Aşk İlişkileri 3 gü Sohbetiniz karşı cins tarafından geçer not alıyor mu? -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Guru Takip Et FacebookTwitter 10 Evet söyleyin bakalım. Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Sohbetiniz karşı cins tarafından geçer not alıyor mu? 155 Görüşünü yaz
ѵαℓεɳƭเɳσ Master 2 gü Genelde sohbetimi sever insanlar. Bunun cinsiyetle alakası olmaz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
_Elyise | Aşk İlişkileri konusunda 608 görüş paylaştı. Yoda 2 gü Sinir olanlar var galiba 😂😂😂 umrumda mı 🤔 ……Değilmiş 🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 2 gü https://voca.ro/1gMcDlY8MCnj _Elyise 2 gü Geç cevap ya da ters cevap verebiliyorum 🤣 -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 2 gü He nöbet tutsun olmadı
heyybenesra | Aşk İlişkileri konusunda 819 görüş paylaştı. Xper 7 3 gü Bilmiyorum ama kimse sıkıldığını söylemedi şimdiye kadar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 3 gü Karı olunca normal sıkılmazlar :D
ArzuRva | Aşk İlişkileri konusunda 628 görüş paylaştı. Xper 6 1 gü Sanmam kasinti birisiyim. 😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 gü https://voca.ro/1h0c0Nnwjfvo
Ǥнσsτ17 | Aşk İlişkileri konusunda 395 görüş paylaştı. Xper 6 2 gü Moduma ve keyfime göre değişiyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
AyanTulyakova | Aşk İlişkileri konusunda 90 görüş paylaştı. Xper 5 2 gü evet begenirler genelde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 2 gü Diyorsun
seymabasu1 | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Guru 2 gü Sohbet etmemek en doğrusu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
YalvarBarışalımp | Aşk İlişkileri konusunda 531 görüş paylaştı. Xper 7 3 gü karsi cinse sormak lazim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 3 gü Kendine eğlenceli bir tipim diyebiliyor musun
Spadess | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Guru 3 gü Bilmiyorum ve umursamıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 2 gü Bababa hareketlere bak Spadess 2 gü Ahjsjdkw öyle ama napiyim
Nocans Xper 3 1 gü Bilmem alıyor mu?:)) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 1 gü Bilmem Kriminal_Kalp 1 gü Bunu hiç bir zaman bilemeyeceğim sanırım senin için 😊😊
_eოeralԃ_ | Aşk İlişkileri konusunda 211 görüş paylaştı. Xper 6 2 gü bilmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
MaşaKocaAyıı | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 2 gü Bilmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Aşk İlişkileri konusunda 8,6b görüş paylaştı. Master 2 gü Evet alıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
pinkypink98 | Aşk İlişkileri konusunda 64 görüş paylaştı. Xper 3 3 gü Genelde espri kalitemi iyi buluyorlar. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 2 gü Ağır takılıyorsun gibi
kirlisakal008 | Aşk İlişkileri konusunda 159 görüş paylaştı. Xper 5 3 gü Bilmem pekte umrumda degil açıkcası Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
irresponsibleeea | Aşk İlişkileri konusunda 770 görüş paylaştı. Xper 7 3 gü Evett kafa dengiyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kalbimbinparça | Aşk İlişkileri konusunda 64 görüş paylaştı. Xper 4 3 gü Evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 3 gü Bune
kalbimbinparça | Aşk İlişkileri konusunda 64 görüş paylaştı. Xper 4 3 gü Evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ 3 gü 2 kere nasıl yazdın
Aishaidan | Aşk İlişkileri konusunda 74 görüş paylaştı. Xper 4 3 gü Almaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
155Genelde sohbetimi sever insanlar. Bunun cinsiyetle alakası olmaz.
Sinir olanlar var galiba 😂😂😂 umrumda mı 🤔 ……
Değilmiş 🤣
https://voca.ro/1gMcDlY8MCnj
Geç cevap ya da ters cevap verebiliyorum 🤣
He nöbet tutsun olmadı
Bilmiyorum ama kimse sıkıldığını söylemedi şimdiye kadar
Karı olunca normal sıkılmazlar :D
Sanmam kasinti birisiyim. 😁
https://voca.ro/1h0c0Nnwjfvo
Moduma ve keyfime göre değişiyor
evet begenirler genelde
Diyorsun
Sohbet etmemek en doğrusu