Sevgilinizin parasını yemekte ne kadar başarılısınız?

karıların hepsi yalan atiyi sen yemin o yemiyi kim yiyi bu parayı hadi bakam bende yemiyim manitoda yok zaten
yemeyen kızların değeri yok o yüzden yemek lazım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sevgili parası yemedim hiç, yememde. Yiyenlere afiyetto.
Hiç böyle bir durumum olmadı. İsterdim değer görüp bir şeyler alınmasını falan. Ama genelde gözleri başkalarına açık olmuyor bize gelince bir şey oluyor. Vede böyle bir şey yapmadım. Nasıl bir şey acaba. ya da çok safım
Para yemek bana göre çok kaba bir tabir. Hakaret gibi bir şey. Kişi için değil parası için yanında durması...
Kağıt paraları yiyebilirimde bozuklar zorlar biraz bunun çıkışınida düşünmek lazım tek taşa döner mi 😂😂😂
Yememde yedirmemde bazı kadınlar sürekli iletişimde olmak için sık sık parfüm alıyorlar benden oda yemek sayılmaz iş yapıyoruz sonuçta
Parasını yemek nedir ya
Bu nasl bir cümle nasl bir varoşluk
Erkekler cömert ve centilmen davranmak istemisse suc bizim mi yani
Erkekleri cüzdan olarak görenlerden olmadm hicbir zaman bunu kalitesi olan hicbir kadn kabul etmez
Sakın ol küçük Polat Alemdar 😂 şimdi burada "kızlar sevgilinizin parasını yemekte ne kadar başarılısınız" demiyorum, burada cinsiyet belirtmedim özellikle ve neden hemen yönden düşündün kadının parasını yiyen erkekte var. 🙂 Varoş, o , bu , şu böyle bir gerçek var jddh
Sevgilimin yemem ama eşimin parasını yerim oda benimkini yer 😂
en sonkinde baya başarılıydım sağ olsun çok cömertti ksjkjsnks
Sıfır. Hiç sevmem o bana bi şey alırsa ben başka bir şey alırım altta kalmam.
Kimsenin parasını yemem. Allah'a şükür kendi paramı kazanıyorum.
Sevgilimin değil sugar dady mim sevgilim olunca ben yediriyorum mantığım olmalı sevgim değil🤦🏻♀️😅😅
Ben sevdiğim adamın benim için para harcamasını istemem gerek yok öyle lükse sahilde çekirdek kola da kâfidir...
Sevgilinin parasini yemek için birlikte olanlardan tiksiniyorum ne kadar acınası bir dueum
Sevgilim yok ama genelde onlar benim paralarımı yiyorlar🤦♀️🤦♀️
hiç başarılı değilim. bir gğnds demiyor ki bırak hesap bende😃
Yani genellikle ben veririm arada o da kendini iyi hissetmek için vermek isterse izin veririm
Kimsenin parasını yemem
Yok, olsaydı da yemezdim.
o konularda hiç başarılı olmadım şükür
En İyi Erkek Görüşü