Samimi olduğum her türlü konudan konuştuğumuz hoşlandığım bir kız var öncelikle yazacağım şeylerden sonra bir çok kişinin olumsuz konusacağını tahmin ettiğim için kızı kısaca tarif etmek istiyorum. Kız onu tanıdığım kadarıyla çok iyimser biri. Elim kırıldığında kimse beni sormazken o bana mesaj atmıştı nasılsın diye. 2 hafta önce pazar günü beni ağlarken görmüştü arkadaşlarım yanımdayken yanıma gelip iyi misin diye sormuştu iyiyim dememe rağmen eve gidince bana tekrar iyi misin mesajı atmıştı.
Her neyse konuya girmek istiyorum. Kızdan hoşlandığımı bu hafta söyleyecektim dün kibarca cumartesi günü planın var mı bir şey söyleyeceğim dedim bana ne söyleyeceğimi sordu ben ise tekrar cumartesi günü planın yoksa ona göre söyleyeceğim dedim ve ardından son görülmesini kapattığını fark ettim ve mesajıma yanıt vermedi. O kadar çok konuştuğum tek kızdı hatta hiç bir erkek kankamla bu Kadar konuşmamıştım ne yapmalıyım bilmiyorum kız cevap vermeyecek mi acaba... lütfen yardımcı olun arkadaşlar dayanamıyorum artık
3 hafta önce de sana günlerdir bir şey söylemeyi düşünüyorum demiştim tam aynı bu şekilde "nasıl arzu edersenn" demişti. Kafam o kadar karışık ki hayatın anlamsız olduğuna inanıyorum artık
Her neyse konuya girmek istiyorum. Kızdan hoşlandığımı bu hafta söyleyecektim dün kibarca cumartesi günü planın var mı bir şey söyleyeceğim dedim bana ne söyleyeceğimi sordu ben ise tekrar cumartesi günü planın yoksa ona göre söyleyeceğim dedim ve ardından son görülmesini kapattığını fark ettim ve mesajıma yanıt vermedi. O kadar çok konuştuğum tek kızdı hatta hiç bir erkek kankamla bu Kadar konuşmamıştım ne yapmalıyım bilmiyorum kız cevap vermeyecek mi acaba... lütfen yardımcı olun arkadaşlar dayanamıyorum artık
3 hafta önce de sana günlerdir bir şey söylemeyi düşünüyorum demiştim tam aynı bu şekilde "nasıl arzu edersenn" demişti. Kafam o kadar karışık ki hayatın anlamsız olduğuna inanıyorum artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kankam kız demek ki farklı düşünmemiş insanlık yapmış sadece. Seninde ondan hoşlandığını galiba anlamış. Ara bence
Ne söyleyeceksen söyle zaten biliyordur ne söyleyeceğini ama srn söylemeden tepki veremez sonuçta
Zaten henüz bir şey söylememiştim sadece planı olup olmadığını öğrenmek istiyordum ona göre onun da tanıdığı yakın arkadaşlarımızla dışarıda gezip eğlenmeye gidecektik ve ben gün sonunda ondan hoşlandığımı söyleyecektim ancak planım beklediğim gibi gitmedi. Şimdi mesajıma yanıt vermediği için tekrar mesaj atmaya çekiniyorum. En azından bir yanıt verse son çare olarak reddedeceğini bilsem bile mesajda söylerim çünkü zaten kız muhtemelen anladi ve bu saatten sonra istemesekte arkadaşlığımız geçici. O farklı bir üniversiteye ben farklı bir üniversiteye gittiğim an zaten sevgili değilsek eninde sonunda arkadaşlığimızda bitecekti. Ortaokuldaki hiç ayrılmam dediğim samimi kankalarımla bile yolumuz ayrıldıysa bundan kaçısım yok...
bir şey söylicem diyip durma canları sıkılıyor olcağı varsa da olmaz ara ufak bi muhabbet et söyle direk düşüncelerini ne kadar açık ve net olursan o kadar açık ve net cevap alırsın cebelleşme olmayacaksa da olmasın neyden korkuyorsun yani
Yazacağım ama bana daha cevap bile vermedi yüzsüzlük gibi geliyor o cevap vermeden tekrar yazmak. Sabahtan beri mesaj atmasinı bekliyorum ama normalde sabah günaydın mesajları atan kızdan eser yok. Bir kere sohbetlerimizi oldukçs yakın bir arkadaşıma göstermiştim flört olduğumuzu düşünmüştü. Çünkü bazı mesajlarında harf uzatıp duruyor mesela görüşürüzzz, günaydınnnn gibi vs. Bende aramızda bir şey olabilir diye düşünmüştüm baya samimiydik ama sanırım yanıldım. şu an ona mesaj atıp neden cevap vermiyorsun dememek için kendimi zor tutuyorum. Belki bir bildiği vardır diye düşündüğüm için bekliyorum ama mesajda atsam neden cevap vermedin diye işin sonunun kavgaya varmasından çekiniyorum. Normalde öyle biri değildir ama bu sefer garip geldi. Neyse iş olacağına varacak zaten ama kendi akıl sağlığım bozuldu bir insan her saniye onu düşünür mü ya. Umarım akşama kadar yanıt verir bana.
Sen yazdın ben yazmadım şöyle böyle muhabbetlerine takma dostum fazla, konusmak istiyorsan konuş istemiyorsan konuşma bu tarz hareketler saçma geliyor bana
umudunu kesme hislerinle hareket et çabala onun için
Yanıt vermiyor ki nasıl hareket edeceğim... ortak arkadaşlarımızda hep kız. Onlara sorsam benim hskkında ne düşündüğünü istemesemde hoşlandığım kızın kulağına gidecek. Bana şu an dokunan tek nokta çevrimiçi olup cevap vermemesi. Zaten dün planın var mı diye sorduğum an son görülmesini kapattı. şu an mutlu mutlu gülüyor mu yoksa onunda duyguları karışık olduğu için mi cevap vermiyor anlamıyorum..
bence direkt mesaj olarak hislerini dök
Dün attığım mesaja yanıt vermeden mi?
evet
ama istersen bekleyebilirsin illa yanıt verecek
Vermez
Beni 9 aydır tanıyor sadece planı olup olmadığını sordum diye hoşlandığım çıkarımını yapıp cevap vermemesi ne kadar mantıklı? Bir keresinde şehir merkezine 1 saat uzaklıktaki kütüphaneye çagırmıştım beraber gitmiştik şimdi ne değişti? Samimiyetine inanıyordum cidden. Pikniğe gidecektik bir gün öne çekmişler kızlar kendi aralarında her neyse kimse bana haber vermezken hoşlandığım kız bana haber vermişti. Önemsiyor mu anlayamıyorum dünden sonra onu tanıyamamışım gibi geliyor.