Aşk İlişkileri 5 gü Evli kadın neden kocası işe gidince eve sevgilisini alır? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 05 Evli kadın neden kocası işe gidince sevgilisini alır Güncellemeler: Takip Et 05 Paylaş FacebookTwitter Evli kadın neden kocası işe gidince eve sevgilisini alır? 5110 Görüşünü yaz
zevk-i-alemmmmm | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Yoda 5 gü Fesatlık yapmayin kocasinin boyu kısadır perdeleri asamamistir. Kadında perdeleri astiriyordur🤭🤭🤭😂😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gecelerin_yargıcı_34 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Yoda 5 gü Ben herzaman aldatandan çok aldatılana bakarım anlayan anlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Paranoyak-Maan | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı. Master 5 gü Kocası evdeyken eve alamadığı için.cut. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
_Ergunkovbov_ | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Bilge 5 gü Tek eşli olmadıkları için aldatıyor çoğu evli kadın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
97Kerim97 | Aşk İlişkileri konusunda 7,6b görüş paylaştı. Master 5 gü Aldatma isteği ilgisizlik cinsel açlık tan oluşmuş olabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 5 gü Kınamayın Allah kimseyi şaşırtmasın ıslah olurlar inşallah Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 7 Kişi ecstasy11 5 gü yapan cok demı
Oxseli | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı. Guru 5 gü Oturup bişiler yemek için konuşmak için kötü şeyler arama hemen 😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
metinkılıç Xper 2 4 gü Demekki esi tatmi edemiyor oda sevgilisini aliyor eve Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
İsPoyraz | Aşk İlişkileri konusunda 179 görüş paylaştı. Xper 4 4 gü Tatmin olamdigi için. Egerki tatmin olsa yapmaz diye dusunuyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
darendenintüccarı | Aşk İlişkileri konusunda 767 görüş paylaştı. Bilge 5 gü Farklılık istiyordur. İstiyorsa eşi ihtiyaçlarını karşılıyor olsun. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
a47297310 Xper 2 5 gü umarim olay kocasi ise gittikten sonra sevgilisini eve getirmesi degildir de evli bir kadinin sevgilisinin olmasidir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 4 Kişi krisby 5 gü Tespiti kess a47297310 5 gü sagol sagol
Düşlerimden_Düştüm | Aşk İlişkileri konusunda 196 görüş paylaştı. Xper 4 5 gü Kocası varken alması pek etik olmaz sanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 7 Kişi 34Derbeder34 5 gü Peki neden alır sence ecstasy11 5 gü 3 lu yapamaz yanı
okuyankim | Aşk İlişkileri konusunda 512 görüş paylaştı. Bilge 4 gü Dötü yiyorsa kocası evdeyken çağırsın sevgilisini. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kodi34 | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Yoda 4 gü Evin müsait olduğu zaman o zaman olduğu için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
eray1970 | Aşk İlişkileri konusunda 530 görüş paylaştı. Xper 6 5 gü Beraber börek açmak için 😂🤣☺️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Muzlu-Puding | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 5 gü Ne biliyim. Sen anlatıcan biz dinliycez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
sordumsoruyu4520 | Aşk İlişkileri konusunda 752 görüş paylaştı. Bilge 5 gü Kocası varken alamadığı için olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
DrErtuğrulbey | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Yoda 5 gü ya doymuyordur ya da eşi ilgilenmiyordur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
wrogue | Aşk İlişkileri konusunda 515 görüş paylaştı. Xper 6 5 gü Kendini s**tirmek için Senmisin yoksa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Wporkazlm | Aşk İlişkileri konusunda 209 görüş paylaştı. Xper 5 5 gü Sevmiyordur ilgisiz sevimsiz sümüklü bir kocadır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1051Fesatlık yapmayin kocasinin boyu kısadır perdeleri asamamistir. Kadında perdeleri astiriyordur🤭🤭🤭😂😂😂
Ben herzaman aldatandan çok aldatılana bakarım anlayan anlar
Kocası evdeyken eve alamadığı için.
cut.
Tek eşli olmadıkları için aldatıyor çoğu evli kadın
Aldatma isteği ilgisizlik cinsel açlık tan oluşmuş olabilir.
Kınamayın Allah kimseyi şaşırtmasın ıslah olurlar inşallah
yapan cok demı
Oturup bişiler yemek için konuşmak için kötü şeyler arama hemen 😂😂
Demekki esi tatmi edemiyor oda sevgilisini aliyor eve
Tatmin olamdigi için. Egerki tatmin olsa yapmaz diye dusunuyorum
Farklılık istiyordur. İstiyorsa eşi ihtiyaçlarını karşılıyor olsun.
umarim olay kocasi ise gittikten sonra sevgilisini eve getirmesi degildir de evli bir kadinin sevgilisinin olmasidir
Tespiti kess
sagol sagol
Kocası varken alması pek etik olmaz sanırım
Peki neden alır sence
3 lu yapamaz yanı
Dötü yiyorsa kocası evdeyken çağırsın sevgilisini.
Evin müsait olduğu zaman o zaman olduğu için
Beraber börek açmak için 😂🤣☺️
Ne biliyim. Sen anlatıcan biz dinliycez
Kocası varken alamadığı için olabilir
ya doymuyordur ya da eşi ilgilenmiyordur
Kendini s**tirmek için Senmisin yoksa
Sevmiyordur ilgisiz sevimsiz sümüklü bir kocadır