Sevdiğinizi çocuk kalbiyle sevebildinizmi?"Denize karşı bir bankta, Omzuna başımı yaslayıp, Sesinden şiirler dinlemek gibi Çocukça isteklerim oldu. Bağışla..."
Aşka inancım kalmasa da içimdeki deli çocuğun her zaman öyle sevmeye sevilmeye ihtiyacı var... zamanımız da çoğu insan öyle sevilmeyi hak etmese de gerçekten içimdeki çocuğun ruhuna dokunacak biri olduğuna inanıyorum..
Tabiki, her zaman aynı yerden yaralanmış birine denk gelme ihtimalimiz var. Aynı hatayı yapmamak için bu sefer daha çok düşünüyor ve daha dikkatli oluyoruz sadece. Çünkü ilk yara öldüremedi ama ikincisi öldürüyor.
Evet sevdim hemde çok sevdim. Bu ben işte denize karşı başımı omuzuna yaslamak... İsteklerim basit minicik oldu, istek bile denmez onlara, olması gereken normal şeylerdi.
O tiplere insan demiyoruz. Bir insanın içindeki sevgiye, masumiyete ve güvene saldıran varlıklara yaratık diyoruz. Yeniden başlayabilir ve eski günlerinize yeniden dönebilirsiniz. Ancak, daha temkinli ve daha irdeleyici olarak.
Rica ederim. Herkes hayatta kendi huzuru ve mutluluğuna odaklanır. Bizimle bunu paylaşmak isteyenler buyursun, yoksa kimse bizden daha değerli veya değersiz değildir. Her insanın hayatının merkezi kendisidir ve kendisi olmalıdır.
Sevildiğimizden emin olmak için attığımız her adımın karşılığından emin olmamız lazım kardeşim. Sen çok haklısın ama artık geriye bakmayı bırakmalısın.
Abi geriye bakmayı bıraksak bile güvenimiz kalmadı kimseye maalesef. Yıl olmuş 2022 paran yoksa statün yoksa evin yoksa araban yoksa kariyerin yoksa ancak adamı annesi sever 🤣 Aşka inancım kalmadı