AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
duruma göre değişir
Böyle.
https://voca.ro/14J6IIm3xTkx
Saygılar
Mert hak ediyor o kadar peşinde döndü ama yaptığı da biraz aldatmaya geçiyor Aleyna istemek zorunda değil tabiki
Zorlamamak lazım knk vermemiş bitsin gitsin ama umarım bi gün bu engel ortadan kalkar
2. şansa inanmam. İlkini güzel kullansaydı.
Doğru dedin kral
Aşkım aldatıysa affetmem 😒
Sen adamsın
Aleyna affetmez dldcğwöck
yaptıgı hataya göre değişir
Eski sevgilisiyle buluşmuş
@fisfisgayikci Aleyna konuşmuşta gece istememiş kabul etmemiş yani
Kardeş sanane ya magazin programı gibisin
Hayır yani aldatma yok bir şey yok sadece demedim diye aldatmış olmuyorum ben zaten söyleyecektim ona ben zevkimden gitmedim kızın yaşadıkları ailesi bilmem ne esranın normal değildi bende bu yüzden gittim bana ailemle aramda bir şey oldu dedi bir tek bana anlatıyordu derdini
Dıştan düz normal bakınca aldatmış gibi oluyorum ama öyle bir durum yok Aleyna da dedi zaten aldatma yok ama güven problemim var sana karşı güvenemiyorum benden başka şeylerde saklarsın sen dedi doğru söyledi zaten hatalarım da arkasındayım bir erkek olarak kimseden bir şey saklamam
Kıza ilk başta gidiceğin zaman deseydin o zaman ben Esra ile buluşacam ailevi sorunları varmış Aleyna zaten anlayışlı bir kız olmadı Aleyna ile birlikte giderdin kızın yanına Aleyna seni görmeseydi sen söylemezdin lafı uzatıp durma bence
Bana abazan diyip duruyorsunuz ama kendinize bakın ilk önce Aleyna beni istemeyebilir ama seni de istemiyor tipimle falan da benim burada şov yaptığım yok herkes doğru konuşmayı öğrensin ilk önce
Bana değil aleynaya açıkla kendini. Ben görüş sahibine söyledim
Bana esrayı özlediğim için gitmiştim demiştin hatırlıyorsan. Şimdi zevkimden gitmedim diyorsun. Adam akıllı kabul et aldattığını gerisini kıza bırak
Kız zaten kabul etmiyor knk bıraksanaaa
Aldatmadım ben ya neyini anlamıyosun
Sanki kızı öptüm sarıldım esrayı ben oraya sadece konuşmak için gittim
Kızı rahatsız etmen fjdnfjf
Aleynam istemedi bitti gitti tartışmaya gerek yok artık
yanii mantıklı olan bu... hem suçlu hem güçlü
Ya boşu kes Furkan seni de biliyoz
ben napmışım kardeş
@aleeyynaa_ artık bir şey deme vaktin geldi bence tatlım
Mert artık uzatma cidden seninle konuştum sırf sıktığın için cidden şu arkadaşlarım hatrına bir şey demediğim için ama az önceden beri furkanla kavga içersindesin ama kusura bakma haksızsın gayette Ali de dahil haklılar
Sen esrayla görüştüğünü baştan söylesen böyle şeyler olmazdı bana söylemediğin için beni aldatmış oluyorsun bu kadar basit neyini anlamak istemiyorsun acaba Esra senin eski sevgilin gelip bana sen söyledin esrayı özledim seni seviyorum diye nasıl bir mide bu kurduğun cümlede hayır yok açık sözlüyüm falan diyerekte kendini avutma
Ve Gülbaharla Ali ile konuş umrumda değil istersen yalvar yakar beni aldatan bi daha aldatır küçük bir hatadan kavga edip ayrılsak anlarım barışırımda senin kurduğun şu cümle hafife alınacak bi cümle değil ve artık uzatma
Aleyna Furkan ile Ali'yi bana savundun ya cidden sana daha başka bir şey demiyorum
Furkan'ın neyini savunuyon anlamıyom Ali ile Gülbahar sevgili geldi kıza yürüdü ppsini beğendi diye yaptı falan tam bir abazan şu tipe bak mk dlsmdpkef
Ali efendiye gelecek olursak Aleynanın gözüne girmek için boş boş muhabbetler yapıp durma
Benim kimsenin gözüne girdiğim falan yok haksızsın uzatma
Haksızsın bize çamur atmaya da çalışma aleynanın ne dediğini duydun uza burdn
Mert niye Gülbahar mevzusuna bu kadar taktın çocuğun kendi fotosu istediğini koyar mk dksmclsmjcsd
@mertaydn61 kanka sen benim yanımdan geçemezsin ben hiçbir insanı aldatmam. Birini kıskanmak ne zamandan beri suç oldu mk oradan yürümeye çalışıyorsun da boşa kürek çekiyorsun. Pp yi evet o söyledi ben de yaptım ne var bunda iyice saçmalıyorsunuz
Harbi ya cidden bi arkadaşım gelse aaa şu fotoğrafın çok güzel Pp yap dese beni mi seviyor olacak bu nasıl bi düşünce dlmsğxöslkxnsmd
seni de biliyoruz aleynayı aldattıkyçtan sonra hangi arkaşına yürüdüğünü
Gülesim geldi ya jdnsjdnenf
Jdbwodjwjcjwjjdned
Ppyi değiştirmiş jfndjfndjcmdkfnf
Pardon da ben aleynadan başka kıza yürümedim neyden bahsediyon
İkinci şans değil mi?
Şans veriyorsan zaten o insan dürüst değildir.
Kimin istediğine bağlı...
Bir şans vermeden bilemezsin dene gör
1 ay sonra
bir insan ikinci şansı hak eder mi
Knk haklısın valla ama ne dim yani
deme bir şey anlayan anladı :D
Bak sen ya ne büyük iş başardın
niye üstüne alındın sen aldattın mı yoksa
Dünden beri benim muhabbetimi yapıyorsun doğru konuşulacak kişiyim sende haklısın
Mert çok boş yaptın dkdndjd
O şansı kaybetmişim
1. Şansı nasıl kaybettiginr bağlı
eder
Yoo.
Hayır😏
Evet
Duruma göre
Ne yaptığına bağlı
Hak etmez
Ben vermem djdnkmek