Neden bir erkek "çok güzelsin, seni çok beğeniyorum" dediği halde yazışmayı keser? Neden birden o kişi yazışmayı keser?

Senden ilk adımı bekler ya da hep o yazıyorsa acaba zorla mı konusturuyorum diye düşünmüş olabilir.
Biraz senin yazmanı istemiş olabilir mi?
Acaba başka biriyle mi ilgileniyor.
Sizi de elinde mi tutmak istiyor.
her şey olabilir.
İlk takip eden o, ilk mesaj atan o. Fakat aşırı kendini beğenmiş bir tip gibi. Özgüven tavan. Artık kimseyi takip etmiyor sadece akrabalarını. Nasıl bir tip çözemedim.
Seni bir hayli etkilemiş galiba.
Aklını başından almış.
Seni kendine biraz bağlamış galiba.
Bu tip insanlari fazla zorlamamak lazım.
Olduğu gibi bırakmak lazım.
Tercih senin tabiki
Doğrusu beğendim, o da beğendiğini söylemişti ama cevap yazmamak, takipten çıkmak. Amacı neydi anlayamadık.😂 Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Yok kimseyi begenmiyor. Dedigim gibi kendini begenen bir tip. Kolay kolay begenmez ve fotograflarda da surekli yanliz. Kimseyi takip etmiyor.
Ileride yaninda gormek istedigi biri ile fakeden konusabilir mi ki? Boyle bir tip ile ilk defa karsilastik😂 Baktim ya tek hesabi var kesin diyorum😂
Seninle kendi orjinal hesbiyla konuşuyordur bakalariyla fake hesapla konuşuyordur.
Bunu kesin bilemezsin ilk defa konuşuyorum diyorsun
Bu işleri biliyorsunuz😂öğretirsiniz dimi
Bilmiyorum benimle orjinalden konustu da fake var mi bilemeyiz onu nasil buluruz😂bir fake acip fakesine yazmak gerek bir fake atariz ona😂
Hiç fake hesap açmadım bu zamana kadar ama açan arkadaşım çok oldu.
Nasıl bir yardım istiyorsun ki.
İşte mal olmak böyle bir şey bu kültürsüzlüğün ve kişiliksiz ligin örneği.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Başka arkadaşı vardır.
Baskasi yok ki hic kimse yok. Kimseyi takip etmiyor, begenmiyor ilginc bir tip. Hem cok begenip hem de cevap vermemek sohbeti kesmek. Kendini bir sey mi saniyor cozemedik.
vardır ona yakalanmış ola bilir. takip ettiklerini de onun isteği üzerine silmiştir. bence
Fakat aptl olduğunu geç farkedebilmiştir.
Başka kız bulmuştur
Mal olduğu için
Hayır, maalesef. Onunla artık iletişim koptu. Ama ben hala takipteyim, isterse yazar. 😂 (cevap bulursa tabi)
ben anlamam
Dalgaya gelmsin
En İyi Erkek Görüşleri