Yakınına bile yaklaşmam ben.

Yakınına bile yaklaşmam ben.
Hayır edilmez ya. Benim eskiden bi flörtümsü bişeyim vardı. Çocuk şirket sahibinin oğluydu ve şımarıktı. Sürekli para konusu açardı. İşte 960 tl'lik parfüm, bilmem ne kadarlık gömlek aldım falan filan hep böyle şeyler söylerdi. Sonradan görme kişiler gibi olduğu için beni bunaltmıştı ya. O yüzden para mevzusu açan kişilerle normal bir ilişki yürümez
Görgüsüzlüktür , aşağılık kompleks göstergesidir , empati yoksunluğudur işin dahada derinine bakarsanız kötü kalp ve bakış açısıdır. Flört değil sadece dostluk , arkadaşlık hatta sohbet bile edilmez 🤗
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Para mevzusunu açıp ilişki yürüten tek millet Lidyalılardır
Ben pek sevmem bu konuları.
Ben paramı kolay kolay biriktirmedim. Anca uzaktan koklayabilir :D flörtleşirken tc kızının maksimum kurabildiği cümleler..
Ne iş yapıyorsun?
Aylık gelirin ne kadar?
eğer para bolsa ve beğendiyse
Hadi ne zaman evleneceğiz?
Kaç kurtar kendini valla hassas noktalarimdan biridir para konusu.. para konuşan adamın kadının cebinde de malinda da mülkünde de gözü olur pek iyi bir insan olmazlar para hırsı çok kötü bir şey
En itici bulduğum insan tiplerinden biridir bu insanlar. Sürekli paranın lafını eden biriyle flört etmem, edilmemeli de.
Defetmelik tipler vardi oyle bir parazit yol verdim
Ben istemezdim öyle birini sürekli parasıyla övünen falan iy
Ne gibi söz etme mesela ben çok zenginim para ebdemi diyor. Yoksa ekonomi gibi veya nasıl kazanılır gibi akıl oaylasimimi yapıyor
Sonn olan bır mevzu olması gerekir hıssettıgım anda uzaklasırım
Para lazımdır dogru ama ilişki içerisine dahil edilirse o yuva dağılır.
Yapmam yarın yedimi içtimi giyindimi gezmemi konuşur
Kağıt parçasından farkı olmaz.
Bırak flörtü muhabbet dahi edilmez
Aslaaaa olunmaz, en nefret ettiğim muhabbet
Para insanı bozar tabi bence
Hayaliyle bile bunaldım
Cimri bir kızla isim olmaz zaten
Bos ilişki o ilişki...
En nefret ettiğim mevzu
Halbuki insanlar parayı seviyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş