Karşı cinsin ses tonundan etkilenir misiniz?

Sadece sesiyle etkileyebilen kimse olmadı şimdiye kadar. Beni en çok karakter etkiler. O kişiyle birçok konuda uyumlu olmam etkiler. Bunlardan etkilendikten sonra ses tonundan etkilenebilirim...
Benim için çok büyük etkenlerden biri cankuş. Baya baya etkiler insanı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!eh ömrümüzün sonuna kadar o sesi duymak var :) etkiliyor ses tonu kesinlikle.
Valla 5 yaşında kız çocuğu gibi olmasın yeter
Güzel görünüm, güzel koku, güzel ses.. bunlar etkilenmemizi sağlayan faktörler zaten. Güzel bir ses tonu ve diksiyondan etkilenirim
Sadece sesinden etkilenmem.. Bütün olarak etkileniyorsam sesinden de etkilenirim..
Etkilenirim ama benim için çok büyük bir kriteri yok.
Benim için yüz güzelliği daha ön planda.👀
Bir keresinde etkilendiğim olmuştu ama kısa sürdü.
Etkilenirim
Tabiki etkilenirim
Ama ilgincime giden benm sesim bana karga gibi geliyor ama etkileyici bulmayan kadın olmadı. Anlamadım 🤷♂️
Valla siz kadınlar genelde öküz seversiniz ama 🤦♂️😂
Hayvan sevgisinden olabilir 😁
Olabilir ama genelde dedikleri tok ve erkeksi sesim varmış. Benm kulaklarda sorun var galiba 😁
Konusmalarindan çok gülüşleri dikkatimi daha çok çekiyor aynı şey mi bilemem alxmslc
Eşimin ses tonundan etkilenmiştim, hala da öyle.😃
Maşallah maşallah.
İnce sesler hoşuma gider ben kendi sesimi zaten seviyorum
Ben pek etkilenmiyor um fakat benim sesim ve konuşmam çok eleştiriliyor etkilenenler de olmustu
Yani tabii ki her kadının ses tonundan değil fiziki görüntüsüyle ses tonunu birleştirdiğim zaman etkilenme söz konusu olur
Benim icin cok etkili bi konu degil ama istisna olabiliyor
Tek sesine bağlandığım bile oldu
Eğer sesiyle fizyolojisi uyumluysa etkilenirim. Örneğin Elraenn gibi 😊
Etkilenirim lakin pek de rastlamadım son zamanlarda
Evet ama kasarak konuşanlar çok itici normalde güzelse sesi çok etkileyici oluyo
Karizmatik şiir okumalık bir sesse etkilenirim.
Ses tonun konuşma tarzı çok önemli
En İyi Erkek Görüşü