Bu alfa ben degilmi ya aynen ben 😅
No 9 evde yokuzzzzzz🤪
Denenmişi denemem... Tekrar deneyecek olsaydım zaten ayrılmazdım.
Bana göre, eski sevgili, eşten dostta olunmaz, sevgili de, tekrardan evlenmekte... Hiç birisi olmaz!
Farklı düşünenlere saygılıyım lakin fikrime de saygı beklerim.
Valla canım kola kapaklarının altında da tekrar deneyiniz yazıyor. Şansını bir de onda dene istersen :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Vaktinde bilseydin kıymetimi
Denenmiş olan tekrar denenmemeli bence.
😔 Bana musade sen takıl istedimlerinle ben birsaha olmayacağım yanında son sözüm ona bir kağıt alsın yazssin bir köşesinde bulundursun şimdi gidiyorum arkadaşların yanina hepimiz Allaha emanetiz biraz kafamı dagitayim bunaldım belki güldüren birileri çıkar iyi guzelhuylu inşallah
Nilgün BELGÜN' e sormuşlardı oradan hatırlıyorum.
Aynı insanla ikinci defa evlenip boşandınız, niye?
"İlk boşanma sonrası acaba ben mi yanlış anladım, iyi biride ben mi hata yaptım" dedim.
İkinci defa evlendim, yok yanlış anlamamışım.
Herkes 2. Bir şansın peşinde, kimse ilk hatasını düzeltmenin peşinde değil... Demişti biri.
Yol ver gitsin be, hepsinin canı cehenneme.
Hiçbir insan ama hiçbir insan 2. Bir şansı hak etmez.
Eğer 1 kere hata yaptıysa,
demek ki seni kaybetmeyi göze alarak yapmış.
Sence 2. Kez 3. Kez de tekrar seni kaybetmeyi göze almazlar mı sanıyorsunuz?
Eğer gerçekten sevgi varsa her zaman aklıma geliyorsa istiyorsa beni denerim ama istemiyorsa olmuyor 🤷♂️
cehennemin dibine kadar yolun var şeytan görsün yüzünü derim ayrılmışsak vardır bi sebebi
Dedi ve ne sen ne ben denek değiliz kendine iyi bak dedim engelledim
Eski madamla yeni nikah bence sağlıklı bir sonuç vermez. Bu filmi daha önce de izlemiştik der insan.
Denenmişi denemiyeceksin derler kimse değişmez değişti sanırsın aynı hatalar tekrarlanır ve kırılan şeyler onarilmasi zordur hatirlanır gündeme gelir her sorun çıktıginda sende böyle demiştin böyle yapmıştın diye giden zamanından senden olur tabiki ne sebeble ayrılık yaşandı buna göre değişir affedilmesi zor bir sorun yaşandiysa bence o topa girme ama ufak tefek sorunlar yüzündense düşün değerlendir sizin hayatınız sonuçta.
Denenmiş bir şeyi tekrar denemem bu ne olursa olsun benim için böyledir olsaydı zaten en başından olurdu o yüzden boşu boşuna bir daha denemeye gerek yok
Olsada olur mahallesi, olmasada olur caddesi, çıkmaz sokak, denek apartmanı, no sıfır, evden taşındı. 🤣🤣🤣
Bazı şeyler eskisi gibi olmuyor haklıysam veya çok kırıldıysam teşekkür eder ve telefonu kapatırım. Çünkü duygularımı cok yoğun yaşıyorum
Zaten kaçıp gitti.. Başkasıyla da evlendi.. Üstüne çocuk da yapmış.. Bidaha asla evlenme şansım yok onunla..
Araya uzun süre bi soğukluk girdiyse gorüşme kesildiyse olmaz bence. Ama bir iki gün ayrılıp kavga sonrası barişıyosan olur devam eder.
Bir çok şart , etmen gerekir yeniden birlikte olmak için.. hemen popüler diye Alfalik demeyin bence.. Hayat herseye gebedir dostlar. ..
Bende tekrar yok direkt final bölümü olur büyük bir hata ufak bir hata fark etmez yabancıya dönüşür benim gözümde anında
Biraz çekinirim.
Geçen günlerde ne değişti de bana geri döndü diye sorarım.
Verdiği cevaplar beni tatmin ederse belki.
En İyi Erkek Görüşleri