Sevgilim lez (homofobiğim)?

6-7 aylık bir ilişkimiz var kendisiyle. Onu çok seviyordum reelde görmesem bile. Bilmiyorum beni anlıyordu ve her zaman yanımda oluyordu fiziksel olmasa da. Her şey 2 hafta önce buluşmak için aşırı ısrar ettiğimde başladı ona eğer buluşmazsak ben Ankara’ya gelirim dedim, orada yaşadığını söylemişti. Gittim internetten otobüs biletlerine falan baktım sanki alıyormuş gibi yapıp ss attım ona. En sonunda o bana tamam buluşalım ama önce sana bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ve bana kız olduğunu söyledi? Ben ne diyeceğimi bilemedim ve ilk başta şaka zannedip dalga geçtim işte ben de aslında erkeğim falan diye ama sonra görüntülü aradı konuştu benimle. Sonra ben de ona sordum iyi de senle görüntülü bile konuştun gayet de erkektin falan dedim. Meğer yüzünü gördüğüm kişi arkadaşıymış ve hesabı fakemiş. Ankara’da bile yaşamıyormuş beni resmen kandırmış. Şimdi anladım neden sesli veya görüntülü konuşmak istediğimde hep ertelediğini… Sinirlendim ve yüzüne kapattım sonra da onu engelledim. Ayrıldığımızdan beri fake hesaplardan yazmaya devam ediyor ama ben iğreniyorum ondan. İnstagramda takip etmediğim hesapların mesaj atmasını engelledim bana yazmasın diye ama bu sefer arkadaşlarıma ulaşmış onların hesabından yazmaya devam ediyor. Deli olacağım ne yapmam lazım? Zaten hala şoku atlatamadan. hem ayrılık hem sevgilimin her şeyinin yalan çıkması, cinsiyetinin bile… Bundan sonra asla sanal sevgili yapmayacağım.
Sevgilim lez (homofobiğim)?