Sevdiğiniz insanı kıskanır mısınız?

Çok kıskanırım ama bu yüzden huzursuz hissetmesini de istemem. Davranışlarıma ve tepkilerime çok dikkat ederim.
Kiskanmak insanin mayasinda vardir kiskanmayan sevmezdir veya mayasi bozulmustur.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!#SelamGençlik 🍀🍀
Ben sevdiğimi cidden çok kıskanıyorum evet yine de kıskandığımın dörtte üçünü kesinlikle gizliyorum. Sakinliğim ve sükûnetim çoğaldıkça sevdiğim erkek ne kadar derinden kıskandığımı anlayabilir. Hiç trip atmam, olay çıkartmam. Fakat zeki bir erkek gözlerimden derhal anlayabilir ruh hâlimi..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Sevdiğim adamın tuttuğu bardaktan, gözlerinin baktığı her yerden, dudaklarından dökülen her kelimeden, yeri gelir annesinden bile.. kıskanırım.
Seven insanın böyle davranması aşırı olsa bile bana göre doğal bir durum çünkü gerçekten ve kalbten seven her türlü kıskanır sevdiğini
Selamlar,
Evet benim olan kıskanırım tabii ki. Asıl sorun kıskanmamakta. Görseldeki açıklamada da söylediği gibi seven insan mutlaka kıskanması gerekiyor.
Güvenmeyi tercih ederim. Kıskançlığın sonu yoktur
Kıskanmam. Kıskanmanın normal bir durum olmadığını öğrenmemiz gerekiyor. Bir ilişkide kıskançlik varsa ortada yanlış giden bir şeyler var demektir.. en basitinden , demek ki güven veren biri değil ya da kıskanan ruh hastası.
Hem de nasıl..
Uçsuz bucaksız, sınırsızca.. En çok ben kıskanırım, kimse elime su dökemez.. Yarışmak isteyenleri ringe alalım.. 😄
Sevdiğimi kıskanırım bir tek
Seviyorsam kıskanırım, kıskançlığım sevdiğimden, verdiğim değerden kaynaklanır. Asla, sevdiğimi bir kalıba sokmak gibi bir amacım olmaz
İyi olmasına iyi de, karşı taraf bunu bazen yanlış algılayabiliyor, şunu yapma dediğimizde kendisini bir kalıbın içine girmiş gibi hissediyor. Oysa ki, kimse kimseyi bir kalıbın içine sokamaz. Kıskançlık, sevginin ve verilen değerin büyüklüğü ile alakalıdır
ben kıskanırım , eşini kıskanmayan tek canlı pishayvan diye biliyorum ,
kıskanmayan bana göre sevmiyordur
kıskanırım açık ve net
Sevdiğim insanı kıskanmasam kimi kıskanayım. Tabikide seven insan kıskanır ama dozunda olmalı. Güvenmeli saygı duymalı.
Ama bu zamanki aşklar sevgisiz olduğu içinde fazla kıskançlığı sevmiyorlar herkes rahatlığına düşkün
evet zaten umursamıyorsam sevmiyorumdur banane ki yani
Kıskanç değilim ve aşırı kıskanç olunmasını istemem
Herşeyin çoğu zarar zaten
Mutluluğun fazlası zararlı değil hatta gerekli bence
Evet o olabilir
Sahiplenirsem çok kıskanç bi insan olabiliyorum
Kıskanmanın temelinde sevgi var olmazsa kıskançlık olmaz
Sevdiğim insanı kıskanırım. Seven kıskanır, aşırıya kalmamak şartı ile.
Kıskanırım ama karşımdakini rahatsız edecek kadar değil onun hoşuna gidebilecek güldürecek kadar ilerisi onu rahatsız eder o rahatsız olunca da bende olurum ve ilişki kötüye gider
Kıskanılacak şeyler yapan dangalak bir tipse sevdiğim olmaz. Diğer türlü zaten kıskançlığa mahal vermez. Ben de ota b*ka sorun çıkarıp kıskançlık yapacak kadın değilim zaten.
İnsan sevdiğine onun baktığı gözle kimsenin bakmasını istemez ben kıskanırım.
Kıskanmazsan bir sıkıntı var demektir. Ama ölçüsü kaçmadan... ;)
En İyi Erkek Görüşleri