Olmuyor sa mutlaka sen istemediğin içindir yoksa bu coğrafyada söz konusu bile olamaz şurda bile bununla ilgili pay açsan binlerce istek mesaj vs alırsın
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
olmuyor... gercekten berbat cirkin degilim. istiyorum ama olmuyor ama bugube kadsr kimseye acilmadim. avilmasini bekledim
Görünmez birine insanların acılamaması Doğal her nekadar internet ortamı güvenilir olmasada kısmetini oralarda araya bilirsin sen bir şey için mücadele içinde bulunmadıkça gerçekleşmesi zaten beklenemez
Kız erkek fark etmeksizin sadece 1 insanla tanışmış olman bile bunun için yeterli bir sebep Çünkü onun arkadaş ortamında bulunduğun vaziyette çevren Zaten genişlemiş olucak, insanlarla iletişim içinde olmanın bir çok yolu var iş ortamları sosyal medya okul mobil oyunlar vs yani birçok yolu var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olmuyor sa mutlaka sen istemediğin içindir yoksa bu coğrafyada söz konusu bile olamaz şurda bile bununla ilgili pay açsan binlerce istek mesaj vs alırsın
olmuyor...
gercekten berbat cirkin degilim.
istiyorum ama olmuyor ama bugube kadsr kimseye acilmadim.
avilmasini bekledim
Bu ben gerçekten
Sorun Belkide çevrenizde hayat sadece çevrenizden ibaret değil, sadece 1 saatliğine senin yerine girebilmiş olsam binlercesini bulurum
cevrem yok.
yasadigim yer kucuk.
Görünmez birine insanların acılamaması Doğal her nekadar internet ortamı güvenilir olmasada kısmetini oralarda araya bilirsin sen bir şey için mücadele içinde bulunmadıkça gerçekleşmesi zaten beklenemez
nasil sosyallesebilirim
Kız erkek fark etmeksizin sadece 1 insanla tanışmış olman bile bunun için yeterli bir sebep Çünkü onun arkadaş ortamında bulunduğun vaziyette çevren Zaten genişlemiş olucak, insanlarla iletişim içinde olmanın bir çok yolu var iş ortamları sosyal medya okul mobil oyunlar vs yani birçok yolu var
bunları düşünürsen düşüncelerin seni başka şeylere iter daha azdırır yükseltir
Bakışlarında tuhaflık var bence ürkütüyorsundur biraz yumuşak bak
İsteyipte sevgilinin olmamasının üç nedeni var ya çirkinsin ya asosyalsin ya da gözün yükseklerde
asosyalim.
🤣
gozum yukseklerde
Bende asosyalim psikolojik sorunlarım var ve dış görünüşümü beğenmiyorum sevgilim hiç olmadı 24 yaşındayım
istek attim kanka yardimci olalim birbirimize
tamam kanka instagramimi biliyormusun
Alıcaklı gibi bak o zaman sende
Gönlüyle bakana denk geldiğinde olur.
Demek ki çirkinsin
ya simdi cirkin var cirkin var okadsr cirkin olamam olsamda
Bilemicem dostum
dostum simdi ne kizlarin var kadinlarin var sevgilisi.
ben normal cirkinim.
istek attim.
Her şey tip değil zaten insanlara kaba bir şekilde mi yaklaşıyorsun
kaba yaklasmiyorum
guler yuzluyum
Güler yüzlüysen sevgilin olması lazım. Sıcak bir tebessüm her şeye değer
olmuyor yuzume bile bakmiyorlar gulumsesemde
Nasıl bir sevgili arıyorsun ki kriterlerin mi çok o yüzden mi
kriterim cirkin ama zengin
Demek ki paraya düşkünsün bakmamaları normal
napiyim fakiri...
Yakisisiklilik karinmi doyuruyor
Karşındaki zengin adam seni ne yapsın sen fakirsen seninle mi uğraşacak
Bakışıyorsun. Kesişiyorsun. Ah bi de yiyişsen...
benim de kısmetim yok
Nasıl Bi yokluk bu 😂😂
Valla fena yokluk
Halbuki bizde aynı ypkluktayız ama bizde bulamıyoruz
Kısmet o işler ya
Olur ya üzülme
Ağlamak için çirkinleri kesiyoruz
allah allah
Zaman
Eee yani
Olmaması daha güzel