Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
Erkek arkadaşım hala eski sevgilisini mi seviyor?

Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
Sevdiğini herkes söyler önemli olan hissettirmek. Şahsen bana sürekli eski sevgilisinden bahsedecek olan sevgilim ondan soğumama sebep olur hatta ayrılık kaçınılmaz.
Eski sevgili değil şakasına başka bir kadından kızdan bahsetse bile sevgilim ben deliririm ve çok ağır bir tepki veririm ki çok şükür bu zamana kadar böyle bir şey yapmadı yapacağını da zannetmiyorum ama dediğim gibi bana eğer bu şekilde davransa ben ayrılığa kadar getiririm ki büyük ihtimalle ayrılırım yani eski sevgiliden bahsetmek ne hatta eski sevgiliye benzetmek ne Yok ben mümkün değil yapamam seni de tebrik ediyorum bu rahatlığın için.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Senin davranışların neden tuhafmış? Eski sevgilisini unutamayan, takıntılı olan o. Klasik, üste çıkmak için suçu karşısındakine atan erkek modeli. Ve bir de seni ona benzetiyor pes, hiç bekleme ayrıl hayır gelmez ondan. Gitsin başkasına anlatsın eskisini
Böyle biriyle takılmıştım kesinlikle aklı eskisinde haberin olsun 😅 Bak ben çıkmıyordum ama bıraktım çocuğu kendime saygımı kaybetmemek için. Ve iyi ki yapmışım ben bırakır bırakmaz o kızla tekrar denemeye çalışmış😅 Sonuç olarak onlar da sevgili olmadı ama olsun lütfen sal bu manyağı çok tatlı çocuklar önüne çıkacak emin ol :)
Eski sevgiliden bahsetmek çok büyük yanlış. Benim sevgilim her gün bahsediyordu neredeyse bir ara. Ardından ben de bahsetmeye başlayınca delirdi sinirden. Empati kurmasını başarınca bir daha sözünü etmedi.
Alışkanlıktan kaynaklı olabilir yaptıkları. Ona ve onunla yaptıklarına alıştığı için böyle söylüyor olabilir. Ağız alışkanlığı gibi
sende onu arıyor o böyle yapardı o böyle derdi emin ol cıksa bi yerden seni bırakıp ona gider henüz o yarayı kapatamamış bu arkadaş hem saçma insan sevdigine eski sevgilisinden örnekler verirmi ya
Oha ne kadar ayı bi insan bu ne cesaretle ondan bahsedebiliyor ya yuh bas tekmeyi
Kesinlikle seviyor özlüyor. Yazık ediyorsun kendine
bir hikayeyi anlatıyorsan senin için hala bitmemiştir de bakayım ne diyecek
Bu nasıl iş ya? Sende başla bir an da eski sevgilinden bahsetmeye. Baktın hala akıllanmıyor aynı şekilde davranıyor ayrıl gitsin uğraşmaya değmez
Sende eski sevgilinden bahset bana şole yapardı böyle yapardı de
Onunla. Bunu konuşmanı tavsiye ederim düzgünce ve rahatsız olduğunu belirt devam edersede ubutamamistir veya özlüyordur benim düşüncem
Dillendirmesine rağmen nasıl hâlâ onunlasn. Araya mesafe koymazsan hatta ayrilmazsan daha çok başka şeyler duyarsın sonra da gelip buraya yazarsın
sürekli dillendiren bir erkek unutmamıştır, çok beli..
Sorarken bile fark etmen gerekiyor anormal durumu yani
Bence onun eksikliğini sen ile doldurmaya çalışıyor kesinlikle haklısın ben olsam bende rahatsız olurdum uyardığını halde öyle yapıyorsa ayrıl bence takıntılı galiba eski sevgilisine unutamamis
Senin için çok kırıcı bir şey. Bir de üstüne manipüle etmeye çalışıp garip davrandığını söylemiş yani senin haklı olduğunun farkında. Sal bence bundan olmaz
Çok acayip ya... Kesinlikle unutamamış. Bence ayrılmalısınız daha fazla kendinizi yıpratıp üzmeyin
Sen de bahset. Seviştikten sonra eski sevgilimle daha uzun sürerdi de mesela 😄😏
Karakter önemli arkadaş geçmiş olsun sana
:) evet aşık deli gibi ona
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş