Bu ilişkinin oluru var mı 😞?

3 senenin sonunda nişanlandık, kavga ettikten sonra sinirliyken çok ağır konuşuyor benimle, ben seni insanlar ne der diye bırakamıyorum diyor ( nişan atma konusunu dost düşman mutlu olur diye) , dün de git daha iyisini bul o zaman dedi, sebepte kavgadan sonra benimle hiç ilgilenmiyor bir özür ufacık bi ilgi yok bnde kendimi değersiz hissediyorum haliyle, beni sen bu hale getirdin diyor çok trip atmışım, haklı olabilir ama söyledikleri bana çok ağır geliyor, dünde benimle umursamaz gibi konuştu en son git başkasını bul dedi bende tamam dedim hayatında yokum dedim nasip yazmis gülümseyen emoji koymuş, sabahta annemi arıyor şöyle böyle oldu yastıkta saçı kalmış onu bile atamadım uzgunum demiş, bana ise sert sert eşyalarını al biseyin kalmasın demişti (yüzük vb), her şeyi söylüyor sonra sinirliydim diyor bnde unutamıyorum kafaya takıyorum, kavgalarımızin elle tutulur sebebi de yok, konuşuyoruz defalarca ama iki gün sonra aynı şeyi yeniden yaşıyoruz, belkide hep böyle biriydi ama hiç bu kadar kötü davranmıyorum artık beni umursamıyor gibi hissediyorum, nişanı atmalı miyim?
Bu ilişkinin oluru var mı 😞?