Kapanmak istiyorum fakat yaptiklarimdan dolayi cesaretim yok, ne yapacağım ben?

Sürekli tövbe et bu konudan dolayı aldatırım felan dediyse zaten sevmiyormuş bunu göstermiş sen bu olsun diye üstüne gitmişsin. Sen yine de kapan ve tövbeni et dünyaya ibadet etmeye geldik evleneceğin kişi yazılmıştır alnına o seni bulur ümidini kaybetme.
Hatayı ona inanmakla yapmışsın
Evlenmeden dünya evine girmeden inanmayın artık kızlar şu erkeklere!
Neyse olan olmuş. Allah tövbei nasuh (bir daha asla aynı hatayı yapmayanı) yapanı affeder. Eskiyi kapat. Önüne bak. Namazlarını asla ihmal etme. Bu yaşananları unut. Ve asla kimseye bahsetme. Her doğru her yerde söylenmez aile saadeti için.
Umarım hamile kalmamışındır?
Umarım fotoğraflarız yoktur?
Senin burada bir kusuru kabahatin yok sadece güvenmiş inanmışsın ve elinde tutabilmek için yapmışsın bu düşüncelerin bence doğru değil kapanacaksan kapan seni o halinle kabul edecek olan eder zaten geçmişini kurcalayacak olanlar kesinlikle birlikte olma
Yanlış düşünüyorsun, Tövbe hakiki pişmanlık ve eski hataları bir daha yapmadığın sürece düzene girebilirsin Unutma başkası ne der diye yasama hayat senin istediğin gibi kapan güzel olur
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence burada bı hata var ama öyle senin düşündüğün gibi de düşünme hatalarda insana özgü büyüğü küçüğü ile herkes yaniliyo oradan dönmen önemli. Sen dürüst bı şekilde anlatirsan hayatında olacak olana kabul eder ya da etmez ama senin için rahat olur konuşmak istersen yaz özelden
" beni böyle kimse kabul etmez" nasıl etmez mk, neden kendinizi bu kadar küçük düşürüp varlığınızı sadece bekaretinize bağlıyorsunuz? Zaten bundan sonra hayatına girecek erkek bakir değilse ve senden bakire olmanı istiyorsa s*ktir et, bakirse de her şeyi dürüstçe anlat kabul edip etmemesi ona kalmış.
Herkes yorumlarda tesellü etmeye çalışmış ama dost acı söyler. Her zaman geçmiş geçmişte kalmaz bu yaptığın hayatın boyunca karşına çıkıcak geçmiş olsun
Ne alaka, herkes dört dörtlük mü kim hata yapmiyor ki hayatta kimse kusursuz değildir. İstiyorsan kazanabilirsin kimsenin haddine düşmez yargılamak herkes kendine bakacak o kadar.
Sakin kalmalısınız bence, kötü düşünceleri beslemeyin içinizde, biraz zaman geçsin, bakarsınız bir duruma, belki de düzelir.
kapan arkdasim gecmise degil gelecege bak hayatta herkes bir takim hatati oluyor gonlunu ferwh tut kapan
Kapanmak içindeki yaraları kapatmaz. Ya olduğu gibi sevecekler ya da kimse olmayacak. Akışına bırakmak lazım hayatı. Ben saldım çayıra.
Herkes hata yapabilir, hatalar bizim için var. Hatanın farkındasın en azından. Sanma ki herkes tertemiz dört dörtlük, herkesin içinde keşkeleri var. İlerde başkasıyla tanışırsan da seni seven ve yaptığın şeye saygı duyacak biriyle tanış. Kimsenin bu yüzden seni ezmesine izin verme.
Tesettüre gelince de içinden geliyorsa yap derim. Kendini üzme hepimizin yanlışları var🌼
Hz. Ömer` in bu konuyla alakalı kıssasını bul rahatla
Her insan hata yapabilir bunu takinti haline getirmemelisin
Hem kapalı olup hem öyle olman sahte bir davranış olarak algilanir
olm kapanmayı boş ver hayatına kaldığın yerden devam et gerekirse git diktir sana böyle yapan birini de asla affetme ama bu olayadanda kimseye bahsetme
Haydaa nerelere gitmişsin bunu bu kadar takma kafana kabul edende çok olur merak etme ayrıntara girmene gerek yok sonuçta sen ciddi düşünmüşsün ama aldatan o olmuş bu yüzden kendini suçlama
Ben de böyle düşünüyorum yani kapansam bile hangi yüzle diye soruyorum kendime
Sanki melektin de kusur işlemişsin. İnsanız biz hatalar yapabilirz. Ama tüm hayatımızı mahfetmenin anlamı yok. Hem hatalar sonrası dönüşlerden yaratan da memnun olur.
Geçmiş artık. Unutmaya çalışmalısın. Neden yaptım niye yaptım diye vs sorgulama artık kendini. geleceğine odaklan.
Kabul eden seven her türlü kabul eder zaten seni. Herkesin hataları olabilir başkaları beğenmeyecek diye hayatını yaşama
Hem dünyanı hem ahiretini yaktın desene...
Sen kapan inş gerisini Allah’a bırak
Tövbe et kapanmaya engel değil bunlar.
çalışmak? para kazanmak?
aldatmış sen ayrılmışsın, seven katlanırdı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş