Size öyle geliyor. Siz öyle görmek istediginiz için öyle görüyorsunuz. Nasıl kadınların karakterli olani varsa erkeklerinde karakterli olanları var. Çünkü aldatmak karaktersizliktir başka bir açıklaması yok. Para değiştirsin şu degistirsin bu değiştirsin farketmez.
A_S_İ_L | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
3 gü
A mı bulursa aldatır bazen masraflı bazen masrafsız
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
suburra3488 | Aşk İlişkileri konusunda 355 görüş paylaştı.
Xper 6
3 gü
Her demek doğru olmaz çoğu aldatır demek daha doğru olur
Bence bu soruyu erkeklerin kadınlara sorması lazımdi.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
3 gü
Hemcinslerinin yazdıklarına bakarsan bunu yapan erkekler. Kiz sen fakirken de seninle oluyor sen parayı bulunca hemen senş paran için seven biriyle oluyorsun. Fakir edebiyatı parayı bulana kadarmış
Görüş sahibi
3 gü
Zaten erkekler yazcak kim yazcak.. burdaki erkekler abazaliktan en aşagilayici sorulara bile cevap veriyor. Hicbir kadinda bunu kabul etmez ve yazmaz buraya.
zirkonn | Aşk İlişkileri konusunda 8,9b görüş paylaştı.
Master
3 gü
parayı bulan her adam önce karıyı değiştirir 😂😂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
3 gü
O zaman neden kızlar para düşkünü para için birlikteler diye şikayet ediyorsunuz ki parayı buldun diye elde edebildiğin kiz seni kullanıyor sen diğerini harcıyorsun
ben öyle bi ithamda bulunmadım sadece parası olan her erkek yapar dedim. kadınlar tabiiki rahat bi hayat isticek dolayısı ile paralı olan erkeği seçecektir. nie sıkıntı çeksin ki? kim sıkıntı çekmek ister ki?
Soran
3 gü
Rahat bi hayat aldatılmak mı? Sırf parası var diye g*tu basi oynuyorsa onu da aldatır karakteri bu çünkü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29Herkes aldatmaz, yalnız kadının kötüsü yoklukta erkeğin kötüsü varlıkta belli olur demişler
Yorumlara bakınca erkeğin iyisi o zaman 1000de 1 falan mı
Bilemem, ben kendim için yorum yaparım ancak, sorsan herkes dürüst
Evet daha güzel kadınlara erişebilir. Erkeklere güvenme
Evet nerdeyse garantiymiş. Fakir erkekler dışında görüşmemek lazım
Kadında parayı görürse aldatır. Cinsiyet meselesi değil karakter meselesi
Yo kadınların oranı bunu yapan %50 yi geçmez ama nerdeyse her erkek parayı bulunca onu parası yüzünden beğenmelere gider
Beğenenlere*
Size öyle geliyor. Siz öyle görmek istediginiz için öyle görüyorsunuz. Nasıl kadınların karakterli olani varsa erkeklerinde karakterli olanları var. Çünkü aldatmak karaktersizliktir başka bir açıklaması yok. Para değiştirsin şu degistirsin bu değiştirsin farketmez.
A mı bulursa aldatır bazen masraflı bazen masrafsız
Her demek doğru olmaz çoğu aldatır demek daha doğru olur
%99 yani
Bence %99,9
Peki böyle gizli aldatma mı yoksa parası sayesinde başkasını tavlayıp diğerini terk etme mi
Şuanki sevgilim yeni işe girdi mesela yavaş yavaş maaşı arttıkça kesin aldatacak o zaman
Duruma bağlı. Evli mi değil mi
Evliyse seviyor mu sevmiyor mu. Çocuk var mı yok mu
Maai artması ile olacak iş değil çok para dan söz ediyoruz
O zaman zengin erkeklerden uzak durmak lazım asla parayı bulamayacak tiplerle olmak lazım
En iyisi binde çirkin olsun ki başka kızlar da bakmasın
çirkin fakir biri tarafından da aldatılmışlığım var gerçi
Onun da özgüveni yüksektir demek ki
Bence bu soruyu erkeklerin kadınlara sorması lazımdi.
Hemcinslerinin yazdıklarına bakarsan bunu yapan erkekler. Kiz sen fakirken de seninle oluyor sen parayı bulunca hemen senş paran için seven biriyle oluyorsun. Fakir edebiyatı parayı bulana kadarmış
Zaten erkekler yazcak kim yazcak.. burdaki erkekler abazaliktan en aşagilayici sorulara bile cevap veriyor. Hicbir kadinda bunu kabul etmez ve yazmaz buraya.
parayı bulan her adam önce karıyı değiştirir 😂😂
O zaman neden kızlar para düşkünü para için birlikteler diye şikayet ediyorsunuz ki parayı buldun diye elde edebildiğin kiz seni kullanıyor sen diğerini harcıyorsun
ne demiş şair:
altın ateşle erir
kadın altınla
adamda kadınla
o yüzden herkesin bir zaafı vardır fırsatını bulunca o zaafların kölesi olur
İyi Kadın da parası olana gidince or*spı demeyin o zaman zaaflarının kölesi olan narin bi kul diyin
ben öyle bi ithamda bulunmadım sadece parası olan her erkek yapar dedim. kadınlar tabiiki rahat bi hayat isticek dolayısı ile paralı olan erkeği seçecektir. nie sıkıntı çeksin ki? kim sıkıntı çekmek ister ki?
Rahat bi hayat aldatılmak mı? Sırf parası var diye g*tu basi oynuyorsa onu da aldatır karakteri bu çünkü.
tamamda bu ne öfke sabah sabah 😂😂
İyi tamam sen de aldatıl ve öfkelenme neşe saç o zaman sabah diye
tamam aldatıldın anladık ama her erkek böyle işte yapcak bişi yok
Sen az önce hepsi yapar dedin, kimse fakir kalma sözü vermiyor
her erkek böyle yani her erkek yapar dedim zaten aksi bişi sölemedim ki
Para ne alaka aldatan her türlü aldatır
Çok alaka parası olması demek herkese erişebilmesi demek
Para bulunca değişmiyor hep öyle karaktersiz ama fırsatı bulunca da yapıyor fakirde aldatıyor ne bileyim
ben aldatmam.
Aldatır
Bence aldatmaz