Sevgilim karısından korkuyor yardım?

Seni şu an cimere şikayet ettim evli biriyle sevgili olmanın cezasını araştır git bak biraz seni buradan bulup da ifşa etsinler de aklın başına bi gelsin uğraş dur mahkemelerle
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tabii ki yapar bunu sonuç olarak bu kisi evli ve çocukları var tabii ki esini dinler sözde size demistir sevmeyerek evlendim falan demistir ama bu onun sadece öylesine söylediği birseydir evli erkeklerin söylediği klasik yalanlar seni seviyorum ediyorum falan ama bunların tamamı yalandır sadece genç kızları kandırmak için söyledikleri birseydir sizi sevmesini beklemiyorsunuzdur umarım diyeceğim ama bekliyorsunuz bu kisiden uzak durmanız sizin faydanıza olur gerçekten hem esini aldatan biri var zaten esini aldatan birinden ne beklersiniz ki? benle aldatıyor beni seviyor gibi seylere kendinizi inandırmamanız doğru olur çünkü emin olun baska kızlarlada konusuyordur ki zaten bunu kesin yaparlar bunun için sizi yargılayamaz kimse ama doğru değil bunu yapmanız.
Bu sekil iyi nedenler aramanız gayet normal birsey inanmak istememeniz böyle seylere ve Şu an yazdıklarınızı görmek yerine daha çok bu tür seyleri düsünmeye odaklanmanız çünkü böyle düsünen kisiler yani siz ne söylenirse söylensin dikkate almayıp kendi inanmak istediklerine inanırlar ve ozaman siz üzülürsünüz bu kisiden kendinizi kurtarın hemen iletisimi kesin bir insan sizi uyarıyorsa sizin için yapıyordur uyarıyı dikkate almak hayatın en önemli kuralıdır.
Tamam siz inanmak ve görmek istediklerinize inanın ama bu dediklerim ileride aklınıza mutlaka gelecektir sağlıkla kalın:)
Bak güzelim , eşi onun peşini bırakmıyor değil, adam onun bir lafı ile sana bakmaya bile tenezzül etmiyor, metres olduğuna düştü mü jetonun? Adamın karısından vazgeçmek gibi bir amacı yok artı onun için seni anında silmiş. Neden kendinizi 2. kadın konumuna sokup adamlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsınız hiç anlamam. Bırak şu kart horozu. Yumurta gibi adamlar var, yaşıtlarına bekarlar bak.
Gözü çıksın o sünepenin de, adamın hayata bak , ohhhh iki kadının arasında cenneti yaşıyor , evde karısı dışarda sen. İki kadın tarafından bölüşülemeyen kıskanıp sevilen muhteşem erkek. Peki siz iki kadın? Senin kaderin karısını ne zaman boşar kaygısı ile metres olmak, toplum içinde namussuz her evli erkekle yatabilir konumuna düşmek, basit görülmek. Peki karışı? Dışardaki kadınlara kariı hep tetikte, evli olmasına rağmen güvende hissetmeyen , dış tehlikelere hep açık bir ilişki. Ama ne olursa olsun bu ilişkide en zararda sensin. Kadın ayrılsa medeni kanun onu koruyor, toplum onu koruyor. Seni kim koruyacak senden başka? Aklını başına al. Aşk senin namusundan itibarından şerefinden onurundan daha değerli değil , üstelik gerçek bir aşk da değil bu.
Bu ask degil ikimizde gercekten seviyoruz ama kadin adamdan bosanmiyor bende yuva yikmak istemiyorum adaminda gozu disardaysa kusura bakmasinda kadindada suc vardir bu adam cocuklarla ilgilenir okula o getirir goturur herseylerini o dusunur karisi hem adama hem cocuklara ilgisiz bir kac kez gordum. ogluna agliyor diye sokakta baya vurdi evde kimbilir bu adama ne yapiodur dusun
Madem bu kadar korkuyor niye gizli sakli isler ceviriyr
BİR TANIDIK VARDI BÖYLE, KARISI BÜYÜ YAPMIŞTI. O DÖNEM KORKU VARDI, EVET. BÜYÜNÜN ETKİSİ GEÇİNCE KARISINI ÖLDÜRTMEK İÇİN YANLIŞ TEDAVİ UYGULATTI ADAM. TEHLİKELİ SULAR.
Ya trollüğü de dozunda yapın yediğiniz küfre değmez
5 dakikalık zevki için adam 2 çocuğundan mı olsun. Kurulu düzeni karısı çocukları var.
millet oturduu yerden ne kadarda kolay yargılıyo beee bu duruma düşmiceenizin garantisi warmı?
sen bu söylenenlere kulak asma fırsat buldukça yaşa aşkını boş ver
Korktuğundan değil seni çok sevdiği için sana zarar gelirse yaşayamaz ondan dolayı sakın bırakma daha sıkı sıkıya sarıl
Evli insanlarda ne var yaa bırakın evli insanları milletin yuvasını bozuyorsunuz. Bu kadar karaktersiz olmayın
mutlu muusn senidesenden dah güzel düşündüğü ile aldatır
Ayrılma bence ileride evlenirseniz senden de korkar başkasıyla konuşmaz ajajaja
O sadakatsiz volkansa sen nesin acaba sjsjsj.
İşte bu kasar taze kasar
Senin yaptığın ağı kaşarlık
kadın gözünü korkutmuş onun
Tırsmışw adam
oksijen israfısınız gidin ölün
Senle olsa bile seni de aldatacak.
Kılıbık mi
Yattınızmı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş