Aşk İlişkileri Canım sıkılıyor, ne ediyonuz siz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Sohbet edecek düzgün kimsecikler olsa keşkem 😁😁🥲🥲 Güncellemeler+1 yıl İkinci sorumu sorim maddem ne iş yapıyonuz bakim 🥰. ben hemşirelik okuyorum 🥰🥰🍬💉 Güncellemeler+1 yıl Yine sıkıldım var mı kimse 😔 Canım sıkılıyor, ne ediyonuz siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Eve geldim duşumu aldım film bakıyorum tv programları sarmıyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bişey yok TV de bende herhalde PC den müge anlı izlerim 😂😂 Yorumla Efinans +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Yazmicanmii Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ben kimsecikler olmam kimse olurum İkinci soruna da cevabım ben polis memuruyum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 deli Yorumla 23gazipolis46 +1 yıl Eyvallah 😁🤣🤣 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Sohbet ocin arayabilirsin, normal her insan bir dostu olsun, sorununu anlatsın birlikte çözüm bulmak güzel olmazmi 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. her konuda sohbet edilir, dert dinlenir, akıl verilir.. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Tabi ne zaman isterseniz bir klavye kadar uzaginizdayim😁😁😁😁😁 0 0 Yorumla
Eva10 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bitane uygulama var blindid diye. orada takılıyodum. Burdan da birim gelince burya da bakayım dedim. 0 0 Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Yorumlari okuyup gitccem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hajaha Yorumla the03 +1 yıl Haha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Napalim buralarda sohbetteyiz bizde işte hos sohbet biriysen ben seninle konuşmak isterim sevileyi bir sekilde sende istersen 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var da gören yok Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Var mı acaba? Neyse burada, elimizde bir tane kalmış... 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl nedense bu soruları soranlar hep düzgün gerisi düzgün değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm öyle demene Yorumla safadgn +1 yıl ne yaparsan yap Yorumla Soran +1 yıl 😔. Yorumla Soran +1 yıl ... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl var tabi olmaz mı canı sıkılmayanın yalnız olmayanın burada işi ne dersin 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. KS de takılıyoruz işte, sen napıyorsun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bendee Yorumla uusluu +1 yıl Ne güzel işte, istediğine mesaj da atarsın dönerler Yorumla uusluu +1 yıl Sen şimdi iğne yaparsın bize 🏃🏃🏃🏃 Yorumla uusluu +1 yıl Burdayız hep 😀 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Ne yapalım geldik eve oturuyoruz öyle boş boş 1 1 Yorumla Muharrem018 +1 yıl Şoförlük yapıyorum ben Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boş boş takılıyorum güveniyorsan yazarsın 1 1 Yorumla eaakpten856_ +1 yıl Tamamdır Yorumla
SevdimmSenİ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Cokk ama gizlisin işte nası olcak o üş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Askermisin Yorumla SevdimmSenİ +1 yıl Evt nerden anladın Yorumla Soran +1 yıl Burdur da çok asker görünce hrmej tanıyorum Yorumla
emirhan6199 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Sohbet muhabbet takılacak düzgün kişilikli kişiler yazabilir , sohbet etmeyi severim... 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ah keşkem ah keşkem 1 5 Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Odyologum çalışıyorum devlet hastanesinde Yorumla Soran +1 yıl Hm güzel. Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Hm teşekkürler. Yorumla Soran +1 yıl Deli 🤫🤫 Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Mesaj alındı deli 😜 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 25 cevap, 5 dakika içerisinde maşallah 2 3 Yorumla Alpercan006 +1 yıl Bunambenzer yorumu bende yaptım 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah bereketini arttırsın Xd. Yorumla Alpercan006 +1 yıl Dahada olmaz yapan yaptı yorumunu 😀 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Herkes ekmeğinde ffgh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba oyle Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Valla ne olsun be aynı muhabbet edecek biri lazim 0 0 Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yaz muhabbet edek eskilerden konuşuruz jdjd 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıkılıyoruz naapalm😊 0 3 Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Niye yeni soruda sormadın ki 😁😄 Bilgisayar teknikeriyim Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Var evet Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Balık tutmaya geldiydik araba kaldı 😄😀 Yorumla
TatlıFırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Dolaşıyorum evde 1 3 Yorumla siyahcorap +1 yıl eviniz kaç oda bi salon acaba? Yorumla TatlıFırtına +1 yıl @siyahcorap 350m2 Yorumla siyahcorap +1 yıl hmm güzel net mi brüt mü :D dolaşmakta haklısın tabiki, hele ki manzarası da varsa mini bornozu giyip manraya karşı güzel bir cappuccino içmek efsane olur :)) Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. sıraya girdiler seç beğen al çokda şaapma😂😂 0 0 Yorumla
maybeillhangmyself Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ne edim oturuyom 1 2 Yorumla maybeillhangmyself +1 yıl Sayısal okuUumus oldugun ne belli Türkçe 0 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha aslında konuşma dilinde olduğu gibi yazdım 😂😂 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzanıyorum takılıyorum edebiliriz sohbet 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen düzgün müsün? 0 0 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim de sıkılıypr 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay a bakıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Can sıkıntısı takıyoruz sen ne ediyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oturuyorum ödevimi yaptım reçel yaptık bide 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Yemedikki 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yediğin zaman olsun 😂 Yorumla
Lordlordxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Burdayız balkiZ 1 1 Yorumla Lordlordxxxx +1 yıl Bekliyore Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var da ksden etmem 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parkta geziyom miss gibi buraa Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa karşımda gölet var oturuyom ama yanımda karım olacak kişi eksik Yorumla Soran +1 yıl 😔 bende temizlik yaparken yanımda oturacak kişi eksik sonrasında çay tatlı yapcaktik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh ya ben olsam yardım ederdim temizliğe yemeğe severiz Yorumla Soran +1 yıl Çik gizliden Yorumla Soran +1 yıl TKP atam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Like atam sen beni bul 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bulsmamki öyle Yorumla Soran +1 yıl Sonra görüşünü silsem olarmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çok var seç begen 0 0 Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Iyi geceler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Müzik dinliyorum
Eve geldim duşumu aldım film bakıyorum tv programları sarmıyor
Güzel bişey yok TV de bende herhalde PC den müge anlı izlerim 😂😂
Teşekkürler 🙏
Yazmicanmii
Ben kimsecikler olmam kimse olurum
İkinci soruna da cevabım ben polis memuruyum
😂 deli
Eyvallah 😁🤣🤣
Sohbet ocin arayabilirsin, normal her insan bir dostu olsun, sorununu anlatsın birlikte çözüm bulmak güzel olmazmi
her konuda sohbet edilir, dert dinlenir, akıl verilir..
Tabi ne zaman isterseniz bir klavye kadar uzaginizdayim
😁😁😁😁😁
Bitane uygulama var blindid diye. orada takılıyodum. Burdan da birim gelince burya da bakayım dedim.
Yorumlari okuyup gitccem
Hajaha
Haha
Napalim buralarda sohbetteyiz bizde işte hos sohbet biriysen ben seninle konuşmak isterim sevileyi bir sekilde sende istersen
Var da gören yok
Var mı acaba? Neyse burada, elimizde bir tane kalmış...
nedense bu soruları soranlar hep düzgün gerisi düzgün değil
Üzüldüm öyle demene
ne yaparsan yap
😔.
...
var tabi olmaz mı canı sıkılmayanın yalnız olmayanın burada işi ne dersin
KS de takılıyoruz işte, sen napıyorsun
Bendee
Ne güzel işte, istediğine mesaj da atarsın dönerler
Sen şimdi iğne yaparsın bize 🏃🏃🏃🏃
Burdayız hep 😀
Ne yapalım geldik eve oturuyoruz öyle boş boş
Şoförlük yapıyorum ben
Boş boş takılıyorum güveniyorsan yazarsın
Tamamdır
Cokk ama gizlisin işte nası olcak o üş
Askermisin
Evt nerden anladın
Burdur da çok asker görünce hrmej tanıyorum
Sohbet muhabbet takılacak düzgün kişilikli kişiler yazabilir , sohbet etmeyi severim...
Ah keşkem ah keşkem
Odyologum çalışıyorum devlet hastanesinde
Hm güzel.
Hm teşekkürler.
Deli 🤫🤫
Mesaj alındı deli 😜
25 cevap, 5 dakika içerisinde maşallah
Bunambenzer yorumu bende yaptım 😀
Allah bereketini arttırsın Xd.
Dahada olmaz yapan yaptı yorumunu 😀
Herkes ekmeğinde ffgh
Galiba oyle
Ben gazetecilik
Valla ne olsun be aynı muhabbet edecek biri lazim
Var. Ama denk gelmen önemli
Yaz muhabbet edek eskilerden konuşuruz jdjd
istersen gelebilirsin
Sıkılıyoruz naapalm😊
Niye yeni soruda sormadın ki 😁😄
Bilgisayar teknikeriyim
Var evet
Balık tutmaya geldiydik araba kaldı 😄😀
Gizliden gizliye nasıl olacak?
Burası zaten düzgün insanlarla dolu😄
Dolaşıyorum evde
eviniz kaç oda bi salon acaba?
@siyahcorap 350m2
hmm güzel net mi brüt mü :D dolaşmakta haklısın tabiki, hele ki manzarası da varsa mini bornozu giyip manraya karşı güzel bir cappuccino içmek efsane olur :))
Şarkı dinliyom
keşken gerçek oldu gel
sıraya girdiler seç beğen al çokda şaapma😂😂
Ne edim oturuyom
Sayısal okuUumus oldugun ne belli Türkçe 0 😅
Hahaha aslında konuşma dilinde olduğu gibi yazdım 😂😂
Ne konuda
Uzanıyorum takılıyorum edebiliriz sohbet
Ben de daktır.
az önceki soruya yorum yapamıyorum ya
Vardır illaki
Buyurun benim
Sen düzgün müsün?
Benim de sıkılıypr
Ay a bakıyorum
Ben varim
yaz birine ne gelirse bahtına
Can sıkıntısı takıyoruz sen ne ediyon
Oturuyorum ödevimi yaptım reçel yaptık bide 🥲
Ne güzel afiyet olsun
Yemedikki 🥲
Yediğin zaman olsun 😂
Burdayız balkiZ
Bekliyore
Vardır belki
geç yazıyosunuz
Uyuyun
Var da ksden etmem
Parkta geziyom miss gibi buraa
Yaa
Yaaa karşımda gölet var oturuyom ama yanımda karım olacak kişi eksik
😔 bende temizlik yaparken yanımda oturacak kişi eksik sonrasında çay tatlı yapcaktik
Tüh ya ben olsam yardım ederdim temizliğe yemeğe severiz
Çik gizliden
TKP atam
Like atam sen beni bul 😂😂
Bulsmamki öyle
Sonra görüşünü silsem olarmi
Olur
Çok var seç begen
Iyi geceler
Buyrun
Edelim
Olur