33 yaşındayım 2 kere evlenip boşandım, sizce bundan sonra evlenme şansım var mı?

Tabikide evlenme şansın var.
Ama karşına çıkacak kişiye güvenmek önemli olan.
Defalarca boşanıp evlenenler var.
Boşanmış olman ve çocuğunun olması engel değil.
Ama bundan sonra daha dikkatli ol derim.
Evlilik kolay değil, hele ki birine güvenmek hiç kolay değil.
Aynı şeyleri yaşamaman adına adımlarını daha sağlam bas yere.
Ve ayakta durmak için birine ihtiyacın yok.
Evlenmek için değilde, gerçekten sevdiğin için birini al hayatına..
Umarım her şey gönlünce olur..
Merhaba
Tekrar bir evlilik daha yaşamak için tabii ki de şansınız var bu nasıl bir soru
Yani evlendiğiniz boşandınız diye bir veya iki hiç fark etmez tekrar evlenme şansınızı kim alacak elinizden kendinize güvendiğiniz de evleneceğiniz kişi karşınıza çıktığında hem sizi hem de oğlunuza tabii ki de yani çocuğunuz olduğunda durum biraz değişiyor tabii ki yani tek kendinize göre hareket edemiyorsunuz biraz çocuğunuzu da düşünmek zorundasınız onun da bu evliliği sıcak bakması en azından size onaylaması evleneceğiniz kişinin de oğlunuza karşı yaklaşımı biraz onlar da düşünmek zorundasınız anne olduktan sonra sadece onlara dikkat etmeniz gerekecek ekstradan bir iki üç kere evlenmenizin bir önemi yok anlaşamayabilirsiniz evliliği yürütmek zorunda değilsiniz ayrılamam tekrar evlenemem diye yaşınızda daha çok genç sizin yaşınız da daha hiç evlenmemiş insanlar var biliyorsunuz ki böyle düşünmeyin lütfen
@AsabiÖküz hiç sevmediğim şey birilerini engellemek yazma hakkını konuşma hakkını elinden almak şansını çok daha fazla zorlama engellerim seni bazı yorumlarına dikkat et
Evlenme sansınız var neden olmasın? bir insan evlendi bosandı diye evlenmeyecek diye birsey yok sizde evlenebilirsiniz sevdiğiniz biriyle ben evlendim bosandım iki kez kimse beni istemez gibi düsünceler hatadır bundan emin olun bir insanın çocuğu bile olsa evlenmis olsa bile sevilip sevmeyi hakeder evlendi çocuğu oldu artık sevilemez sevemez gibi bir düsünce olmamalı kimsede zaten bir kisi evlenip bosandıysa çocuğu varsa onunda vardır sevmeye ve sevilmeye hakkı nasıl evleneceksiniz? mutlaka biri çıkar önünüze tekrar sizi siz olarak kabul edip sevecek biri zaten gerçek olanda budur bir insan sizi sevecekse zaten siz olarak sevecektir bu yüzden böyle konulara takılmanızı tavsiye etmiyorum size.
Merhaba, tabii ki şansınız var yani çocuğunuzun olması kesinlikle bir engel değil. Kendinize göre denk biri bulabilme şansınız var. Halen çok gençsiniz ve yeniden bir evlilik yapabilecek bir durumdasınız şu anda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!ilk evliliğiniz ve ikinci evliliğiniz neden bitti bilmiyorum
ancak olmuyorsa yürümüyorsa bitirmek mantıklı
ancak her iki evliliğinizde yaptığınız hataları yenisinde yapmadan acele etmeden yeni birisiyle tanışıp evlenebilirsiniz elbette
kısmet bu işler
İnsanların ne düşündüğünü umrumda olmasın. Hayatını dileğin şekilde yaşa, kendi kurallarına göre hareket et. Kimseye zarar vermediğin sürece istediğin her şeyi yapabilirsin. Bu nedenle istediğin yaşta ve koşulda evlenebilirsin.
Yani evlenmek Bence sevgi ile alakalı bir durum Yani evlenme sayısı ile alakalı bir durum olmadığını düşünüyorum
Evlenirsin canım sıkıntı olmaz. <3
33 yaşındasın ve daha bence bir çok şey yapılabilir evlenirsin. Ömrünün baharı ve hemde bu haksızlığı kendine yapmanı gerektirmez. Yalnız yastığa baş koyup üst katta gıcırdayan yatağı dinlemek zorunda değilsin seninde bir hayatın var hem sosyal anlamda bir eşe yani en iyi arkadaşa yani kendi arzularına sahip olacak ve sahip çıkacak birine ve 13 yaşında çocuk olabilir kabul eder ya da sende çocuklu bir beyefendi adam gibi adam olan birini bulursun hayat insana neler gösterir bilemezsiniz.
Öyle yalnız geçmez bence. Bunlar hayatın gerçeği ve umarım güzel bir adam çıkar karşınıza 🙏🏻 Haddimi aşmadan makul şekilde anlattığımı düşünüyorum.
selam.. bu kadar karamsar olma bence hayat bu kader kısmet herşeyden önce.. ve olmayınca olmuyor bunu sakın unutma önemli olan bu yuvaların neden yıkılıp bitigi ve birdaha böyle hatalar düşmemek.. kendimden biliyorum bende 2 evlilik yaptım ve cocugum yok ve buradaki hata kendinden cok deyer vermek ve dur demek gerek gerektiginde.
Evlenme şansın var var olmasına da sürdürme şansın var mı işte onu bilemeyeceğim. Bu puzzle değil ki sürekli yapıp bozup durasın, ömürlük bir yemin ediyorsun sonuçta boru değil.
Büyük konuşmak istemediğim için daha fazla yazmayacağım ama dediğim anlaşılmıştır sanırım.
Umarım kalbine ve kafana göre birini bulursun da onunla ömrünüzün kalanını mutlu mesut birlikte geçirirsiniz. Yalnızlık zor şey.
Bu işler tamamen nasip kısmet işleridir. Karşına öyle anlayışlı, öyle güzel biri çıkar ki. Sen bile şaşırırsın onun iyi niyetine ve sana karşı tutumuna. Evlenip boşandın diye hayatın bitmedi ki. 2 kere hataya düşmüş biri olmanın ne demek olduğunu anlayabiliyorum. O hatalarından dolayı seni yargılamayacak insanı bulursun umarım.
Hanımefendi daha 33 yaşındasınız. Tabi ki evlenme şansınız var. İnsanların gönlü ısınsın yeter. Evet biraz zor bir süreç olabilir. Ancak imkansız değil. Umutlu olun.
Yani eğer evlendiğin kişilerden kaynaklı sorunlardan dolayı boşandıysan tabii ki evlenebilirsin ama zor anlaşan bir insansan o zaman tekrar evlenmen gereksiz olur çünkü tekrar boşanırsın
Var tabi ama zor kendin gibi evlenip bosanmis biri denk gelir oda cocuklu olur muhtelemen belki öyle sansin olur
Ben olsam çocuğumu büyütürdüm. Çocukların içlerinde çok büyük eksiklik kalıyor kendilerini istemediğini düşünüyorlar
İlk evliliğinizi çok erken yapmışsınız hata yapmış olabilirsiniz. Fakat ikincide sizinde hatanız vardır. 33yaş çok erken ama siz dikiş tutturamazsınız
Var tabi neden olmasın Ama ben olsam sorardım neden 2 kere boşandım diye tatmin edici cevap var mı
Şansın varda sende o enerji inanç güven var mı
Kolay değil evlenip boşanmak hemde iki kere
Otur daha oturduğun yerde çocuğunu büyüt ne bu kadar koca dersi iki kere denemissim fos cikmis daha deneme basina bela mi ariyorsun simdiki evlilikler belli sende ne erkek delisi ciktin uçkursuz duramaz oldunuz
Problemin kimde olduğu az çok belli oluyor. Bence 3. den de boşanırsın. Sorunları halletmeden evlenme.
Hayat sizin ve devam ediyor kararları verecek olanda sizsiniz. Tecrubenizle evlenecek kişiyi bulursunuz bence
Var ama 2 kere neden boşandığını mutlaka sorgular karşındaki şu an ben bile bunu düşünüyorum tüm hata %100 karşıda olamaz sanırım 2 kere de.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş