Çok korkuyorum. Ya eşim bana bir zarar verirse?

Hiç bjr şey yapamaz okula falan müdür olamaz sen o zaman dilekçe verirsin tayin olursun, böyle köpekler yüzünden pısırık kalmayın, ne zamana kadar böyle olacak, cesaretli ol ve hayatını mahvetme, istemiyorsan ayrıl
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu tehditlerini ses kaydına al. Eşler arasında gizli ses kaydı delil olarak kabul ediliyor. Sonra da hemen boşanma davası aç.
Tehditleri kayıt altına al ses olur mesaj olur ardından arkana bakmadan kaç şikayetçi ol boşan gitsin seni maaşın için almış öküz
Onunla iyi geçinmekten başka bir şansın yok oturup tatlı dille konuş ona yakınlaş. Tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır. Başka şansın yok
anlatmadığın eksik bir şeyler var bence
Çocuğun var mı yoksa bu adam para düşkünü
Ülkenin öğretmeni bile cahilse millet boku yemiş
Para düşkünü demişsin de bana sanki sen öyleymişsin gibi geldi.
Anlatmadığım şeyler tabii ki var. Mesela şu: evlendiğimiz günden beri benden maaş kartımı istiyor. Maaşımı kendisi kontrol etmek istiyormuş. Şu an lojmanda kalıyoruz lojmanın kirasından elektriğe, ısınma masrafına kadar hepsini ben ödüyorum. Ve daha utanmadan abisine gülerek "ben hiçbir şey ödemiyorum hepsini o ödüyor" deyip dalga geçiyor. Ve maaşını bana vermiyor diye abisine yakındığında "maaşı vermezse vermesin, altın yaptır altınlar gene sana geliyor zaten" diyor abisi de gülerek. Evlenmeden önce eşim bana bir bilgisayar satmıştı. Şimdi beraber kullanıyoruz. Ve benim gözlerim şu mesajı bile gördü abisine yazdığı: "bilgisayarı ona ödettim şimdi ben kullanıyorum" evet anlatmadığım şeyler var. Bundan çok daha fazlası da var.
bende evliyim ve seninkinden beter sıkıntılarım oldu ama yinede herşeyi karşı tarafa yüklemem hadi itiraf et
@devletbaba34 lütfen bir fikriniz varsa yorum yapın. Hiç tanımadığım birine kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Fikriniz yoksa burayı terk edin. Belki ölümle burun burunayım, böyle bir durumda yazdığınıza bakın. Ayıptır yahu.
küfür yok hakaret yok yazdıklarım fikir değil de nedir?
yeni nesilde tahammül yok hep pireyi deve yaparlar
@devletbaba34 fikir "şöyle yap, böyle yap" dediğiniz cümlelerdir. Sizin ki "kim bilir sen ne yaptın, anlat bakalım, kendini haklı çıkarma" tarzında suçlayıcı ve itham edici cümleler içeriyor.
şurada yazılan 2 kelimeye bile tahammülün yok senin kim bilir kocanda nelerden ne kadar dertlidir...
@devletbaba34 tanımadan etmeden, hikayesini bile bilmeden insanları karalayabiliyorsan senin de nasıl bir karakterin var acaba? Çevrendekiler baya dertlidir.
herkesi sevmeyenler kadar beni de sevmeyen insanlar vardır elbette... Fikir beyan etmek ne zamandan beri karalamak oldu toplumsal bir sorun işte kimse eleştiriye gelemiyor tahammül yok insanlarda benim yaptığım eleştri bile değildi karşı tarafıda dinlemek gerekir senin hataların da vardır demek istemiştim
Nereye kadar devam edicek bu sonsuz mu
Altinlari sok onun kcna
Bı bok yapamaz pcccc korkma kiz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş