Sizi seven ama beğenmeyen biriyle olur muydunuz?

Seven kişi beğenmediğini hissettiriyorsa zaten karşı taraf kötü hissedecek ve bundan rahatsız olacak
Elbette ki kimse kusursuz değildir.
Ama sen ilişkinde karşındaki insanı beğenmiyorsan nasıl arzulayacaksın ki tam olarak? Arzuluyorsan zaten onu seviyor be beğeniyorsundur ilişkinde
Yani aslında beğenmediğin biriyle olmanın altında bambaşka şeyler yatıyor
Sevdiğin birini beğenmemek de bazı yönlerden ilginç mesela
Derine indiğin zaman
Herkesin sevgisi bir değil ama dışını zaten bildiğin biriyse sonradan mı bu beğenmemezlik oldu mesela bilmiyor muydun?
Ya da şey diyelim ki biliyordun da ondan soğuyacağın şeyler oldu bu beğenme olayı da bahanesi mi?
Severken dış görünüşe bakan biri zaten başta k kişiyi sevdiyse bile niye ilişkiye giriyor hiç girmesin
Ayrıca dış görünüşe takılan biriyse ona göre biriyle olsun zor değil.
Sonradan nasıl gözüktüğünü gören kişi de muhtemelen karaktere ön planda önem veren sanaldan tanışmış biridir.
Ya da önüne gelenle tanışan herhangi biri de olabilir.
Yani sevdiğim kişi de ben şahsen bir şeyi beğenmemezlik etmeyi bile düşünmem çok hadsizce ve saçma. bakıyorsam da o nasıl bir sevgi ki? Bana yapay geliyor.
Ama bu bana öyle geliyor. Kimisi için çok daha önemli olabilir.
Sanal örneğinde benim düşüncem birbirinin yüzünü görmeden, karakterlerini tanımak istemekle başlayan bazı insanlardı yoksa sanaldan da görüntü üstünden tanışıyor insanlar çoğu zaman sosyal medya uygulamalarında.
Yani aslında şöyle ki zaten başta gördüğün birini sonradan beğenmemek biraz tuhaf fazla mi detaycı bi tip acaba hmmm?
Ya da dediğim gibi sonradan görünüşünü görüp ters tepen de olabilir görüntüye daha ön planda önem veriyor olabilir, o kişinin görünüşünü arzulamıyor olabilir (Ama insan sevdiği birini arzular) zaten arzulamıyorsa seviyordur büyük ihtimalle.
Başka bir sürü sebep ama genel olarak onun şırası şöyle diye takılmak komik
Genel olarak beğenmemezlik varsa o kişiyi sevdiğini de aslında gerçek bir sevgi olduğunu da sanmıyorum.
Beğeni bazı şeyleri tolare ediyor. Bence o tolaresyona herkesin ihtiyacı var. Herkes beğendiği birini bulmalı. Arada nadir istisnalar hariç belki.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Beğenmediğini sürekli hissettiriyorsa olmazdım bence
Hayır beğenmeyen mutlu olamaz
Beni seviyorsa zaten beğeniyordur
Beğenmeyen nasıl oluyor sevemez ki o zaman
Hayır olmam.
Beni begenmiyorsa kördür
Beni beğenmeyeni ben hiç beğenmem püüü
hayır
O nasıl öyle
Olabilir
hayır bana tapsın
Olmam
Yoooo