Aşk İlişkileri En çok hangi konuda iltifat alıyorsunuz? pinkypink98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sürekli iyi niyetli olmam konusunda iltifat alıyorum. En çok hangi konuda iltifat alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Zekam konusunda 0 0 Yorumla
izzmirr35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genelde kokumdan dolayı iltifat alıyorum çok güzel kokuyorsun diyen çok oluyor genelde 0 2 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Ne kullanıyorsun? Yorumla izzmirr35 +1 yıl Avon, huncalife, farmasi, orfilme sattığım için her birinden kullanıyorum ama en çok kullandığım huncalifeden tiamo kullanıyorum vücut losyonları genelde elidorun kullanıyorum Yorumla
lluzie Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Tatlı olmamı iltifat ediyor ve zeki/yaratıcı olduğumu. 0 1 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Ne güzelmiş. Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Gülüşüm ve iyi niyetim🙈. 1 1 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Ne güzel canım. 💚 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Yaptığım işe göre degişiyor😂😂 0 2 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Aaa, nasıl? Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Yani yemekse veya kuaförde ne kadar hamaratsın ya da işini güzel yapıyorsun ya da kalbin güzel gibi olur ya öyle işte Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Güzellik , konular hakkında iyi analiz yapma 0 1 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Ne güzel. Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gözlerim ve boyum posum 0 1 Yorumla öylesünetakışıyoekm +1 yıl kurtt bakıslımmmmm Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Yakışıklılık konusunda 0 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Auram ve araştırmacı olmam 0 0 Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik 0 1 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Maşallah diyelim. Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Güzelliğime iltifat çok edildi 0 1 Yorumla pinkypink98 +1 yıl Benim de genelde öyle. 😬 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Durustluk 0 2 Yorumla pinkypink98 +1 yıl En güzeli. Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 🙃. Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fizik 0 2 Yorumla pinkypink98 +1 yıl O kadar güzel mi? Yorumla tamambuson +1 yıl Ne biliyim insanlara sor Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ses tonu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zekam konusunda
Genelde kokumdan dolayı iltifat alıyorum çok güzel kokuyorsun diyen çok oluyor genelde
Ne kullanıyorsun?
Avon, huncalife, farmasi, orfilme sattığım için her birinden kullanıyorum ama en çok kullandığım huncalifeden tiamo kullanıyorum vücut losyonları genelde elidorun kullanıyorum
Tatlı olmamı iltifat ediyor ve zeki/yaratıcı olduğumu.
Ne güzelmiş.
Gülüşüm ve iyi niyetim🙈.
Ne güzel canım. 💚
Yaptığım işe göre degişiyor😂😂
Aaa, nasıl?
Yani yemekse veya kuaförde ne kadar hamaratsın ya da işini güzel yapıyorsun ya da kalbin güzel gibi olur ya öyle işte
Güzellik , konular hakkında iyi analiz yapma
Ne güzel.
Güzelliğim ve iyi niyetim
Dürüstlüğümden alırım.
Fizik ve giyim tarzı konusunda
Gözlerim ve boyum posum
kurtt bakıslımmmmm
Yakışıklılık konusunda
Auram ve araştırmacı olmam
İltifat almam genelde aklıma gelmiyor şu an
İyi niyetimden iltifatlar alıyorum
Güzellik