Sevgiliyken kızın öpüşmek istememesi normal bir şey değil mi?

Merhaba, bence akışına bırakması gerekirdi yani zaten zamanla eğer onu daha çok severseniz kendiliğinden isteyebilirsiniz ve onun da bu soruyu sormasına hiç gerek kalmazdı ama bazı şeyler için acele etmiş bence. Bir insanın direkt amacı bu olmamalı yani karşısındakinin cinsel olarak isteğinden eminse ve olabileceğine kanaat getirmişse böyle şeyleri doğaçlama olarak yaşamalı diye düşünüyorum. Soru sorması bence de itici olmuş. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tek derdi sevgili olduktan sonra öpmek veya öpüşmek ise durum çok vahim demektir. Tamam öncesinden izin almak maksatlı sorması iyi bir şey ama daha flört aşamasında bu tarz konulara girmeye çalışması bana pek normal gelmedi. Sanki maksadı güzel ve içten bir aşk yaşamak değil de sadece ihtiyaçları gidermek imiş gibi geldi. Açıkçası aklı sadece bel altı konulara çalışan birinden hayır geleceğini düşünmüyorum. Şimdi çoğu kişinin gözünde durum masum bir öpücükten ibaret olabilir ama öyle değil. Daha ilişkinin başında öpmekten bahseden biri yarın daha farklı beklentiler içine girebilir. Dolayısıyla dikkatli olmak gerekiyor.
Zaten beni istemediğini söledi kendisi daha rahat birini arıyomuş
Öpmeme izin verir misin? diye sormak nedir yaa..
Bazı şeyler konuşulmaz anı gelir yaşanır.
O an hissedilir zaten karşıdaki istiyor mu, istemiyor mu?
Evet sınırları olan biri içinde gayet normal bir durum.
Hele ki daha yeni flört aşamasındaysa.
Eğer buna anlayış göstermiyor ve diretiyorsa amacı zaten bellidir bana göre..
Merhaba
İstememesi istememesi tabii ki normal de bu soruyu sorması normal değil ne demek öpüşmemize izin verir misin yani o duyguları yaşarken o anın verdiği istek ile Arzu ile zaten gelişir her şey sormak izin almak ya ne bileyim çok tuhaf şeyler bunlar o şekilde sorulursa tabii ki bir düşünülür yani acaba izin verir miyim diye
Bence garip olan iki ay sonra ayrılıp başka biriyle konuşacak 1 ay geçmeden ondan sonra başka biriyle konuşacak birinin öpüşme sevdası yakarışları ve buna izin ver aşkın ne olduğu hakkında zerre bilgisi olmayan hemcinslerin seni tenzih ediyorum yorumun yüzünden ama seni de tanımıyorum tabi
Gayet normaldir. Allah korkusu ağır basan, değerleri olan bir kızdır. Umarım değişmez.
Flört aşamasında şimdiden öpüşmeme izin verir misin tarzında diyorsa bu durum sevgililikte sevişmeye kadar gider. Net. Çocuğa bir kere net sınır çiz, ben ilişkimde öpüşmek isterim derse anında sil, ondan hayır gelmez sana.
Güzel demişsin, saygı duymaz ısrar ederse ayrıl. Daha yolun başında konuştuğunuz şeye bak. Lütfen taviz verme. Anı yaşama, anda yaşa.
Gayet normaldir ve bu konuda ısrar ve zorlama, kesin bir şekilde ayrılık sebebidir. Hassasiyetlerinize saygı duymayanlarla gönül ilişkisi kurmayınız.
Ya saygı ya ayrılık. Evlenmeden cinsel yakınlaşmayı asla kabul etmeyin. Öyle öpüşme filan da olmasın çünkü hep böyle başlar ve devamı gelir.
Bugün öpüşme, yarın oral, ertesi gün sürtünme derken... Hep öyle olur. Erkeklere güvenmeyin. Unutmayınız ki konu cinsellik olduğunda erkekler, her türlü değeri hiçe sayabilirler. Sakın güvenmeyin.
Belki erkeğin de sınırları vardır kanka, sevgiliyken öpüşmek, seks yapmak istiyordur.
Bu sınırları sadece kızlar mı çiziyor?
Normal değil zinciri bozuyorsun
Öpüşecek sonra elliyecek sonra sevisecek sonra zına sonra sıkılacak baska biri sende yeni kisi opusme ellesme sevisme zina
Sonra o zincirin adı ihtiyac olacak
Ayrilma böyle devam kanki
Amacı kullanmakta ondan her sevgili olduğumuzu yalayıp yutalim mi mide bulandırıcı kim olursa olsun dokunmamalı gerçekten ciddi olmayana hiç
Demekki seninle zamanını boşa harcıcakmı harcamıcakmı onu öğrenmeye çalışıyor verirsen devam eder vermezsen o ayrılır zaten veren birini aramaya devam eder
Normal bir durum illaki bütün sevgililer öpüşecek diye bir kural yok
adamın derdi başka da onla. Sende potansiyel vericilik var mı diye test ediyor
Böyle bir şeyi neden soruyor ki? Çok garip...
Tek düşüncesi öpüşmek galiba
Normal. Ama bunu önceden soran erkek normal değil hoş değil , hatta güven vermez
Bu kendiliğinden gelişen bir süreçtir , sevgi bağlılık olursa zaten olur. Sorulursa , kadın açısından amacı cinsellik gibi durur erkek basit duruma düşebilir
Düşünmeniz normal bunlar olacaksa sormadan olur, sorması o işi garantilemek ister gibi olmuş bana öyle geldi
Erkeğin de geçmişi önemli , geçmişi sorgulayıp farklı amaçlarla bir kızla olmuş erkeği ben de kabul etmem.
Kaliteli erkek senin düşünce yapina göre belirlenmiyor yalnız:D kendini kaliteli zanneden kalitesiz kadinlara karşı farklı yollar izlenir elbet :D
Sevgili olmadan önce böyle şeyler sorulmaz bence. Bazı şeyler içinizden gelirse olur.
Olabilir ama kural koymak saçma. Çekindiği için olabilir. Kural koyduğu için değil
Abartma alt tarafı öpücük istemiyorsan sap gibi kalırsın
Yanaktan öpse buna da mı tepki verirsin?
Hayır normal degil kadinlarda istekli artik
Ya tabiki hicbir kızı tanimiyoruz kizlar birbirinden farklı kiza gore hareket edilir onu dusunuruz o anda ondan sormuştur
Hep dikkat ediyorduk hala da dikkat ediyoruz. Sadece artık bizim de insan olduğumuzu hatırlamanızı istiyoruz o yüzden.
Peşin peşin öğrenmek istiyor desene 😁
En İyi Erkek Görüşü