Merhabalar ben 15 yaşında ilk kez aşık oldum ve cok sevdik birbirimizi ailelerden dolayı hic bir zaman birbirimizi goremedik ikimizde cok ağladık ve ikimizin de ilk ask-i ve oradan tasındık 2 sene sonra baskasiyla evlendirildim Şu an da bir çocuğun var ve o daha bekar uzun yıllar sonra sosyal medya uzerinde buldum ve o çocukluk aşkımızı konuştuk 2 günlük sadece konuşabildik simdi ise ulaşamıyorum benim amacım sadece bu dünyada bir kere de olsa gormek istiyorum bunu söylemek için numarasını buldum bu arada benim akrabam olduğu için numara bulmak cok kolay oldu bayramda cok gormek istiyorum simdide aramakla cok kararsızım beni yanlış anlar ya da esim duyar daha kötü bir sey olur diye korkuyorum acaba arasam mı? aramasam mı? Düşüncelerinize ihtiyacım var
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14Son kez görmek istemenin sebebi cinsellik yaşamak dimi?
Hayır tabiki ya uzaktan gorucem fesat olmayın
Ben fesat değilim. Sadece çok insan tanıdım. Uzaktan görmek istiyorsan fotoğrafına bakabilirsin
Ya cok gormek istiyorum soyle hayal ediyorum annemin evine gelse bende orada olsam belki bir cay belki bir yemek yaparim anneme yardım bahanesi yapar o sırada görürdüm nasıl olur
Inan hic kötü düşüncelerim yok sadece gormek o kadar resim yüklememiş ki görüyim
Bilmem sence nasıl olur? Kocan aynısını yapsaydı ne düşünürdün? Namus bekçisi değilim ama sanırım ortalığı ayağa kaldırırdın. Bence boş ver duygularınla hareket etme duygular sinsi bir düşman gibi. Duygularını yenmeye çalış. Tekrar görme isteğin merakın da olabilir ama mantıklı değil.
Aslında cok haklısın seytan benle cok uğraşıyor bi an vazgeçiyorum sonra yine yine...
İnsan Şeytanın ta kendisi aslında. Sanma ki şeytan olmasa insanlar hep iyilik yapacak. Duygularına yenik düşme sonu iyi olmayan tatsız olaylar başlatmak senin elinde. Sonradan şikayet edip sızlanmak fayda etmez. İnsanların hayatından zaman zaman birileri geliyor geçiyor gidiyor. Sen şu an seni kendisine ait hisseden kocana ihanet etme. Birgun bir başka kadın da kocanın kapısını çalabilir. Hayat çok acımasız.
Kac senedir onu düşündüm hic unutmadım ve aynı şehirde olduğunu ogrendikten sonra artık durduramıyorum kendimi gunlerdir dogru düzgün yemek yiyemiyorum sersemce geziniyorum ortalıkta sanki canlı görünce yüküm hafiflenecek gibi hissediyorum kafam karışık olduğu sağlıklı düşünemiyorum demekki birileri beni uyarması gerekiyormuş esim cok iyi bir insan bunu hak ermiyor düşünerek rehbere doğru gidiyorum numarayı siliyorum
Bende 7 aydır girmiyordum buraya. Bir bakayım dedim senin yazınla karşılaştım. Demek ki herseyde bir hayır var. Esin gerçekten iyi biriyse duygularına yenik düşme. Kendine iyi bak.
Inanın bende pek kullanmıyorum bu sıkıntıda kala kala icimi kemirdi bitirdi beni, kimseye anlatamiyorum ama buraya anlatmak bana iyi geldi sizde tesekkür ederim ağzınıza yüreğinize sağlık 🙏🙏
Dediklerinizi düşünücem cok sağolun 🌺🙏
Ne zaman konuşmak istersen mesajdan yazabilirsin
İyi akşamlar
1 kez görürsün sonra 1 kez daha görmek istersin çok düşünüp durma bence iletişimide kesmelisin. Aynısını kocan yapsa?
Kaç gündür düşünüyorum deliricem en kisa zamanda kendimi toplicam sonuna kadar haklısınız teşekürler 🌺
Zamanında safiyane duygular yaşamışsin. O duyguları evli iken tekrar görerek kirletme ömür boyu safiyane kalsın
Teşekür ederim 🙏👍👍
Rica ederim
Çok geç kalmışsın ben 10 yaşındayken aşık oldum sevdim😂
Ya ilişki yaşamak isterse? Cevabın ne olucak?