Komşum İki ay oldu buraya taşınalı ben 1 buçuk yıldır burdayım 2 ayda edinmediği arkadaş kalmamış bahsettiğim kişi kadın sürekli alttan ussten kız cagiriyo sabahın köründe benimde kocam var sürekli kapıda yüz göz oluyoruz tanimadigimiz etmediğimiz insanlar hiç hoşuma gitmiyor balkona çıkıyoruz sürekli bu komşum ve çağırdığı kadın. eşime balkonu yasakladim mal gibi bakıyorlar bize sanki kapıdan çıkmamizi bekliyorlarda aynı anda kapıdan çıkıyorlar çağırdığı kadın da evli çözemedim napmam gerek sizce?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
04Çevresi çok geniş demekki :) Sende yalnız yalnız kal öyle
Kimseye guvenmedigim için konuşmak istemiyorum
Aman sen kocacığına sahip çık. Gürültü yapmadıkları sürece komşun arkadaşlarıyla görüşebilir
Kocam şaşırdı zaten sabah sabah bunlar birbirlerine mi gidiyo diyo
Kocanda güzel kadınlar ilgisini çekiyor ama şikayetçiymiş gibi rol yapıyor sana :) ah o varya
Artık düşün oda bakıyor çünkü gözümüze soka soka bakiyorlar
Sadece kadınlar mı geliyor eski arkadaşları olabilir
Evet kadın arkadaş Arkadaşları değil kadın buraya başka şehirden gelmiş
Kadın nasıl acaba şüphelendin hareketler var mı gelen misafirleri nasıl
Kadın büyük 40 yaşında var çağırdığı kadınlar 23 felan kocasına hayret ediyorum kocasinin ikinci karısı oluyor
Bu kadından şüphe duymaya başladım ben o zaman
Komşun arkadaşlarını eşi evdeyken mi çağırıyor
Evet
Çağırdığı kadın evlimi
Hemde sabah sabah
Evet evli hatta çocuğu var sanırım
Hiç tekin bulmuyorum ya
Benim komşum da şuanki evlendiği adamın eski karısından olan çocuklarına bakıyor belki oyuzdenmi umursamiyo herkesi evine davet ediyo
Sence
Kadının çocuğumu var eşi evdeyken nasıl çağırır
Bunlar böyle ya çok sinirlerim bozuluyor kocam kapıdan çıkarken onun eve çağırdığı kadininda çıkması falan sinirlendim
Hiç tekin olmaz
Kadın amacı nedir
Aralarına gireyimmi ne dersin gider benim evime falan da gelmek isterler oyuzden istemiyorum benim kocam biraz canım
canım diyecektim
canım yani canım
Yazdığım argo laf canım oluyo 🤣
Kusura bakmayın
Aralarına niye giriyosun ki
Önemli değil
Canını sıkma
Merakla bakıyorlar ya gözleri biraz uzaklaştırmak adına
sana ne