Sevdiğinizi çocuk kalbiyle sevebildinizmi?"Denize karşı bir bankta, Omzuna başımı yaslayıp, Sesinden şiirler dinlemek gibi Çocukça isteklerim oldu. Bağışla..."
Hayatİstanbul77 | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Evet sevdim hemde çok sevdim. Bu ben işte denize karşı başımı omuzuna yaslamak... İsteklerim basit minicik oldu, istek bile denmez onlara, olması gereken normal şeylerdi.
TheDarkSwan | Aşk İlişkileri konusunda 405 görüş paylaştı.
Xper 7
5 gü
Aşka inancım kalmasa da içimdeki deli çocuğun her zaman öyle sevmeye sevilmeye ihtiyacı var... zamanımız da çoğu insan öyle sevilmeyi hak etmese de gerçekten içimdeki çocuğun ruhuna dokunacak biri olduğuna inanıyorum..
Tabiki, her zaman aynı yerden yaralanmış birine denk gelme ihtimalimiz var. Aynı hatayı yapmamak için bu sefer daha çok düşünüyor ve daha dikkatli oluyoruz sadece. Çünkü ilk yara öldüremedi ama ikincisi öldürüyor.
BayanOlric | Aşk İlişkileri konusunda 147 görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Ben sevmeye sevdim de o çoçuğu öldürdüler yetmedi masumluğa olan inancımı da söküp aldılar. İnsanlar kötü ve acımasız. Çıkarcı ve art niyetli
O tiplere insan demiyoruz. Bir insanın içindeki sevgiye, masumiyete ve güvene saldıran varlıklara yaratık diyoruz. Yeniden başlayabilir ve eski günlerinize yeniden dönebilirsiniz. Ancak, daha temkinli ve daha irdeleyici olarak.
Rica ederim. Herkes hayatta kendi huzuru ve mutluluğuna odaklanır. Bizimle bunu paylaşmak isteyenler buyursun, yoksa kimse bizden daha değerli veya değersiz değildir. Her insanın hayatının merkezi kendisidir ve kendisi olmalıdır.
Sevildiğimizden emin olmak için attığımız her adımın karşılığından emin olmamız lazım kardeşim. Sen çok haklısın ama artık geriye bakmayı bırakmalısın.
Abi geriye bakmayı bıraksak bile güvenimiz kalmadı kimseye maalesef. Yıl olmuş 2022 paran yoksa statün yoksa evin yoksa araban yoksa kariyerin yoksa ancak adamı annesi sever 🤣 Aşka inancım kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1311Evet sevdim hemde çok sevdim. Bu ben işte denize karşı başımı omuzuna yaslamak... İsteklerim basit minicik oldu, istek bile denmez onlara, olması gereken normal şeylerdi.
Bir insanla olabilecek şeyler istedin ama bir yaratığa bunu anlatamazsın ve anlamasını bekleyemezsin :)
Yaratıklar anlamaz evet...
Tecrübeyle sabittir :)
Evet😁
Çocuk kalbiyle sevmek güzeldir
O kalbi harcamadıysak o kalp bize hayatı hep cennet ediyor.
Cennet bahçesinden sahneler hocam kesinlikle katılıyorum nasılsın iyi misin
İyiyim üstadım, sen nasıl oldun?
Şükür hocam bende toparlanıyorum
Biraz hızlandır bu toparlanma sürecini üstadım.
İnşallah hocam diğer ay turp gibi olacam
Benim üstadım turptan daha iyi olacak :)
Kesinlikle hocam 💪💪
Aşka inancım kalmasa da içimdeki deli çocuğun her zaman öyle sevmeye sevilmeye ihtiyacı var... zamanımız da çoğu insan öyle sevilmeyi hak etmese de gerçekten içimdeki çocuğun ruhuna dokunacak biri olduğuna inanıyorum..
Tabiki, her zaman aynı yerden yaralanmış birine denk gelme ihtimalimiz var. Aynı hatayı yapmamak için bu sefer daha çok düşünüyor ve daha dikkatli oluyoruz sadece. Çünkü ilk yara öldüremedi ama ikincisi öldürüyor.
Ben sevmeye sevdim de o çoçuğu öldürdüler yetmedi masumluğa olan inancımı da söküp aldılar.
İnsanlar kötü ve acımasız.
Çıkarcı ve art niyetli
O tiplere insan demiyoruz. Bir insanın içindeki sevgiye, masumiyete ve güvene saldıran varlıklara yaratık diyoruz.
Yeniden başlayabilir ve eski günlerinize yeniden dönebilirsiniz. Ancak, daha temkinli ve daha irdeleyici olarak.
Artık o masum ve çocuk kalbiyle sadece kendimi sevebilirim.
Kimse fazlasını hak etmiyor;)
Bunu alkışlıyorum 👏👏👏
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim.
Herkes hayatta kendi huzuru ve mutluluğuna odaklanır. Bizimle bunu paylaşmak isteyenler buyursun, yoksa kimse bizden daha değerli veya değersiz değildir. Her insanın hayatının merkezi kendisidir ve kendisi olmalıdır.
Yani tam olarak öyle düşünmesem de sınırlar belli olduğu sürece evet haklısınız
Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim:)
İyi günler :)
Rica ederim.
İyi günler :)
Evet,çok masum ve beklentisiz sevdim çok uzun zaman önce. Karşılıksızdı ve boş ümitlerle avundum epey.
Bir daha da olmadı mı?
@Kriminal_Kalp hayır, gençlikte oluyor o duygular, bizden geçti artık. Simdi ki derdimiz çocuklar, gelecekleri, geçim derdi filan.
Evlendin yani
@Kriminal_Kalp evet, büyük çoğunluk gibi
Anlıyorum.
Limanımızdan koptuktan sonra bizi hangi dalganın aldığının, geminin yüzüp batmasının önemi kalmıyor. İşte en büyük hata da bu oluyor.
Sevdik
Yakışır
Evet sevdim masumca.. İnsan zaten sevince aşık olunca çocuklaşıp mutluluğu dışa vurur.. İçimdeki çocuğu bütün kötülüklere rağmen öldürmedim..
O çocuk mutluluk ve huzurun kaynağı.
Evet kesinlikle..
Düşündümde çocukluğundan bu yana masum sevginin nasıl evrim değiştirdi 🤔
Hayat bizi değiştirirken geriye kalan şeyleride biz değiştiriyoruz.
Evet.. bir zamanlar sevmistik😀 Simdi tas kalpli seviyorum
Taş kalp iyidir, kırmaya çalışanın kafası, eli kırılır :)
Öyle istekleri boldu diye beni kimse bağışlamasın istemem. 🙂
Peki üstadım :)
*öyle isteklerim oldu diye olacaktı 🙂
Ben zaten öyle okudum :)
Eyvallah 👍🙂
Eskiden ben sevmek için yaratılmışım derdim ama şimdikerde bunu da beceremediğimi gördüm.
Belkide yapabildiğiniz her şey zirvede olsun isteğidir bu, bu da emeklerinizi ve sevginizi küçümsetir.
Kalp kırıla kırıla , katılaştı.. Oysa ben daima öyle sevmiştim.
Karşımızdaki varlık masum sevgiye layık olmayınca öyle oluyor.
Evet.. İçimdeki çocuğu değil öldürmek, onu. baskilamak bile istemedim.
O benim hayat enerjim.
Mükemmel bu.
Sensin mukemmel şapşik 🤣
😂😂😂
Sevdik te ne oldu? KizlarSoruyor sorularla doldu be abi :( Herkes sevdiğinden emindir ama kimse sevildiğinden emin değildir!
Sevildiğimizden emin olmak için attığımız her adımın karşılığından emin olmamız lazım kardeşim.
Sen çok haklısın ama artık geriye bakmayı bırakmalısın.
Abi geriye bakmayı bıraksak bile güvenimiz kalmadı kimseye maalesef. Yıl olmuş 2022 paran yoksa statün yoksa evin yoksa araban yoksa kariyerin yoksa ancak adamı annesi sever 🤣 Aşka inancım kalmadı
O saydıklarını sevenlerin zaten aşkla işi olmaz.
Ah sevmiştim, çok güzel sevmiştim hemde
En harika ve dolu sevgi.
Sevdikte ne oldu değdi mi? Nööö
Sevgi bir çiçektir, insana verirseniz, korur, kollar, sular ve büyütür.
Yaratığa verirseniz ne yapacağını bilmediği için ezer geçer.
İyi insanlar da hep yaratıklarla imtihan oluyor
Suç bizim, her gördüğümüzü insan olarak görmeye zorluyoruz kendimizi.
Sevdik de noldu laanet olsun
Daha yolun başındasınız.
Öyle diye diye yaşı 20 ettik. Herkes mutlu olan bana oluyor psikolog abi
Tercihlerimiz ve inanma isteğimiz bizi yol götürür. O zaman tercihlerimizi ve inandığımız kişileri iyi bileceğiz.
Doğru söylüyorsun
Teşekkür ederim.
Işte hatayi tam orada yaptik🙂
Aslında sizi kaybedenler hatalı siz değil.
Hocam hiç bir şey umrumda değilki artık😅
Olmamalı zaten :)
Biz sewdik de karşımızdakine ağır geldi
Sevgi kalbi olanlar içindir, kalbi olmayana ağır ve anlamsız gelir.
Artık aşka ve masumluğa inanmıyorum