IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,3b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Net seviyordur
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
met96 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Hayır oyundan sıkılmıştır bende futbolu çok seviyorum bazen arkadaşlarım konuşalım ya da buluşalım diyo maçı bırakıp buluşmam için macın sıkıcı geçmesi lazım ama arkadaşlarım onlara değer verdiğim için buluştum sanıyorlar
ProfDiceksiniz | Aşk İlişkileri konusunda 210 görüş paylaştı.
Xper 6
3 gü
Eğer valorantta derecesiz atıyorsam bakarım fakat dereceli yani diğer oyuncuların da rütbesini etkileyecekse bakmam, onlar da bir emek sarf ediyorlar, benim yüzümden emeklerinin boşa çıkmasına izin vermem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
614Ara verdiğinde gerçekten konuşabiliyorlarsa seviyordur. :D Ama yok ara verip boş laga luga yapıyorsa tırt ondan olmaz :D
Laf mı sokuldu 🤔😅
Yok be objektif şekilde olanları yazdım 😂
Hadi öyle olsun
Net seviyordur
Hayır oyundan sıkılmıştır bende futbolu çok seviyorum bazen arkadaşlarım konuşalım ya da buluşalım diyo maçı bırakıp buluşmam için macın sıkıcı geçmesi lazım ama arkadaşlarım onlara değer verdiğim için buluştum sanıyorlar
Yazık ya insanlara 😂
Ama bunu yüzlerine söylüyorum inanmıyorlar 😅😂
Eğer valorantta derecesiz atıyorsam bakarım fakat dereceli yani diğer oyuncuların da rütbesini etkileyecekse bakmam, onlar da bir emek sarf ediyorlar, benim yüzümden emeklerinin boşa çıkmasına izin vermem
Adil biri 💯
Olay bence oyundan ziyade kendi sevdiği şeyden vazgeçme fedakarlık ki eğer fedakarlık varsa bir ilişkide sevgi vardır
Helal olsun 👏
Rica ederim bende ilişkide en önemli şeylerden biri bu
Sevgi bu kadar basit değildir. O yüzden bu bir kriter değildir
Kişisel görüş tabi olabilir
Hayalim böyle bir şey yapmak ben masada otururken ya da tv izlerken eşim böyle kucağıma gelip sarılacak
Amin 🤲
İnşallah
Hemen nikahı basın... Henüz akıllanmamışken nikahı basın :)
Oyun hastası angutlariiiii anlayamadan
Ölüp gideceğim galiba
Oyuna ara mı verilir bee oyun bitince konuşma vakti olur. d
evet dıyebılırız tabıkde
Devre arasında 15 dk konuşulur
var mı öyle biri
Halk arasındaki bir rivayete göre varmış 🤭
ouvv dota2
Oyun mu 😅
evet, görseldeki oyun dota2
Pek bilgim yok teşekkürler
Yoo alakasi yok 🤣🤣