim ama bu şekilde evliyken de destek vermemi bekleme tarzında yaklaşacaksin başka yolu yok maalesef
Umarım anca böyle bı yolla ikna edebilirsin yoksa her şey geri teper annenle de gurur duymaya devam et yanlış yapabilir evet bu ondan uzaklaşmana sebep değil ya da yanlış bı şey düşünmene kim ne derse desin o senin annen ve seni bı şekilde yetiştirmiş bu bile yeter bı çok şey için
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Annen işini bilir. Tahminimce sadece cinsellik yaşıyorlar. Zamanla sıkılacak
canım annenin bir bildiği vardır sanamı kaldı onu terbiye etmek ayrıca istediğiyle yatabilir
evey kabul ederim koskoca kadın ilişkisi olabilir çocuk değil ki karışasın adam boşanıcam falan demiştir annen o şekilde kabul ediyordur yoksa adamın karısının yanına kuma gelecek değil ya? bi bildiği vardır diyorum o adma bosanıp annenle evlenir bosanmasa zaten annen durmaz onla merak etme
annenin annesi veya babası sağsa onlara söyle değilse abine varsa ona de
Bunu bende yaşadım annen bunu ancak hata yaparak anlayabilir maalesef başka bir türlü vazgeçmez o kişiden ki cinsel ilişkileri de vardır muhakkak
Bizimkisi şu şekilde bitti annem onun için borç kredi çekti sonra onu ödemedi annem de ayrıldı o kişi hatta bizim evimizde yaşıyordu ben anlaşamıyordum annem hala konuşuyordu gece seslerini falan duyuyordum intihar etmeyi bile düşünmüştüm sonra da taşındık sonra konuşmayı bıraktı zaten ama şu an başka biriyle konuşuyor
Ki benim annem de boşandı yani bunun için şimdi ki eşim olacak kişiyi iyi seçiyorum ilerde böyle olaylar yaşanmasın diye çünkü en çok bundan çocuk etkileniyor
Asla bunun için korkma benim bütün akrabalarım öğrenmişti ama bana bir şey demiyorlardı babam bile öğrenmişti sana bir şey demezler hatta korumak isterler seni
Annen cinsel ihtiyacını zina ile karşılıyor sen farklı bireysin kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan ya da hayırlı bir talibin varsa kendi yoluna bakmalısın annen ve teyzenin düşüncesi çok saçma sadece cinsel tatminlik
Ya aklın başında olmasına sevineyim mi bunları yaşamana üzüleyim mi bilemedşm.
Bir birlerini sevmisler ben yuva yikmiyorum onun ailesine sorun olmuyorum ben kadinim diyor. Hayir yani aklim almiyor kafam basmiyor. Her gece Allaha dua ediyorum. Konusmasin diye ama yok hala devam ediyor. Teyzem bile soyledi eger sen boyle bisey yaparsan seni sileriz dedi ama yapiyor yine ((
annen kaç yaşında
Ne yasiyon ki sen ya
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş