Akilli bi kiz etkiler. Hemde aklini alir. Bazen seksi bazen tatli bazende mantikli olarak. Kadinlarin cok silahlari vardir, dogru yerdedogru silahi kullanan kadin her zaman erkeklerin ilgi odagidir
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Guzel olmak yetiyo normalde, cirkinlerin cokk cabalaması lazım
Dedim ya sen bi kadinsin, senin silahlarin var. Olaya guzel ve cirkin olarak bakma. Silahlarini kullan. Yerine gore seksi, tatli, mantikli, eglenceli ol. Bunlari yapabilirsen ilgi gorursun
Ben soyledim ama sen cok yanlis bi üslup kullaniyosun. Saygisizsin. H3m cirkinim deyip hemde erkeklere boyle davranirsan hic sansin olmaz. Ne halin varsa gor, sana yardim etmeye calisan birine boyle davranirsan bigun baskasindan bunun karsiligini alirsin. Bu hayatta ne ekersen onu bicersin.
Abazalik mi 😀 Cidden yazik sana. Sen bu kafayla hep sap kalirsin. Neyimi gordun wana anlattim sen saygisiz bi uslup kullandin. Icinde disinda cirkin senin defol git
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Akilli bi kiz etkiler. Hemde aklini alir. Bazen seksi bazen tatli bazende mantikli olarak. Kadinlarin cok silahlari vardir, dogru yerdedogru silahi kullanan kadin her zaman erkeklerin ilgi odagidir
Guzel olmak yetiyo normalde, cirkinlerin cokk cabalaması lazım
Evet guzel olmak yeter yataga atmak icin, ama sadece onun icin. Sevilmek icin bu dedigim seyler lazim
Yataga atmak icin cirkinlik de yeter nefes alsın da
O zaman sende dediklerimi yap, yapabiliyosan gorursun nasil ilgi gorduhgunu
Soyle yapim ne diyon
Dedim ya sen bi kadinsin, senin silahlarin var. Olaya guzel ve cirkin olarak bakma. Silahlarini kullan. Yerine gore seksi, tatli, mantikli, eglenceli ol. Bunlari yapabilirsen ilgi gorursun
Yeri neresi bunların
Karsindaki erkeg3 gore, o anki muhabbete gore degisir. Dedin ya jossohbet biriymissin
Bisi solicek misin artık ise yarar
Ben soyledim ama sen cok yanlis bi üslup kullaniyosun. Saygisizsin. H3m cirkinim deyip hemde erkeklere boyle davranirsan hic sansin olmaz. Ne halin varsa gor, sana yardim etmeye calisan birine boyle davranirsan bigun baskasindan bunun karsiligini alirsin. Bu hayatta ne ekersen onu bicersin.
Yardım etcek olsan coktan söylerdin uzattıkca uzatıyosun abaza sapıgın tekisin sana saygılı olunmaz
Abazalik mi 😀
Cidden yazik sana. Sen bu kafayla hep sap kalirsin. Neyimi gordun wana anlattim sen saygisiz bi uslup kullandin. Icinde disinda cirkin senin defol git
Defolll yazma bana bidaha uzaaaa hadsiz rezil insan utanmıyor tacizci gibi yazmaya
Diş görünüşe değilde temizliğe önem veririm hoş sohbeti varsa neden olmasın
Sohbet muhabbet enerjisi önemli iletişim için illede Sevgili olmak zorunda da değil. zeki kadın candır
Konusmak cogu seyi degistiriyor, muhabbeti guzel olan bir kiz erkekleri etkiler bence
Cok cirkinse etkiliyemez. yüzüne bakıyorsun sonuçta
Agzzı laf yapıyorsa Mizah IQ su yüksekse etkşler
Komşu kızı tipi işte konuşmayı seviyor
Ne konuştugum önemli zekasını belli edicek tarzdaysa yine bi çekimi albenisi olur boş konuşuyorsa pek sallamam
Hayır, çoğu bol keseden sallıyor; etkilenmezler.
herkesin bir albenisi vardir
Ağzı laf yapıyor hoşsohbet yapıyorsa sorun yok
Evet agizi laf yapsin kendine güzelsin yeter
vardır. zeka her zaman beni etkiler
Zekayla hoşsohbeti bir tutman :D
@Hjajhzhxhxb açıklamayı okumadım açıkçası :D
sohbetle etkileme deyince benim aklıma ilk zeka gelir
Faeklı şeyler ikisi de bana göre
@Hjajhzhxhxb hoşsohbetten kasıt iltifatlarsa etkilemez. ince bir espri anlayışı benim için çok daha etkildir.
Kanka oluruz manita olamayız 😀
hayır.
Evet etkiler
Uzun boyluysa evet
Sen misin o
Masallagin var her soruda varsin
Napalim
Herkesede yetişiyorsun herkese destek oluyorsun iyisin iyi
Ahahah soruma bekliyorum
Cvpladim sen fenomen yapicam 😁😁
Arkadaş değilsek de yinede sorunu buldum her masada varsın
@kara555555 çünkü erkek kendisi