Sadakatsiz eşşoğlusuuu?

Benimle 3 ay boyunca konuşan biri vardı sadece arkadaş gözüyle bakıyordum benle önceden neden konuşmadın sürekli karşılaşıyorduk diye sordu normalde herkesle sohbet ederim ama senle edesim gelmedi evli falan çıkarsın ne senle ne de karınla uğraşmak istemem öyle durumlara girmem işim olmaz dedim yok evli değilim tek başıma yaşıyorum evlenmeyi düşünmüyorum belki çok sonra düşünürüm dedi çok sonrası sana yürüsem ne yapardın cevabın ne olurdu ilgimi çekmiyorsun umrumda bile olmaz duyguların diye söyledim anlattıkları aşırı kurgu geliyordu tahammül edemiyordum konuşmayı kestim 2-3 hafta sonra tekrar yazdı etti nasılsın falan çok muhabbetim olmadı ilk zaman kadar en son konuşmada sinirlendim tutarsız konuşuyor bana karşı bir şey hissediyor musun hayır anlamıyor ki hissetmiyorum diyorum hissetme zaten bana bağlanma ben kimseye bağlanamam ben yazmış cevap yazmadım bu saatten sonra asla muhattap olma dedim kendime mesajlarını sildim mağazada gezerken baktım bu yanında bir kadın var sürekli karşılarına çıktım donup kaldı görünce kesin bir haltı bu kadın en sonunda bir ses aşkım gelsene ben gidip anlatsam olay çıkacak önemli 2 sınavım var sakin stressiz girmek istedim ayrıca elimde konuşma yoktu anlatsam gider ona inanır flört etmeye çalışan kendisi ihale bana kalırdı kadını götürmüş hemen yazdım buna saydırıp sövdüm istediğin kadar kaçır bulur anlatırım tehdit etti pişman ederim sen kim oluyorsun yazacak değere bile sahip değilsin yazmış yanındakine ver değeri bana değil diye söyledim o kadın benim karım sana da yalan söyledim oldu mu diye yazdı Allah’ın belası ben sana baştan demişim evli çıkarsın içinden geçerim aldatıyorsun lan karını başka biriyle konuşmak buluşmak evli olduğum kadınla 2 yıldır birlikte değilim geçerli sebebi bu hiç inandırıcı değil kadın o ne derse yapacak birine benziyordu özür dilerim yaşattığım durum için ne dersen haklısın kendine iyi bak daha sonra söyleyeceğin ne varsa yarın yazacağım yazmış cevaplamadım engellemiş dün arkadaşını yollamış yok çok muhattap değilim o kişiyle aranızda ne geçti bilmem ama ben onla konuşurum uyarırım karısına bir şey demeyin halledilir dedi aldatma en nefret ettiğim şey hırsımı alamadım karşıma çıkmadı zarar almadan işin içinden çıktı az uğraşsam mı bilemedim
Sadakatsiz eşşoğlusuuu?