Aldatıldık onu biliyoruz da aldatmak nasıl bir his? Yargılamadan sadece merakımdan soruyorum?
Aldatmak nasıl bir his?

Aldatıldık onu biliyoruz da aldatmak nasıl bir his? Yargılamadan sadece merakımdan soruyorum?
Yani bu aslında bir çoğunda isteyerek başlayan bir şey değil sapik değilse insan. Yani sapkinligi olan zaten başka amaçla cikiyo ama bunun dışında yani hayatında bir şeylerin eksikliğini başkasıyla sohbet dertleşmek vs için o boşlukta ki durumunu konuşarak içini dökmek için çıkıyorsun ama sonunda başka yerlere gidebiliyo. Tabi ne olursa olsun da olmaması gerek o da ayrı birisi varken hayatında ama
Rica ederim. Aldatilmamak maalesef sizin elinizde değil bu tamamen karşınizdaki kişinin iradesi beklentisiyle alakalı. Yani siz aslında mükemmel olursunuz ama o başka şey bekler bu durumda ne yaparsanız yapın bu onun bunu yapmasına sebep olur. Aldatmak ise dediğim gibi aslında var hayatınızdaki bahsettiğim eksikliklerin sonucu ne olursa olsun karsinizdakiyle konuşup halletmek bitmesi gerekiyorsa bitirmekm ama maalesef bazen aileler diyosun çocuk diyosun düzelir diyosun bekliyosun bu süreçte de dertlesecegin birini ariyosun belki bı şekilde konuşmaya başlıyosun ortak yonleriniz olursa da başka duygulara evriliyo. Hayatınızda görmediğiniz ya da beklediğiniz şeylerin en ufak kısmını da görseniz kapiliyosunuz. Tabi tüm bunların bunu meşrulaştırmak için değil ama maalesef benim düşüncem bu olduğu için söylüyorum. Ne olursa olsun dediğim gibi bunu yapmamak lazım olmuyorsa çocuğa aileye karşı bitirmek en doğrusu ama o da her zaman mümkün olmuyo destek olmuyo çocuklara kiyamiyosun vs ama yine işin başka yere gideceğini ön görmeden konuşmaya basliyosunuz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Canım benim aldatmak senin düşündüğün gibi bir şey değil ki kimse ben gidim de aldatım demez , seni mutsuz ediyordur tatmin edemiyordur , karşına bir gün hoş biri beğenirsin ve o seni mutlu ediyordur tatmin ediyordur , olay bundan ibaret aslına bakarsan ilişki yaşanırken hoştur çünkü seni mutlu eden bir tarafı var , çünkü eşinle veya sevgilinle mutlu değilsindir
Erkekler de özellikle aldatmak için arıyorlar genelde kadınlarda dediğin şey nadir, aklında bulunsun böyle bur düşüncen varsa güvenilir biri olsun
Bombok. İnan yani bunu yaptıran durum tercih değil ya da bunu tercih ederken vicdan rahat değil bence
Ya karışık kuruşuk işler cidden ! Beni bu psikolojiye bu duruma sokan karşı taraf utansın. Ben söyledim ama yaptığımıda ayrıl dedim ayrılmadı da bilmiyorum ya beni es geç :)
Haksız olmasa ! 15 yıl birlikteliğin 11 yılı evlilik öncesi yapmazsan evlendikten sonra adam aldatıyorsa bi düşünmek lazım değil midir
Bazılarına göre heyecan, bazılarına göre suçluluk hissi
Önce biraz soğuk geliyor sonrasında ılışıyor…. Böyle sorumu olur la
Karşıdaki yakalanınca bir g*tu sıkışiyor terkediliyor ya o an guzel.
Aldatmak o an için güzel
riskli ve huzursuz edici bir his
gerekmese iyidir
Şevk meselesi
Mesela sevgilin var ama karşına biri çıktı hoşlanıyosun arzuluyosun istiyosun olunca da mutlu oluyorsun o an
bence zevkli bir histir
aldatan kişi hakketti demez bence sevgilisi khbelik yapmadısa vicdan azabı çeker normal biriyse
Çok güzel
Ya hak edip etmemesi ile ne alakası var? Yasak olan bir seyi gizlice yaptığında zevk veriyor olay bu ardından demek ki o kişi sana yeterli gelmiyor ve onuda kırmaya kiramiyorsun olay bu
Anlatayimmj
En İyi Erkek Görüşü