#SelamGençlik 🍀🍀
Niye bu kadar çok karşılaştığınızı düşünmeye başlar mısınız ufaktan, yavaştan 😏😏 #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Niye bu kadar çok karşılaştığınızı düşünmeye başlar mısınız ufaktan, yavaştan 😏😏 #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀

Yani ister istemez dikkatimi çeker ama zaten karşılaşmak zorunda olduğum için karşıma çıkıyordur.
Farklı bir şey düşünmem. Aynı yolu kullanıyoruzdur, diye düşünürüm 😬😂
Ortak noktalar/alanlar varsa eğer olabilir..
Şöyle bir söz vardır "Allah hiçkimseyi sizinle sebepsiz karşılaştırmaz karşınıza çıkan tüm insanların bir görevi var kimisi size bir şeyler öğretir kimisi sizi bir yere götürür. Bu sözün kıyısında bir yerdeyiz. 🌺
Eig için Teşekkürler canım 🌸🌸❤️
Rica ederimm 🦋🌹
Genelde miyop olduğum için çevreme dikkat etmiyorum. Ona rağmen birkaç kere karşılaştığımızı fark ettiysem kesinlikle ilgimi çeker. Malum bu zamanda en kötü ihtimalle acaba takip mi ediyor biri beni diyebilirim :D
Kesinlikle başarır. En basitinden "Kim ya bu?" Derim.
Teşekkür ederiiiim. 🍀
Rica ederim kardo 😃
Cevap
10Cevap
Tabi ki. Neden sürekli karşıma çıkıyor vesaire derim. Sen düşünmez misin? Ya da sürekli sana kaçamak bakması. Dikkatini çeker.
Düşündüm ki soruyu sordum hahhahhah 😁😂
Hshsshhs manyak. İyi yapmissin düşünüp de 😂😂😂
He valla çaktırma şu an pozitif enerji yolluyorum 😂😂
Yoksa negatif mi yollayacaksin. Bak kaldiramam😂😂😂
Sana kıyamam guzum 😂😂
Yaaa 😍😍
Kıyma zaten. Kaç TL haberin var mı senin😅😅
Yoook ben uğraşmıyorum hizmetlilerimiz her gün beşer kilo alıyiir sarayımızda üç öğün kıyma yiyrik 😂😂😂
Hahhaaha ne sarayı bu 😂😂
Gönül sarayı 😂😂
Allah daha cok versin yavrum😂😂
Amin yavrum amin 😂😂
😅😅
Karşılaşma ile gitmez gibi. İş yerinde her gün karşılaştığım iki üç kişi var. Şimdi onlarla karşılaşıyorum diye ilgimi çekmez. Gerçi bir tanesi her gün çakmak isteyip duruyor. 😃 Bende yok diyorum hep. 🤣🤣🤣
Çeker ama umursamam. Hep göründüğü sıradan biri olarak kalır aklımda. Tabi alakasız yerlerde sürekli görüyorsam o baya tuhaf olur. O zaman ilgimi çekmeyi başarır😂
Böyle bir durum yaşadım, biriyle artık duvardan dönerken kafarımız tokuşacaktı, tamamen o anlık öyle denk geliyordu, artık gına gelmişti her yerde karşılaşmaktan.
Evet ilgimi çeker merak ederim, sapık değildir ve beni takip etmiyodur umarım diye düşünürüm 😂
O an ki psikolojime bağlı 😂😂hiç yokmuş gibi de olabilir ya da aa her gün karşılaşıyoruz moduna da girebilirim.
Benim ilgimi çekmek o hiçte kolay değildir bu yüzden kimse kolay kolay ilgimi çekemez bu kim olursa olsun bu durum böyle hepte böyle kalır değişmez
Eğer o kişi yeni sevgilisinden ayrıldıysa sanırım kurban olarak olabilir Yani ben yaşamadım ama genel olarak böyle olur
İlgimi çekmeyi başarmaz. Tevafuk dünyası birden fazla bazen denk gelebiliyoryz.
Market elemanı, çevredeki esnaf ya da taksi durağı şöförleri gibi mi? 😄
Tipi hoşuma giderse karakterini merak ederim yani evet
Görmem bence ya çok safım zaten görsem de anlamam :/
Bilmiyorum olabilirse olmayabilir de ben yolumu değiştiririm. kesin😂
Hayır, çünkü ortak mekanları, yolları veya araçları kullanmak zorunda olduğum sıradan biri derim.
Yok ben farketmem kesin
bilmem
gidebilir gitmeye de bilir..
Bilmem daha önce denk gelmedim geldiğimde daha net bir yorum yapabilirim :D
Hayır sınıf arkadaşlarımı bile tanımıyorum
Sınıf kalabalık demek ki 😅
Eğer karizma sahibi biri ise tabiki geçer sümük gibi yapışırım öşfmlöksmsf
farketmem bile ilgimi çekmez ben herseyi unutuyorum
Bu şu sıralar yaşadığım bir durum ve evet ilgimi çekiyor kesinlikle
evet düşünürüm wldkwnsbwns hatta bir keresinde arkadaş olmuşluğum bile var qpdşmwmzbwbxbw
çeker, bi selam verme ihtiyacı duyarım.
İster istemez çeker
Belli bir süre tesadüf diye düşünürüm
Evet bi sorgularım yani
Tabıkı başarır ama korkmaya başlarım hemen
Çok zor, nadir insanlar dikkatimi çeker.
İlgimi cekecekse ilkinde belli olur 😄
Olabilir ama bir şey hissetmem kalbim dolu
Yani dikkat çeker sanırım her gün
Sadece karşılaşıyoruz diye ilgimi çekmez..
Elbette bazi insanlar yetenekli olabiliyor
Evet çeker
Çeker galiba
hayır
hayır başarmaz
yani ilgimi çeker
Çekebilir
Hayır
Hayir
basarır ya eğer spesifik bir ortamsa
Olabilir
basarmaz