Yakın arkadaşım dediğim insana "annene hiç anlattın mı benim özelimi?" Diye sordum bana "anlatmadım benimkiler erkek peşinde koşan kız olayından hoşlanmaz" dedi o an güldük üstünde durmadım ama sonra dediği laftan rahatsız oldum
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25o an neden gülüyorsun rahatsız olduysan ne diyorsun o ne demek şimdi deseydin
Iste o an zoruma gitmedi sonradan insan düşünür ya nasıl boyle sey denir diye
o zaman şimdi sor
Merhaba bence sakince sor ona geç olmadan bu tarz bir cümle hiç hoş olmamış. Çoğul konuşmuş, belki o an yanlışlıkla söylemiş olabilir. Açıklamasını sağlam yapmalı…
Yani cogul konuşsa ne ki resmen anlatmadım bizimkiler oyle seyleri sevmez dedi o an bende dalgaya aldim guldum filan ama sonra agrima gitti düşününce
Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar empati yapmadan patavatsızca konuşurlar ister sevdiğin insan olsun ister arkadaşların ama hep aynı kapıya çıkarlar. Bence sen sakince yine şakaya karışık gülerken sor. ailesi kapalı olabilir. dinle alakalı davranışları yoğun olduğu için olabilir.
Yok ya oyle bir aile degil annesi kapalı ama cok dindar bir aile degil anlatmadım de geç kendi dusuncesidr buymuş ki annemler erkek pesinde kosan kiz olayini sevmez dedi. Düşüncesini de ogrenmis oldum. Bide bana benim durumum seninkinden daha kötü kac sene sevgili olup ayrildim diyor kac kere bu kiyasa yaptı ne alakasi var diyorum anlamiyor o hic senin olmadi ki elindekini kaybetmedin diyor
Anladım. Tek çare ikimiz içinde ya karşımıza alıp sakince konuşacağız. Ya da bunu yutup ona göre yaşacağız
ya da en son çare akıllanmıyorsa defedeceğiz o bizi terk edene kadar yanlış düşünüp bizi böyle yönlendirmesinden iyidir
Yok konusmaya bile degmez dedigi lafa gore hareket edeceksin fazla samimi olmayacaksin. Ben mesela artık zor anlatirim buna bir şey
Bence de
Bana sevdigim insan bile dedi senin egolu hirsli davranmayip duygularını acikca ifade edebilme huyunu seviyorum diye. Gerci şu an konusmuyoruz o ayrı
Herkes bilmesi gerektiği kadar bilmeli bazı şeyleri
Bak sen zor kız seviyor demek ki kusura bakma ama cinsine tükürdüğümün hayvanı seni 😂
Aynen bundan sonra oyle yapacağım
Ya sevsen ayrı dert sevmesen köpek çeksen ayrı dert
O huyunu seviyorum dedi sevmiyorum demedi ki😂 sen nasil anladin?
Hayır anladım seviyorum dediği yani herşeyi söylüyorsun. Açık veriyorsun bende istediğimi yaparım demek bu
sevdiğin kişiye kolay olursan eğer sana değeri düşer sevgisi azalır. Kalbini kırsa bile yazacağını bilir
Uğraşmak için çaba sarf etmez. Her zaman cepte bilir.
İyi niyetli olduğunu biliyor
Hayat taktiklerle hareket etmek için cok kisa. Ne yapalim her hareketimiz davranisimiz kontrollu olup robot gibi mi yasayalım? Beni ben boyle olduğum icin sevmeyecekse kendi kaybeder.
Zaten 1 ay olacak aramiz kötü. Ama bu sefer ben hataliyim galiba
Bence konuş gerçek düşüncelerini sor
Sevdigim kişiye mi?
Aynen
Ahhh cevap verse aksam 2 hafta aradan sonra yazdim uygulamaya girmedi daha
Anladım inşallah doğru insandır. Gerçekten üzmez kırmadan öyle olmadığını ifade eder.
İnşAllah cevap verir duzgun bir şekilde konuşuruz
sorması acayip mi
Nasıl yani
sana sorduğu
Bana bir sey sormadi ki
dediği biraz şeytanlık taşıyor
Niye
ne dedi sana
erkek peşinde ne olmuş
Iste açıklamada ne yazdıysam o ben biraz duygularima gore hareket eden bir insanim arkadasim ise benden farkli daha cok karşı taraf adim etsin ben cok elinde gozukmeyim filan o kafada.
sen daha biraz sade gibisin
peki düzgün we kıymet bilen
bir arkadaşın oldu mu..
Ya bu kızda iyi ama bu lafina kirildim
kalp kırıcı
neden gizlisin
kavgada söylenmez...
O an güldük eglendik hatta benimkilerde sevmez oyle seyi dedim ama
ayıp etmiş bence
Simdi bir sey anlatasim gelmiyor ona
anlatma bence de
Ben bu lafi unutmucam ama yeri geldiginde guzel bi cevapla karsilik verecegim.
yani şöyle diyim bazı kızların yakın arkadşlarıyla argo bi ağzı vardır. birbirlerine o.. pu bile derler şakalaşırlar eğer öyle bir muhabbetiniz varsa gülünür geçilir. ama şimdiye kadar söylememişde şimdi bunu diyorsa ayıp etmiş. bence fazla özelini anlatma
Yok oyle laflar etmeyiz birbirimize. Yani hatirlamiyorum daha once bunu dedigini sadece sey demisizdir kacan kovalanir ama bu hafif bi cümle. Sanki ben ahlaksizmisim gibi anneme anlatmam o böyle seyleri sevmez dedi ya. Anlatmam zaten daha insanin gercekten en yakinim dedigi kisi bile acigindan vurur insanı
valla o kadar acayip şeylere şahit oldum ki. çok hayati bir konu değilse kimseye özel bişey anlatmıyorum
Bende anlatmam zaten artık kiz gercek düşüncelerini soylemis iste bana. Bide sen ne aci çekiyorsun ki benim durumum daha kötü biz kac sene sevgili oldukta ayrildik diyor. Boyle kiyas mi olur ya ama bidaha buna benzer laflar desin agzinin payini vericem. Eskisi gibi samimi olmayacagim artık. Yani millete bir sey anlatacagina daga tasa anlat daha iyi. Guzel yanlarida coktur hakkini yemem ama boyle laflar etmesi
aynen
Ohaaaaaa ne demek istemiş sanaaaaa
Dalga mi geçiyorsun
Ciddi diyorum ne dalgası
Kendisi egosuna yenik düşüp arasin yazsin diye bakıyor benim gibiler erkek pesinden kosan kiz gibi gözüküyor tabi
Sen ne yapiyon ki mesela
Ya ben kendi kendine gelin guvey olan tip degilim ki erkek peşinde kosayim sevgimin pesinden gittim sadece tek tarafli bir sey olmadi yani karsimdaki insan dengesiz o kadar
Normal bir şey seninki sevginin peşinden koşmak bence çok hoş
Ama erkek erkek gezersen o ayrı sen yapıyorsun demiyorum yanlış anlama dediğin gibi olmaya devam et sevgine değer ver
Yok ne erkek erkek dolaşması 1 kisi oldu sadece hala onu seviyorum adam kendisi bile dedi senin egona hırsına yenik dusmeden duygularindan bahsetmeni seviyorum diye. Gerci su an aramiz bozuk ama😣
Takip etsene beni
Yok almayim
Niye
Sevdigim birisi varken seninle ne konuşayım ustelik tanımıyorum bile
Tamam da canım öyle muhabbet etmez sanal olarak
O nasıl laf🙄
Keske o an boyle düşünüp agzinin payini verseydim
Sende millete kendini nasıl anlatmışsın maşallah
Cok yakin arkadasim dedigim insan
Neyse boş ver belkş öyle demek istememiştir
Oyle dedi iste ayip bir sey mi yaptigim sanki anneye anlatilmayacak bir şey
Oylemisin peki
Egolu hirsima yenik duserek davranmam duygularimi daha cok dinliyorum o mesela karsi taraf adim atsin diye bekler çoğunlukla ama ben oyle degilim erkek pesinde koştuysam tek bir kisi oldu ama kosmadim
Yazık ya gerçekten böyle insanlarla bence arkadaşlık kurma hoş bir kelime değil bu
Aynen kime boyle derdimi uzuntumu anlatmisim ya
Bana anlatabilirsin dinlerim seni
Yok teşekkür ederim. En yakinim dedigin insan bile iyi gunde bunu diyorsa aramiz bozulunca neler der kim bilir
Saçmalama ben böyle biri değilim asla sırf benle konuş diye demiyorum bunu insanların kalbini düşünerek konuşurum 😕
Ben size bir sey demedim ki
Bana anlatabilirsin dinlerim dedim yok teşekkür ederim dedin sende o bana bunlari dediyse sen bana kim bilir ne dersin diye anladım ben
Yok yok oyle demedim😂 en yakinim bile iyi zamanda bunu dediyse aramiz bozulsa kim bilir ne diyecek dedim onun icin kullandim bunu
Hee anladım iyi o zaman keyifler nasıl 😊
Keyifler pek iyi değil sevdiğimle aram bozuk
Aaa neden anlatmak istermisin
Galiba benim hatam bir mesaj attim engelledi mesajlarima aramalarima dönmüyor 1 ay olacak neredeyse
1 ay mi yuh neden ki ne mesaj attın
Ya adam bir oyle bi boyle tamam mı mesela 1 gun bulutlarin ustunde geziyorum diğer gun yere çakılıyorum. Maddi, ailevi sorunlari var. Mesela bunu söylüyor sonra iyi oluyor sonra yine hicbir sey yokmus gibi davranıyor evlilik konusunuda kendisi açıyor annemle tanış aileleri tanistiralim dedi. Sonra yine hic ses çıkmadı tavirlari soguk geldi bana bendr dayanamayip yazar adil yildirim ayrilik mesaji attı beni engelledi. Sonra pisman oldum tabi aradim mesaj attim donmedi hic en son 2 hafta once yazmıştım goruldu atmıştı dun aksamda yazdim daha mesaji açmamış oyle iste
Bence sen çiçek gibi birisin gerçekten bir gün bulutların üzerinde bir gün farklı olmaz o dengesizlik bu bildiğin seni bayağı yorar anlıyorum aşıksın seviyorsun ama bence unutmalisin yoluna bak ve emin ol sen onunla bağı tamamen kopardığında sana geri dönecek ve umarım sende o zaman pek takmazsjn çünkü seven birisi 1 ay boyunca yazmamazlik yapmaz deger vermemis sana
Umarim o hatalarinin farkına varip gelir
Ooo Allah yardımcın olsun sen daha onu bekliyorsan işin zor be