Kocami nasıl kendime çekebilirim?

Sevgiliyken esimle aramiz çok iyiydi. Hiç ayrı kalmazdik. Her gün sürekli yürüyerek yanıma gelirdi. Hiç gocunmazdi. İş ciddiye bindi. Annesi engel oldu bize. Çok çabaladık. Herseyi ben yaptım esim calismiyordu. Çalışabilmesi için Bi araba ehliyeti aldım. Kurye olmak istiyorum dedi. Motor ehliyetini de aldım. Bi tanede motor aldık. O zamanlar sürekli yanımda olmak için izin almaya çalışırdı iş yerinden seni özlüyorum derdi. Annesini evlenebilmek için zar zor ikna ettik. Yüzüklerimizi ben aldım. Hersey güzel olucak diye düşünürken annesi laflar çıkarmaya başlamış annemle konuşmuş Merve hamile mi acaba ondan mı bu kadar acele ettiriyorlar diye. Bir çok kez tartıştım annesiyle. O zamanlar esim hep benim yanımda olurdu. şu an annesi eve gelip bana bağırıyor çağırıyor. Annem haklı diyor. Zoruma gidiyor ağlıyorum. Ama benim yanımda hiç olmuyor. Annesi sürekli ayrıl diyip duruyor. Sonra benden saygı gostermemi bekliyorlar. Bi kac hafta önce tatile gittik ben götürdüm eşimi herseyini ben ödedim annesi gelip sen ne kadar nankör bir insansın oğlum seni tatile götürdü diyor. Onu ben götürdüm dedim. Sinirlenince eşimi tanıyamıyorum zaten vuruyor sürekli. Annesine söylüyorum sen yalancısın diyor bana. Isteyken en az 3 4 kere beni arardı esim. Şimdi 1 kere bile aramıyor beni ama annesiyle konuşuyor tabi. Haberim olmadan annesi birseyler karıştırıp iciriyormus. Zaten hocaya gittim diyordu annesi. Eskiden senin için silerim derken şimdi onun için beni bile silebilirim. Yaptığım şeyleri bile annem yaptı diyor. Büyü olabilir diye düşünüyorum çünkü eskiden annesini sevmezdi bir anda nasıl böyle oldu anlayamadim
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapabilirim?
Kocami nasıl kendime çekebilirim?