Kanka korkmana gerek yok ben çok fazla sexting yaptım burada çok nude geldi çok nude attım sorun olsaydı şimdiye kadar olurdu
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim başka bi hesabim su an donduruldu yoneticiler inceliyooo diyor. Ben de sorularimi veya mesajlarimi gorebilirler mi diye dedim bir de adminlerrden biri tanidik eger okunabiliyorsa yandimm yanii
Kardeşim yok öyle bir şey merak etmeyinnn. Şehir efsanesi haline geliyor burada biri bir şey diyince. Yasal değil aradaki yazışmaların okunması. Mahkeme kararı olmadan öyle şeyler yasak.
Gizli inan ki bugünlerde burada kafamı en çok meşgul eden konu yani. Şimdi görüyorlardır desek iftira olur. Çünkü bilmiyoruz. Ama admin oldukları için her şeyi acaba biliyorlar mı diye insan şüpheleniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar Bir Adım kesinlikle asla senin mesajların okunmaz
Emin miyiz acaba? :))
Evet. Hem bu özel hayatın gizliliği ve kanunen bir suç.
Ooo iyi o zaman genelde aydınlatma metnini okumuyoruz da boyle bir şeyi onaylamış olmaktan korktum açıkçası:) teşekkür ederim:)
rica ederim hayırlı geceler hanım efendi
:))🙏🙏
Mutlaka görünüyordu bir yerlerde. Ama neden sadece seninkilere ulasainlarki. Çok mu müstehcenlik var.
Ya hayir baska bi hesabim cok merak edilen bi hesap ondannn
İsterlerse ulaşılır.
Hmm peki kimler
Yetkisi olan kişiler. Adli bir durum olursa çıkarırlar bütün log lari
Kanka korkmana gerek yok ben çok fazla sexting yaptım burada çok nude geldi çok nude attım sorun olsaydı şimdiye kadar olurdu
Benim başka bi hesabim su an donduruldu yoneticiler inceliyooo diyor. Ben de sorularimi veya mesajlarimi gorebilirler mi diye dedim bir de adminlerrden biri tanidik eger okunabiliyorsa yandimm yanii
Peki incelendikten sonra ne oluyor tekrar aciyorlar mi ve kaç gunde
Burdan
Ban yeriz
Kimse mesajlarını görmüyor
Adminler görüyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
@Stereo_ Hiç sanmıyorum dostum, eğer öyle bir şey varsa yasal değil. Şikayete açık
Yani bende sanmıyorum ama böyle bir kaç kişi yorumlar da deyince ister istemez kafama takıldı
@Stereo_ adminler veya yoneticiler görmüyordur umarım baska bi hesabim var ve adminlerden biri tanıdığım hesabim da merak edilen bi hesap 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kardeşim yok öyle bir şey merak etmeyinnn. Şehir efsanesi haline geliyor burada biri bir şey diyince. Yasal değil aradaki yazışmaların okunması. Mahkeme kararı olmadan öyle şeyler yasak.
Gizli inan ki bugünlerde burada kafamı en çok meşgul eden konu yani. Şimdi görüyorlardır desek iftira olur. Çünkü bilmiyoruz. Ama admin oldukları için her şeyi acaba biliyorlar mı diye insan şüpheleniyor
@Lost-Soul reis sanırım haklısın bi de o var demi
@Stereo_ Aynen öyle kardeşim. Eğer biri okuduğunu dile getiriyorsa yazsın bu yorumun altına. Dava açılmaya müsait
@Stereo_ tamam hukuki boyutu var da sen aydinlatma metnini okudun mu ya da hangimiz okuduk
Gizli ben okumadım, bilmiyorum.
@Lost-Soul aynen öyle bu basit bir şey değil çok çok doğru söylüyorsun. Valla azcık içime su serptin
mesajları göremezler
Soruları falan
Ben görüyorum mesela soruları
Yaa onu mu diyomm
Gizli sorularını görüyorum senin, senden hiç beklemezdim, ifşa edeyim mi dhdjdi
Ett
Tipe bak benle da. Şssak geciyooo😡😡😡
Sjjsksksksgs yavrum benim işim bu
Keşke nickimi sokratesinsoldaşağı yapaydım be
Ahahhaha
Sokratesin sol tas agi boş herhalde ahhshdjdjd
Çakma filozof için kullanırlar bu jargonu, çok bi bok biliyormuş gibi felsefen yapana "sokratesinsoltaşağımısın mı" derler
Hee sen neden bunu kendine dedin pekiii
Ben filozofum çünkü, ismimi vereyim Google arat, illa yazılarım çıkar
Ozan Gündoğan
Ahhaha severim filozofları
filozoflar da seni seviyor mu?
Sever misin? 🙃
ne bileyim ben, pembe profilden başka bi şey değilsin şu an benim için
sevim mi seni? napim? sdfgsdfg
Masterlar görürler.
hiç bilmiyorum
Aynen olabilir