Sevgilim 32 yaşında üniversite mezunu bir işsiz ama hiç umursamıyor , bikaç iş buldu ama beğenmedi. Annesinden geçiniyor maddi durumları kötü. Bi çaba var mı acaba diye napıyorsun diyorum karpuz yiyorum diyo bu ne rahatlık sinir oldum bütün gün evinde yatıyo. Eskiden benimle çok ilgilenirdi şimdi beni de pek umursamıyor. Bu yaştan sonra düzelir mi sizce?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
415Düzelmez
30 a kadar düzelmeyen iş peşinde koşmayan adam hayatta düzelmez
Görmedim ben daha
Çünkü gittikçe vücut agirlasacak
Bir şeyler yapma hissi azalacak
Kendini veremeyecek
Çok küçük bir ihtimal evliliğin sorumluluklarının vs onu daha sorumlu biri yapması
Ömür boyu böyle yatıcak mı 😞
Yatmaz ama ya eli maşalı sert bir kadına düşecek gücü yetmeyecek evde kılıbık olacak
Kadın bastıracak kovalayacak çalışacak
Annesi destek vermeyecek işi bitecek eli mahkum olacak
Bunu eşi çalışırsa tobe çalışmaz nasılsa eve ekmek getiren var
Sorumluluk duygusu sonradan pek eklenmez
Düzelmez oda biliyo kendine göre sartların düzelmeyecegini ilgilenmemesi aslında önünü acmak icin belkide kendi terk ederse vicdan azabı cekecek sen soğki ilgisizlikten vicdanen rahat olsun ve kendine yeni nasip arayabilesin önünü kapamasın bence pasif olarak böyle yapıyor rahat görünmesi bilinçli yani
Yani kendinden soğutmaya mı çalışıyor ayrılıyım diye?
Bence öyle önünü açmak istiyor bu sartlar altında sana bi gelecek sunamıyor kötülük yapmak istemiyor belki bunların hepsi benim yorumum dogruyu yansıtmıyordur bilemiyorum yani ben olsam öyle yapardım
Bana da öyle geliyor aslında bilinçli olarak yapıyor gibi.
Hadi beni düşünmüyor kendisini de mi düşünmüyor keşke çalışsa sorumluk alsa
Erkekten bahsediyorsun çoğu sorumluluk alacak kapasiteye sahip değil kadınların anlamadığı şey onları değiştirme çabası içine girmesi
Bi sekilde iş olayını yapamıyor yapmaya meyilli değil istiyor ki ayrıl yoluna bak seni oyalamasın direk ayrılmak istiyorum derse hani insanların icine dert olur ya sogutmanın peşinde sen bırakıp gidesin sana kötülüğü dokunmasın diye peki sen ne yapmayı düşünüyorsun nereye varacak bu is
Ondan başka kimsem yok hayatta. Başım derde girse hemen gelir yardım eder biliyorum bu yüzden koparıyorum ondan
Belkide benim sacma yorumlarımdır dediklerime göre hareket etme kalbinin ve aklının sesini dinle
Zamana bıraktım bakalım teşekkürler yorumların için
Hayırlısı olsun insalah zamana bırakmak belkide en iyisi rica ederim
Anne kuzusu, kendi aile olacağının farkinda olmayan, ve bunun icin caba harcamayan biriyle evlenirsen hayatinin hatasını yaparsin. Sen çalışır ona bakarsin. Bu yastan sonra o düzelmez. Ona dogrulari kıçından soksan girmez Çünkü bünyesi kabul etmez
Evlenin düzelir sen çalışırsın o karpuz yer daha ne istiyorsun böyle Koca mi bulunur bu devirde
😄😄
Sen eğer gerçekten seviyorsan git iş bul onu sok oraya başında dur ki adam olsun yapan yapıyor ben böyle yapan çok insan gördüm bu senin elinde olan bir şey ama seni sevmiyorsa bilki yok yani calismaz seni takmaz o zaman da tekmeyi at gitsin
En tehlikeli insan çalışmayan insandır ama o birşeylerden bıkmış salmış o yüzden galiba
7 sinde neyse 70 inde odur
düzeleceğini hiç sanmıyorum
Düzelmez
Zor düzelir
Evlilik mi düşünüyorsun
Böyle biri ile devam etme bence
hic umut yok
hayır
Hedefini sor
Duzelmez cok zor
Düzelmez.
Düzelmez