babyface06 | Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Master
6 gü
Lafla erkeklik oluyor da ona gelince eğlenceye kaçıyorlar daha çok, evlenmek istemiyorlar. Zora falan gelmek, kasıyor, demin biri beni ana kuzusu etti, benim yaşadıklarımı yaşasa kelebek olur kuş misali.
Kötü iki sene kanserli babamızı bekledik, akıl hastanelerine düştük, ergenlikten bu yana stres travma sevdiğim kadın bırakıp gitti, birisi kandırdı gitti, hastalıklar falan oldu, eşin dostun günübirlik beraberdi ama sonra hiç bakmadı onlarda çekti gitti, evdekilerle ayrı uğraş, ananın babanın huyu suyu.. yaz yaz bitmez.
23gazipolis46 | Aşk İlişkileri konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
Aksine bence evlenmek isteyen kız artık çok az denecek kadar azaldı yoksa erkekler hala istiyor 🤭 hatta ben ikinci evliligimi yapmak istiyorum birinci beni yüz üstü bıraktı diye ama ikinci evliligim olacağı için kızlar yok diyor olmaz diyor 🥺
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
GhostlyKisses | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Güven verecek birini bulmak zor olduğundan öyle evet.
Aldatma gibi mesela çocukları oluyor kimden olduğu belli değil kadının yapmadığı pislik kalmıyor önceden aileler erkek yaptı der kadına sahip çıkardı herkes bilirdi kadının suçu yok ama şimdi kadınlar azdı
Açık olayım ben askeri personelim askerleri hepimiz biliriz afedersiniz tam anlamıyla yoklukta olurlar cinsellik yönünde evli kadınlarla çok ilişkim oldu konuştuğumuz oldu her şeyi yaptığımız oldu o yüzden bende evlilikten soğudum korkuyorum
OnuR3916 | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115Lafla erkeklik oluyor da ona gelince eğlenceye kaçıyorlar daha çok, evlenmek istemiyorlar. Zora falan gelmek, kasıyor, demin biri beni ana kuzusu etti, benim yaşadıklarımı yaşasa kelebek olur kuş misali.
Neler yaşadın kötü mü :((
Kötü iki sene kanserli babamızı bekledik, akıl hastanelerine düştük, ergenlikten bu yana stres travma sevdiğim kadın bırakıp gitti, birisi kandırdı gitti, hastalıklar falan oldu, eşin dostun günübirlik beraberdi ama sonra hiç bakmadı onlarda çekti gitti, evdekilerle ayrı uğraş, ananın babanın huyu suyu.. yaz yaz bitmez.
Seni çok iyi anlıyorum ailede hastalık olunca hiçbir şekilde toparlayamıyorsun hayatı.
Adil değil hayat maalesef. Bundan sonra yüzün gülsün inş
Hıım işallah. 13-14 senedir çekmediğim dert kalmadı. artık yaşayalım yani. Evet adalet yok bu dünyada, onuda anladık da ne bilim valla.
Bize deger veren yok simdi kadınlar kendilerinu degersiz hissettiren ambalaji güzel olan con con seviyor
O da doğru
Aksine bence evlenmek isteyen kız artık çok az denecek kadar azaldı yoksa erkekler hala istiyor 🤭 hatta ben ikinci evliligimi yapmak istiyorum birinci beni yüz üstü bıraktı diye ama ikinci evliligim olacağı için kızlar yok diyor olmaz diyor 🥺
Güven verecek birini bulmak zor olduğundan öyle evet.
Akrepler eş bulma konusunda şanssız olurlar...
Evet bir ilişkide güven yoksa paranoyaklaşıyorsun, uzaklaşıyorsun ve bu yorucu. Kimseyle bir şey ilerletemiyorsun.
Babam da akrep fazlaca değer veriyor. Annem daha rahat. Akrepler çok ince düşünüyor ince fikirliler. Kendinden çok verince patlamaları kötü oluyor :)
Yani burçlara çok aldırdığım söylenemez ama bende baya detaycıyım/ince düşünürüm fjjf
hayir evenmek istiyorum ama kanada, singapur, hong kong gibi muasir medeniyetler seviyesinden kadın arıyorum
Olur umarım
Düğün masrafı çok fakir erkekler zor evleniyor. Zengin erkek de evlenmeye ihtiyaç duymuyor genelde. Zaten bu devirde evlilik mantıklı değil.
Neden değil ki
Kızı buldukta evlenmesi kaldı. Herkesin sevgilisi var
Bulursun
Kısmet
Evlilikten değil maddi götürüsünden korkuyor olabilirler
Güldüm :)
evlilikten değil yanlış evlilik yapmaktan korkuyorum ben.
Kadınlar da dişli günümüzde
o dişli ben dişli dişler dururuz birbirimizi :D :D
🤣🤣🤣
Evet çünkü herkesin istek ve arzusu maddiyat olmuş özellikle şu devirde zaten her şey en uç noktada oken sevmek sevilmek 2. 3. Sıralarda... Yazık
O babacan erkekler beyaz atlarına binip gittiler
Vicdansızlar :)
Eski babacan erkekleri "güçlü" kadınlar yıktılar.
Bu iyiydi :)
:) :) :)
Kur altında ezildi o babacanlar
Çok fena
maalesef
Bence evet önceden erkeklerin yaptığı hataları şimdi kadınlar çok daha fazlasını yapıyor
Mesela hangi hatalar
Aldatma gibi mesela çocukları oluyor kimden olduğu belli değil kadının yapmadığı pislik kalmıyor önceden aileler erkek yaptı der kadına sahip çıkardı herkes bilirdi kadının suçu yok ama şimdi kadınlar azdı
Toplum neden böyle oldu anlayamıyor kimse
Açık olayım ben askeri personelim askerleri hepimiz biliriz afedersiniz tam anlamıyla yoklukta olurlar cinsellik yönünde evli kadınlarla çok ilişkim oldu konuştuğumuz oldu her şeyi yaptığımız oldu o yüzden bende evlilikten soğudum korkuyorum
burada 😂😂
Hanimiş :)
Konum atacağım da korkuyorum 😂😂😂
belediye zehirledi