Bir şeyin günah olduğunu bile bile yapmayı düşünmek?

Arkadaşlar merhaba çok uzun süre biri ile ilişkim oldu. İlişkimizin başında o kadar hatalar yaptı ki ne yaptıysam terkedemedim. Ben ona göre daha bilinçli haya tecrübesi olan biriydim o ise evinden yeni uzaklaşmış tayin olmuş cebine üç beş kuruş para geçince kötü insanlar ile arkadaşlık kurmuş kalitesiz bir hayatı vardı. Çevresini temizledim onu hatalarına rağmen terketmek yerine yanında oldum. O kadar aşık olmuştu ki bana hayatımı sen değiştirdin diye her gün gözlerime bakar beni sevdiğini söylerdi. Bir gün bir konudan tartıştık ve bana çok asabisin bu yuzden geleceğimiz yok dedi. Konuşmuyoruz 12 gün oldu. Ayrılırken ikimizde sarılarak hıçkırıklar içinde ağladık emeklerinize hayallerimize. Ne yapmam lazım bilmiyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Düşünün ben o kadar karşı olmama rağmen büyü yaptırmayı bu şekilde geri döndürmeyi düşünecek kadar alçaldigimi hissettim az önce. Sonra kendine gel dedim. Aklım çok karışık. Ne onun ne kendimin günahına girmek istemiyorum. Sadece onu istiyorum. Yardım edin
Bir şeyin günah olduğunu bile bile yapmayı düşünmek?