Aşk İlişkileri Evli erkekler neden çok hoşuma gidiyor? Kimler evli ve neden burada? ffbirkiz Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor 30 yaş üstü evli erkekler çok hoşuma gidiyor. Evli oldukları için onların geceleri daha meşgu olduğunu bilmek hoşuma gidiyor. Güncellemeler+1 yıl evet bu soru troldür. abaza erkekleri soru altında görebilirsiniz. kızlar çabuk engelleyinnn hahahahah Güncellemeler+1 yıl eşini aldatanın allah cezasını versinn tüüüü xdd Evli erkekler neden çok hoşuma gidiyor? Kimler evli ve neden burada? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Şunu gözlemledim bu platformda. Herkes etiğine kuralına uygun hareket edip de eline doğru düzgün bir hak, bir dönüt, bir tatminiyet geçmediği için kuralsız ahlaksız olmaya yöneliyor. Haklısınız ne diyim, bildiğiniz gibi takılın.Dipnot: bekarım 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evli biri olarak şunu söyleyebilirim kafadağıtmak tanışmak arkadaş edinmek için burdayım ki çok sağlam ve güzel dostluklarımda oldu diyebilirim 0 1 Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl 😂😂😂🤣 burada herkes herkesi tanır yeni kız 😉 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Her evli erkek geceleri meşgul olsa bu boşanmaların en az yarısı olmazdı😂 1 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ben evliyimCansın can keşke bütün kızlar senin gibi olsa 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tövbe bismillah evli olmakta cazibeli hale gelmiş :) 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Değilim olsaydım başka Herhangi bir kız ilgi alanım olmazdı 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anormal bir durum.. Allah eşleri senin gibilerden korusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben FB edinmek istediğim için buradayım. Varsa bekliyorum. Açık ve net. Gizlilik esastır. İhtiyaç olduğunda gel lazım değilken git. Karşılıklı tabi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eziksiniz. başka bişeye ulaşamamışsınız hayatınızda. Boş işlerle uğraşmaya devam et 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evliler yapışıp kalamaz... Çünkü engeli var. Dönemlik heyecan içindir. 0 0 Yorumla
UMUDUM_OLUR_MUSUN Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Aslında bu kişisel bir davranıştır. çok nedeni olabilir. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yani ahlaki bir zayıflık bence bu. 2 0 Yorumla
peeeki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Xper seviyesinden dolayı mesaj atamıyorum 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne biçim bir zevkin var senin 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence senin canın istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nroospuuu koca arıyor 0 7 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Koca arasa evli istemez herhalde sen fazla iyi niyetli sin 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lessismore_ hayır nroospuuu diyorum zaten 🤣🤣 ne aradığını biliyorum ksarın teki o kanka Yorumla Lessismore_ +1 yıl Koca deyinec knk 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lessismore_ hayır azmis ksarlar kanka evli farketmez bunlara namus olmayınca 🤣 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Yuva yikmasa mk norosu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lessismore_ her şey beklenir bu kah. plerden o yolun yolcuları Yorumla Lessismore_ +1 yıl Neyseeee Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kaşarımsu 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evli degilim 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sorunlusun 0 0 Yorumla
Miniiminnakkk Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ruh hastası mk 2 1 Yorumla fairycorebaby +1 yıl Halahslahzkwbz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Şunu gözlemledim bu platformda. Herkes etiğine kuralına uygun hareket edip de eline doğru düzgün bir hak, bir dönüt, bir tatminiyet geçmediği için kuralsız ahlaksız olmaya yöneliyor. Haklısınız ne diyim, bildiğiniz gibi takılın.
Dipnot: bekarım
Evli biri olarak şunu söyleyebilirim kafadağıtmak tanışmak arkadaş edinmek için burdayım ki çok sağlam ve güzel dostluklarımda oldu diyebilirim
😂😂😂🤣 burada herkes herkesi tanır yeni kız 😉
Her evli erkek geceleri meşgul olsa bu boşanmaların en az yarısı olmazdı😂
Ben evliyim
Cansın can keşke bütün kızlar senin gibi olsa
Tövbe bismillah evli olmakta cazibeli hale gelmiş :)
Değilim olsaydım başka Herhangi bir kız ilgi alanım olmazdı
Anormal bir durum.. Allah eşleri senin gibilerden korusun
Ben FB edinmek istediğim için buradayım. Varsa bekliyorum. Açık ve net. Gizlilik esastır. İhtiyaç olduğunda gel lazım değilken git. Karşılıklı tabi.
Eziksiniz. başka bişeye ulaşamamışsınız hayatınızda. Boş işlerle uğraşmaya devam et
Evliler yapışıp kalamaz... Çünkü engeli var. Dönemlik heyecan içindir.
Aslında bu kişisel bir davranıştır. çok nedeni olabilir.
Yani ahlaki bir zayıflık bence bu.
Xper seviyesinden dolayı mesaj atamıyorum
Ne biçim bir zevkin var senin
Çünkü kendine saygın yok
Bence senin canın istiyor
Evliler her gece sevişmiyor
Heyecan için burdayım
evet meşguluz saplıyoruz.
Tam aradığım kadınsın 😉✌️
Evlenince ki sanmam kocanı yolla diğerlerine
git ziktir birine bari :D
Nroospuuu koca arıyor
Koca arasa evli istemez herhalde sen fazla iyi niyetli sin 🤣
@Lessismore_ hayır nroospuuu diyorum zaten 🤣🤣 ne aradığını biliyorum ksarın teki o kanka
Koca deyinec knk 😬
@Lessismore_ hayır azmis ksarlar kanka evli farketmez bunlara namus olmayınca 🤣
Yuva yikmasa mk norosu
@Lessismore_ her şey beklenir bu kah. plerden o yolun yolcuları
Neyseeee
Sanırım tecrübe ilgini çekiyor
Ucuz kadın işte buda ehehehe ince kaşar
Kaşarımsu
Evli degilim
Saçma
yaş 37 bekarım
Birisi şunu kenarda s i k sin 🤪😀