Düğün gerekli mi sizce?

Aslına bakarsan gereksiz geliyor. Gereksiz masraf gibi me geliyor yapmazsan aa yapmamış vs. Bunları takmıyorum aslında ama bunu ileriki zamanda eş adayın ile hemfikir olursan yapmazsınız. Oraya gidecek parayı ya tatil ya da ev araba ya da ev için bir şeyler alınabilir.
Gereksiz para kapitalizm ayakları bunlar. Düğüne vereceğimiz parayı türkiye turu yapılabilir. Uzun soluklu bir tatil yapılabilir. Birçok şey yapılır. Ama küçükte olsa böyle aile ve akrabalar arasında bir eğlence verirdim 😊
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır değil ben düğün yapmadım sadece en yakın aile ve arkadaşlar küçük bir geze yaptık okadar parayı bir gecede harcamanın bir sebebi yok o para evlenen çiftlere verince daha iyi oluyor
HAYIR. insanlara SHOW ve gösteriş yapmak yerine o parayı daha gereklive mantıklı şekilde harcamak daha DOĞRU olur. Tabiki bu seçim BEYNi olanlar için geçerli olacaktır
Ben düğün yapmam o paraya ya ev için yatırım yaparım ya da ülkeyi gezerim.
Güzel bir şekilde giyinip imzamı atar fotoğrafımı çekilirim.
Kutlamak içinde bir yer tutarım yakınlar ile eğlenirim.
Ben düğün yapmayı istemiyorum açıkcası
Cüzdan da para mı var müjgan düğün yapalım
Bence gerekli. Düğünsüz evlilik olmaz.
Yapmam hiç sevmiyorum
Senin için gerekli değil.
Çünkü artık sen toz pembe hayaller kurmayı çoktan bitirmiş bir kızsın. Düğün yapması için bir kızın, baya masum bir kız olması gerekir. O gelinliği giyme hayali olmasından ziyade, gelinliği giymeyi hak etmesi gerekir kendi düşünceleri ve yaşamışlıklariyla. Bugün her haltı yemiş bir kızın, ve erkeğin, düğün yapıp boşuna masraf etmesine gerek yok. Damadın da o damatligi gerçekten hak etmesi gerekir. Sen belki çok temiz saf birisindir bilemem. Ama söylediğim gibi bekârken her haltı yiyip dürüst yaşamayan bir insan için, düğün yapmak boş masraf. Kolay gelsin.
Ağzından çıkanı kulağı duymayan bir angut daha. Beni tanımadan konuşuyorsun önyargılısın ve boş yapıyorsun. Sanane herkes nasıl isterse öyle yapar. Elalemin namus bekçiliği sana mı kaldı hırt
Yapmam. Saçma buluyorum. Gitmiyorum da
Bence gereksiz
Gereksiz.
gereksiz
Param varsa yaparım ama abartılı bir şey değil.
Gerekli değil ama ben yapardım
Gereksiz
Yok hayır
Gereksiz
hiç sevmediğim şey.
Değil
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş