Aşk İlişkileri 4 gü Çevremde benimle basketbol oynayacak sevgiliyi nasıl bulurum? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Çevremde benimle basketbol oynayacak sevgiliyi nasıl bulurum? Pek iyi değilim hem bana öğretir. Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Çevremde benimle basketbol oynayacak sevgiliyi nasıl bulurum? 40 Görüşünü yaz
süperstaralem1642 | Aşk İlişkileri konusunda 184 görüş paylaştı. Xper 5 4 gü Bilmem spor salonunda olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 4 gü Spor salonu olmaz kanka süperstaralem1642 4 gü Neden ki Soran 4 gü Orada oynamayacağım ki Hepsini Göster Daha Az Göster süperstaralem1642 4 gü Ordan tanışırsın işte be Soran 4 gü Ya ama direkt basket sahasında oynayacağım Soran 4 gü Orası olmaz süperstaralem1642 4 gü Ya knk orada spor yapan birisi ile sevgili olursun illa basket oynayan çıkar basket sahasına gidersiniz okey
Gizli Üye 4 gü hoplamayı seviyor musun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 4 gü Öf ne anladın hemen Soran 4 gü Ben basket diyorum sok kafana şunu Görüş sahibi 4 gü basketbol hoplamak değil mi basket oynamaktan ne çıkar Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 4 gü İyi be aman Görüş sahibi 4 gü senin için fesat sanki şimdi aklıma değişik şeyler düşürdün de neyse sen en iyisi basketbol sahası olan yerlerde takıl bulursun Soran 4 gü İçim fesat değil alakasız yorum yaptın ben de öyle sandım sorularıma hep o tarz yorumlar yapıldığı için ama sen o anlamda yapmadıysan özür dilerim Görüş sahibi 4 gü iyide tatlım basketbol hoplamalı bir spor ne diyebilirdim ki Görüş sahibi 4 gü belki değişik düşüncelerle bu sporu seçmiş olabilirsin ya fit bir vücut ya da boy uzatma gibi şeyler Soran 4 gü Oynamam gerek hem seviyorum hem boyumun uzaması için hem de sağlığım işin doktor önerdi bu en önemli sebep Görüş sahibi 4 gü az çok doğru tahmin etmişim Görüş sahibi 4 gü neyse mutlu geceler Soran 4 gü Sana da
TahresERHAT | Aşk İlişkileri konusunda 89 görüş paylaştı. Xper 5 4 gü Ben iyi oynarım istersen yaz ciddiyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 4 gü Şehir TahresERHAT 4 gü İstanbul'da, şu an balikesirde askerdeyim 1 ay sonra İstanbul'a geçeceğim ama mesafe önemli degil benim için sen nerdeydin acaba :) Soran 4 gü Kayserideyim Hepsini Göster Daha Az Göster TahresERHAT 4 gü Yaşın kaç peki? Ve boyun kaç cm? Soran 4 gü 19 Soran 4 gü 160 TahresERHAT 4 gü Bence daha da yükselir boyun, kilon kaç onu sormayı unuttum? Ve hiç oynadınmi basketbolu? Soran 4 gü 3-4 yıl önce oynadım en son Soran 4 gü 43 kilom TahresERHAT 4 gü Tamam o halde yazar mısın bana rica etsem dm açık zaten
lonewolf_3406 | Aşk İlişkileri konusunda 457 görüş paylaştı. Xper 6 4 gü Nerde yaşıyosun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 4 gü Kayseri’de lonewolf_3406 4 gü yok mu orada basket oynayacak kimse lonewolf_3406 4 gü Boyun uzun anlaşılan? Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 4 gü Boyum uzun değil Soran 4 gü 160 bunun neresi uzun lonewolf_3406 4 gü İşte idare edersin Soran 4 gü Bilmem de küçük çocuklar maç falan yapıyor bir tek Soran 4 gü Varsa da bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki lonewolf_3406 4 gü Sen al basket topunu oyna illa yanına gelen olur. Yaşın kaç okuldan falan kimse yok mu? Soran 4 gü Kankalarım var da uzaktalar şimdi ya da evliler falan Soran 4 gü Kız lisesinde okudum zaten Soran 4 gü 19 lonewolf_3406 4 gü Anladım üni falan yok mu Soran 4 gü Bu sene gideceğim üniversiteye lonewolf_3406 4 gü Anladım kolay gelsin. Nereyi istiyosuj Soran 4 gü Sağ ol Soran 4 gü Mimarlık istiyorum üni de belli değil şu an lonewolf_3406 4 gü Anladım puan ne durumda olcak var mı tahmin? Soran 4 gü Tahminim yok şu an Soran 4 gü Sorulara bakmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
04Bilmem spor salonunda olabilir
Spor salonu olmaz kanka
Neden ki
Orada oynamayacağım ki
Ordan tanışırsın işte be
Ya ama direkt basket sahasında oynayacağım
Orası olmaz
Ya knk orada spor yapan birisi ile sevgili olursun illa basket oynayan çıkar basket sahasına gidersiniz okey
hoplamayı seviyor musun
Öf ne anladın hemen
Ben basket diyorum sok kafana şunu
basketbol hoplamak değil mi basket oynamaktan ne çıkar
İyi be aman
senin için fesat sanki şimdi aklıma değişik şeyler düşürdün de neyse sen en iyisi basketbol sahası olan yerlerde takıl bulursun
İçim fesat değil alakasız yorum yaptın ben de öyle sandım sorularıma hep o tarz yorumlar yapıldığı için ama sen o anlamda yapmadıysan özür dilerim
iyide tatlım basketbol hoplamalı bir spor ne diyebilirdim ki
belki değişik düşüncelerle bu sporu seçmiş olabilirsin ya fit bir vücut ya da boy uzatma gibi şeyler
Oynamam gerek hem seviyorum hem boyumun uzaması için hem de sağlığım işin doktor önerdi bu en önemli sebep
az çok doğru tahmin etmişim
neyse mutlu geceler
Sana da
Ben iyi oynarım istersen yaz ciddiyim
İstanbul'da, şu an balikesirde askerdeyim 1 ay sonra İstanbul'a geçeceğim ama mesafe önemli degil benim için sen nerdeydin acaba :)
Kayserideyim
Yaşın kaç peki? Ve boyun kaç cm?
19
160
Bence daha da yükselir boyun, kilon kaç onu sormayı unuttum? Ve hiç oynadınmi basketbolu?
3-4 yıl önce oynadım en son
43 kilom
Tamam o halde yazar mısın bana rica etsem dm açık zaten
Nerde yaşıyosun
Kayseri’de
yok mu orada basket oynayacak kimse
Boyun uzun anlaşılan?
Boyum uzun değil
160 bunun neresi uzun
İşte idare edersin
Bilmem de küçük çocuklar maç falan yapıyor bir tek
Varsa da bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki
Sen al basket topunu oyna illa yanına gelen olur. Yaşın kaç okuldan falan kimse yok mu?
Kankalarım var da uzaktalar şimdi ya da evliler falan
Kız lisesinde okudum zaten
19
Anladım üni falan yok mu
Bu sene gideceğim üniversiteye
Anladım kolay gelsin. Nereyi istiyosuj
Sağ ol
Mimarlık istiyorum üni de belli değil şu an
Anladım puan ne durumda olcak var mı tahmin?
Tahminim yok şu an
Sorulara bakmadım